Η Sharon Stone ποζάρει με μαγιό στα 64 της και με το παράπονό της ταυτιζόμαστε (σχεδόν) όλες

Η Sharon Stone ποζάρει με μαγιό στα 64 της και με το παράπονό της ταυτιζόμαστε (σχεδόν) όλες

Με πολλή αυτοπεποίθηση και φορώντας μόνο το μπικίνι της, η διάσημη ηθοποιός αποδεικνύει ότι το fitness δεν έχει ηλικία!

Μπορεί να είναι 64 χρόνων, αλλά η Sharon Stone διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα και fit σώματα της showbiz. Προφανώς το γνωρίζει και η ίδια, αφού κάθε φορά που ποζάρει με μαγιό η αυτοπεποίθησή της βγαίνει προς τα έξω και χαρίζει στους διαδικτυακούς της φίλους το πιο ωραίο αποτέλεσμα.

Ωστόσο, λίγο πριν τελειώσει το καλοκαίρι, η διάσημη ηθοποιός εξέφρασε ένα παράπονο που εκφράζει πολλές από εμάς, σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε!

Sharon Stone: Η αποκάλυψη για τις 9 αποβολές και η συγκινητική προσπάθεια να γίνει μητέρα

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στο Instagram όπου ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη της με μπικίνι, ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό της και χωρίς φίλτρα ή photoshop, η Sharon Stone έγραψε: «Γιατί πάντα βρίσκομαι σε φόρμα, όταν τελειώνει το καλοκαίρι;». Εμείς έχουμε την απάντηση βέβαια γιατί συμβαίνει σε όλες μας! Λίγο το κολύμπι, λίγο οι ρακέτες στην παραλία, λίγο η ανεμελιά του καλοκαιριού που μας κάνει να ξεχνάμε να φάμε, δεν θέλει και πολύ...

https://www.instagram.com/p/Chx8ddKpSyZ

Η αποκάλυψη για τις 9 αποβολές και η συγκινητική προσπάθεια να γίνει μητέρα

Τον περασμένο Ιούνιο, η 64χρονη σταρ έκανε μια απρόσμενη αποκάλυψη αφήνοντας ένα σχόλιο στο επίσημο προφίλ του People στο Instagram. Το περιοδικό μοιράστηκε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή τους με την χορεύτρια Peta Murgatroyd, η οποία μίλησε για τις τρεις αποβολές της και το ταξίδι της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Η Stone έδρασε αυθόρμητα σχολιάζοντας πόσο πολύ εξοικειωμένη είναι με την κατάσταση. «Εμείς, ως γυναίκες, δεν έχουμε ένα φόρουμ για να συζητήσουμε το βάθος αυτής της απώλειας», έγραψε η ηθοποιός.

sxolio_stone.jpg

«Έχασα εννέα παιδιά από αποβολή. Δεν είναι μικρό πράγμα, ούτε σωματικά ούτε συναισθηματικά, όμως είμαστε φτιαγμένες να νιώθουμε ότι είναι κάτι που πρέπει να το αντέχουμε μόνοι και κρυφά με κάποιο είδος αίσθησης αποτυχίας. Αντί να λάβουμε την τόσο αναγκαία συμπόνια, ενσυναίσθηση και θεραπεία που τόσο χρειαζόμαστε», συμπλήρωσε η 64χρονη σταρ.

Παρόλο που η διάσημη ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για τον αγώνα της να γίνει μητέρα, δεν είχε διευκρινίσει ποτέ τον αριθμό των αποβολών που είχε βιώσει. Η Stone έχει αυτοάνοσο νόσημα και ενδομητρίωση, που την εμπόδισε να κάνει βιολογικά παιδιά. Υιοθέτησε έναν γιο, τον Roan, το 2000 με τον τότε σύζυγό της, Phil Bronstein. Μετά το διαζύγιο, η ηθοποιός υιοθέτησε δύο ακόμη γιους μόνη της: τον Λέρντ το 2005 και τον Κουίν το 2006.

Στο σχόλιό της στο Instagram, η Stone ανέφερε: «Η γυναικεία υγεία και ευεξία που αφήνεται στη φροντίδα της ανδρικής ιδεολογίας έχει γίνει στην καλύτερη περίπτωση χαλαρή, στην πραγματικότητα αδαής και βίαια καταπιεστική στην προσπάθεια». Η διάσημη ηθοποιός δέχθηκε αργότερα περισσότερα από 500 likes στο σχόλιό της.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις όλες τις φορές που η Sharon Stone πόζαρε με μαγιό και εντυπωσίασε με τις αναλογίες της.

Πηγή φωτογραφιών: @sharonstone