Bixie cut: Η Kendall Jenner με ένα από τα πιο hot κουρέματα της σεζόν δείχνει εντελώς διαφορετική

Μαρία Ροδίτη
Bixie cut: Η Kendall Jenner με ένα από τα πιο hot κουρέματα της σεζόν δείχνει εντελώς διαφορετική

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

AP

Η Kendall Jenner φωτογραφήθηκε για εξώφυλλο γνωστού περιοδικού με ένα από τα πιο δημοφιλή κουρέματα της σεζόν, που δεν είναι άλλο από το bixie.

 

Δεν φοβάται τις αλλαγές στην εμφάνισή της και το έχει αποδείξει αρκετές φορές! Πώς θα μπορούσε, άλλωστε, να διστάζει να αλλάξει την εικόνα της όταν αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα του κόσμου και όταν αυτή είναι η δουλειά της; Ο λόγος για την… Kendall Jenner, η οποία άλλαξε hair look και υιοθέτησε ένα από τα πιο hot κουρέματα του καλοκαιριού: το bixie cut.

Η αιτία της μεταμόρφωσης του supermodel; Μια φωτογράφιση για το εξώφυλλο της Vogue China.

#BixieCut: Ο Νικόλας Βιλλιώτης εξηγεί τα πάντα για το trending κούρεμα που θα βλέπεις παντού

Το bixie cut της Kendall Jenner

Για το εξώφυλλο της κινεζικής Vogue φωτογραφήθηκε η Kendall Jenner και πραγματικά είναι μία… άλλη. Το μοντέλο ποζάρει με total black ολόσωμη φόρμα και πράσινο σύνολο σε φυσικό τοπίο με τα μαλλιά της να κάνουν τη διαφορά και στα 2 looks.

https://www.instagram.com/p/Ce1MCTflc_B

Η Kendall Jenner έχει πια bixie cut, δηλαδή ένα πολύ κοντό κούρεμα που φτάνει μέχρι τα αυτιά και δεν θυμίζει σε τίποτα την 25χρονη star έτσι όπως την ξέραμε. Ποιος κρύβεται πίσω από αυτήν τη μεγάλη αλλαγή; Ο κομμωτής των διασήμων, Evanie Frausto.

Ο Evanie δημιούργησε το bixie της Kendall, που στις 15 Ιουνίου κυκλοφόρησε στα social media κι έγινε αμέσως viral, και το οποίο θυμίζει πολύ το hair look της μητέρας της, Kris Jenner.

Περούκα ή αληθινό κούρεμα για την Kendall;

Το bixie cut άρχισε να αποκτά δυναμική από τις αρχές της άνοιξης του 2022 και έκτοτε ολοένα και περισσότερες stars έχουν αρχίσει να το επιλέγουν για να κάνουν μια edgy και φρέσκια αλλαγή στην εμφάνισή τους. Η αλήθεια είναι ότι στην περίπτωση της Kendall Jenner δεν έχει γίνει γνωστό αν η star πράγματι κουρεύτηκε ή αν πρόκειται για κάποια περούκα. Η περούκα, βέβαια, δείχνει να είναι η πιο πιθανή περίπτωση.

Όπως κι αν έχει, πάντως, το bixie cut – αυτό το κοντό καρέ που θυμίζει και αγορίστικο κούρεμα- ταιριάζει πολύ στην Kendall, αν και την κάνει να δείχνει λίγο μεγαλύτερη από την ηλικία της. Εσύ τι λες; Να το κρατήσει ή όχι;