Αυτή την πρωτιά ποιος θα την πάρει; Οι πρωινές εκπομπές ετοιμάζονται για πρεμιέρα

Κατερίνα Μπούσιου
Αυτή την πρωτιά ποιος θα την πάρει; Οι πρωινές εκπομπές ετοιμάζονται για πρεμιέρα

Ελεονώρα Μελέτη, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κατερίνα Καινούργιου, Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά, Δανάη Μπάρκα και Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου ρίχνονται στη μάχη της πρωινής ψυχαγωγίας. 

Τα τελευταία fitting για τις κυρίες, η αλλαγή γκαρνταρόμπας για τους κυρίους, οι ανανεώσεις σε σκηνικά και δημοσιογραφικές ομάδες, ολοκληρώθηκαν και οι πρωινές εκπομπές (εκτός της Μπέττυς Μαγγίρα που ήδη έκανε πρεμιέρα) ετοιμάζονται για πρεμιέρα την Δευτέρα στις 5 Σεπτεμβρίου. Η φετινή τηλεοπτική χρονιά στην πρωινή ζώνη, αναμένεται πιο ανταγωνιστική από ποτέ. Αλλά οι παρουσιάστριες και οι παρουσιαστές έχουν ήδη έτοιμο σχέδιο δράσης για να καταφέρουν να κερδίσουν την πρωτιά στην τηλεθέαση.

Ο άθλος της επικράτησης

Η κάθε μία από τις παρουσιάστριες και τους παρουσιαστές αντιμετωπίζει διαφορετικά την αναμονή πριν την πρεμιέρα των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών, σε μία χρονιά που αναμένεται η κρισιμότερη και η πιο ανταγωνιστική της τελευταίας δεκαετίας. Είναι πολλές οι εκπομπές σε όλες τις ζώνες και είναι πολύ αξιόλογες οι σχεδόν 30 σειρές μυθοπλασίας σε όλα τα κανάλια και την δημόσια τηλεόραση. Οι εμπειρότεροι έχουν ψυχραιμία γιατί γνωρίζουν ότι ο πρωταθλητισμός είναι μία κούρσα που θέλει υπομονή στην τηλεόραση, οι νεότεροι έχουν άγχος και οι νέες μεταγραφές κινούνται με μία...μυστικοπάθεια για να μην αποκαλύψουν ακόμη τα ατού τους.

https://www.instagram.com/p/ChsB441sEx8

Η Ελεονώρα Μελέτη προέρχεται από μία άκρως πετυχημένη χρονιά και το Mega Καλημέρα ετοιμάζεται να κάνει ξανά την μεγάλη διαφορά, σε περιεχόμενο και σε νούμερα τηλεθέασης. Η παρουσιάστρια ήδη ανακοίνωσε πως η εκπομπή θα ξεκινά νωρίτερα στις 08.00 πριν παραδώσει σκυτάλη στην Δανάη Μπάρκα. Νέο μέλος στο πάνελ μετά την αποχώρηση της Φλορίντας Πετρουτσέλι θα είναι η Άννα Ζηρδέλη. Κώστας Τσουρός και Θανάσης Πάτρας, παραμένουν στις θέσεις τους.

https://www.instagram.com/p/ChkTim5DIp9

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σκοπεύει να αποδείξει στην δέκατη σεζόν του Happy Day, ότι τίποτε δεν είναι τυχαίο για την διαχρονικότητα της εκπομπής της. Από την Πάρο όπου ήταν για διακοπές, επέστρεψε πριν μερικές μέρες στην Αθήνα και ήδη συναντήθηκε με το team της εκπομπής της, το οποίο παραμένει το ίδιο όπως και τις δύο προηγούμενες χρονιές.

https://www.instagram.com/p/Ch2iT7DroQs

«Ανυπομονώ» γράφει η Δούκισσα και φωτογραφίζεται για πρώτη φορά μαζί με όλο το νέο team του Πρωινού και δίπλα στον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα. New entry επίσης στην εκπομπή η Αργυρώ Μπαρπαρίγου και η αστυνομική ρεπόρτερ, Άρια Καλύβα. Ο παρουσιαστής που είναι από τα φαβορί, αντιμετωπίζει πιο cool την επικείμενη πρεμιέρα του και συνεχίζει ακόμη τις διακοπές του, αυτή τη φορά στο Λονδίνο.

katken2.JPG

Η Superwoman Κατερίνα Καινούργιου προετοιμάζεται με γυμναστική, λίγο πριν την πρεμιέρα για να είναι ακμαία.

https://www.instagram.com/p/Ch2WzI7IIMX

Φέτος τολμά δύο μεγάλες αλλαγές στο πάνελ της, με την προσθήκη του Γρηγόρη Γκουντάρα και του Στέφανου Κωνσταντινίδη. Παραμένει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο Γιάννης Πουλόπουλος και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου στο team της εκπομπής και οι αποκλειστικότητες θα πέσουν...βροχή για μία ακόμη φορά.

Η Φαίη Σκορδά θα αποτελέσει το μεγάλο ερωτηματικό της νέας χρονιάς μετά την πολυσυζητημένη μεταγραφή της το φετινό καλοκαίρι, από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΙ. Η πρεμιέρα της νέας της εκπομπής παραμένει ακόμη μυστήριο, καθώς ούτε το τρέιλερ έχουμε δει στον αέρα, αλλά ούτε και έχει γνωστοποιηθεί ο τίτλος του νέου πρωινού του ΣΚΑΙ το οποίο φιλοδοξεί να κάνει την ανατροπή. Με αφορμή την επίσκεψη του «γείτονα» Νίκου Μουτσινά από το διπλανό στούντιο, μας παρουσίασε μόνο τους συνεργάτες πίσω από τις κάμερες. Έλενα Χριστοπούλου και Αφροδίτη Γραμμέλη, φαίνεται πως θα είναι οι δύο κυρίες του πάνελ.

https://www.instagram.com/p/ChsEs0jvwvS

Η Δανάη Μπάρκα ήδη έχει ξεκινήσει τις πρόβες με τους συνεργάτες και το «Πάμε Δανάη» έρχεται με φόρα για να κερδίσει ξανά την αγάπη του κοινού. Καμία αλλαγή δεν έχουμε στην ομάδα μπροστά από την κάμερα, γιατί ως γνωστόν, ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Η παρουσιάστρια ωστόσο, είναι ακόμη σε mood διακοπών και περιχαρής για το νέο ξεκίνημα.

https://www.instagram.com/p/ChrseY4IPwa

Νέο ξεκίνημα κάνουν και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου στο Breakfast@Star και το ζευγάρι για πρώτη φορά δοκιμάζεται τηλεοπτικά με δική του εκπομπή. Η οποία και ξεκινά με τις καλύτερες προθέσεις. Το τρέιλερ με το τραγούδι της Ελένης είναι και το καλύτερο που έχουμε δει μέχρι στιγμής και η δημοσιογραφική ομάδα με την προσθήκη - έκπληξη της ηθοποιού Ελένης Καστάνη είναι πανέτοιμη. Λιλή Πυράκη, Μαίρη Αργυριάδου, Σταύρος Βαρθαλίτης (και όχι μόνο στην κουζίνα) μαζί με την Άση Μπήλιου ετοιμάζουν εκπλήξεις.

https://www.instagram.com/p/ChkGGdZgUhr