Sharon Stone: Η αποκάλυψη για τις 9 αποβολές και η συγκινητική προσπάθεια να γίνει μητέρα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Sharon Stone: Η αποκάλυψη για τις 9 αποβολές και η συγκινητική προσπάθεια να γίνει μητέρα
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε άγνωστες ιστορίες από την προσωπική της ζωή.

H Sharon Stone είναι αναμφίβολα μια από τις πιο επιτυχημένες και δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς της. Η 64χρονη σταρ έκανε μια απρόσμενη αποκάλυψη αφήνοντας ένα σχόλιο στο επίσημο προφίλ του People στο Instagram. Το περιοδικό μοιράστηκε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή τους με την χορεύτρια Peta Murgatroyd, η οποία μίλησε για τις τρεις αποβολές της και το ταξίδι της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Η αποκάλυψη της Sharon Stone που θα συζητηθεί

Η Stone έδρασε αυθόρμητα σχολιάζοντας πόσο πολύ εξοικειωμένη είναι με την κατάσταση. «Εμείς, ως γυναίκες, δεν έχουμε ένα φόρουμ για να συζητήσουμε το βάθος αυτής της απώλειας», έγραψε η ηθοποιός.

sxolio_stone.jpg

«Έχασα εννέα παιδιά από αποβολή. Δεν είναι μικρό πράγμα, ούτε σωματικά ούτε συναισθηματικά, όμως είμαστε φτιαγμένες να νιώθουμε ότι είναι κάτι που πρέπει να το αντέχουμε μόνοι και κρυφά με κάποιο είδος αίσθησης αποτυχίας. Αντί να λάβουμε την τόσο αναγκαία συμπόνια, ενσυναίσθηση και θεραπεία που τόσο χρειαζόμαστε», συμπλήρωσε η 64χρονη σταρ.

https://www.instagram.com/p/Cd4R38rugSs

Παρόλο που η διάσημη ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για τον αγώνα της να γίνει μητέρα, δεν είχε διευκρινίσει ποτέ τον αριθμό των αποβολών που είχε βιώσει. Η Stone έχει αυτοάνοσο νόσημα και ενδομητρίωση, που την εμπόδισε να κάνει βιολογικά παιδιά. Υιοθέτησε έναν γιο, τον Roan, το 2000 με τον τότε σύζυγό της, Phil Bronstein. Μετά το διαζύγιο, η ηθοποιός υιοθέτησε δύο ακόμη γιους μόνη της: τον Λέρντ το 2005 και τον Κουίν το 2006.

Η Sharon Stone θα παίξει τη βασική villain στη νέα ταινία της DC

Στο σχόλιό της στο Instagram, η Stone ανέφερε: «Η γυναικεία υγεία και ευεξία που αφήνεται στη φροντίδα της ανδρικής ιδεολογίας έχει γίνει στην καλύτερη περίπτωση χαλαρή, στην πραγματικότητα αδαής και βίαια καταπιεστική στην προσπάθεια». Η διάσημη ηθοποιός δέχθηκε αργότερα περισσότερα από 500 likes στο σχόλιό της.

Πηγή κεντρικής: apimages.com