Το «ευχαριστώ» της Ελεονώρας Μελέτη και το γλυκό post στον φανταστικό όπως τον αποκαλεί σύζυγό της

Κατερίνα Μπούσιου
Το «ευχαριστώ» της Ελεονώρας Μελέτη και το γλυκό post στον φανταστικό όπως τον αποκαλεί σύζυγό της

«Είναι πολύ σημαντικό σε αυτή τη ζωή να έχεις έναν σύντροφο που να μπορεί να καταλαβαίνει τη τρέλα σου» διεκρυνίζει η Ελεονώρα και έχει απόλυτο δίκιο. 

Στιγμές απόλυτης ελευθερίας ζει τις τελευταίες μέρες η παρουσιάστρια, αφού από την Πάρο όπου βρίσκεται οικογενειακώς για τις διακοπές της, απολαμβάνει το αγαπημένο της windsurfing. Για την Ελεονώρα Μελέτη αυτό είναι το χόμπι και το πάθος της, αλλά και ένας λόγος για να εκτιμήσει για μία ακόμη φορά τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη. Το πως συνδέονται αυτά τα δύο, μας τα εξηγεί μέσω ενός πολύ τρυφερού post, αφιερωμένο σε εκείνον.

«Ο φανταστικός σύζυγος...»

Ο χώρος, είναι η μαγική λέξη που χρησιμοποιεί η Ελεονώρα για να περιγράψει όχι μόνο την χημεία τους, αλλά και το μυστικό του γάμου τους. Σκίζοντας τα κύματα με την σανίδα της, σε ένα video που εκείνος έχει τραβήξει, η παρουσιάστρια βρήκε την αφορμή να το συνοδέψει στην ανάρτησή της, με πολύ ιδιαίτερα λόγια. Για να μιλήσει για αυτά που τους συνδέουν και τον κάνουν στα μάτια της, τον φανταστικό σύζυγο. Όπως γράφει: «Είναι πολύ σημαντικό σε αυτή τη ζωή να έχεις έναν σύντροφο που να μπορεί να καταλαβαίνει τη τρέλα σου, τις ανάγκες σου, τις επιθυμίες σου… βέβαια όταν κανείς και σύ το ίδιο, είναι πιο εύκολο και για τους δυο. Αλλά δεν θεωρείται αυτονόητος και δεδομένος ο «χώρος» σε μια σχέση. Εδώ βλέπετε να μου δίνεται απλόχερα ο «χώρος» να κάνω κάτι που αγαπώ ενώ ο ο φανταστικός σύζυγος καταγράφει! Αφού πρώτα έχει βοηθήσει στο κουβάλημα, στο στήσιμο και έχει δώσει και την ευχή του. Όσο για το σύζυγο, μην τον λυπάστε! Κανείς περίπου 15 ώρες ποδήλατο την εβδομάδα. Χωρίς εμένα!»

https://www.instagram.com/p/Cg2UUxtg3Bn

Η Ελεονώρα, είναι από τις ελάχιστες αγαπημένες μας επώνυμες κυρίες, οι οποίες φέτος το καλοκαίρι μας θυμίζουν ότι, στα απλά βρίσκεται η ουσία. Διαλέγει μικρές και όχι πολυσύχναστες παραλίες για τα μπάνια με τον σύζυγό και την κόρη τους Αλεξάνδρα, μικρά ταβερνάκια για το φαγητό τους, όπως έκαναν αντίστοιχα και στον προηγούμενο προορισμό τους, την Κεφαλονιά, πριν από λίγες ημέρες.

https://www.instagram.com/p/CgrO0_AsLij

Γιατί όπως λέει και η ίδια: «H Πάρος είναι 10 χρόνια ο προορισμός μου το καλοκαίρι. Δέκα χρόνια, έχω πάει μόνο στη νέα Xρυσή ακτή από τις εκατοντάδες παραλίες του νησιού. 10 χρόνια έχω κατέβει γύρω στις 7-8 φορές στη Νάουσα αλλά εκατοντάδες φορές, σε απίστευτα μαγικά ταβερνάκια κρυμμένα στα πιο όμορφα και γραφικά χωριουδάκια στην εδώ γύρω περιοχή, γιατί αυτό που βρίσκεις εδώ είναι τόοοοοσο όμορφο! Και το στιγμιότυπο αυτό είναι ένα μικρό καρέ ενός πραγματικά παραδεισένιου κόσμου. Για την πληροφορία στη παραλία αυτή έχει γίνει αμέτρητες φορές το παγκόσμιο πρωτάθλημα windsurf».

Η Ελεονώρα Μελέτη κάνει την πιο χιουμοριστική ανάρτηση για τις διακοπές της και μας φτιάχνει τη μέρα

Ο σύζυγός της πάντως ανταπέδωσε το γλυκό της σχόλιο με ένα story στο οποίο καυχιέται για τις επιδόσεις της γυναίκας του, λέγοντας και την κλασσική ατάκα: «My wife is better than yours».

marosoulis.JPG