Ο Χρήστος Σπανός έγινε πατέρας σε μικρή ηλικία και η σχέση του με την κόρη του είναι υπέροχη

Ο Χρήστος Σπανός έγινε πατέρας σε μικρή ηλικία και η σχέση του με την κόρη του είναι υπέροχη

Φωτογραφίες του 47χρονου ηθοποιού με την 20χρονη κόρη του. 

Ο Χρήστος Σπανός είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς του. Ο 47χρονος έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό όταν υποδύθηκε τον ρόλο του Ερμή στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Άκρως οικογενειακόν».

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του, Μελίνα Παιονίδου, έχουν αποκτήσει μια 20χρονη κόρη, την Μαρίνα Σπανού στην οποία τρέφουν μεγάλη αδυναμία. Πριν λίγα 24ωρα μπαμπάς και κόρη παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στο «Στούντιο 4» όπου μίλησαν για τη σχέση τους και τα κοινά καλλιτεχνικά τους σχέδια.

Επέτειος 20 ετών για τον Χρήστο Σπανό και τη Μελίνα Παιονίδου - «Χρόνια μας πολλά υπέροχο κορίτσι»

«Το πρώτο πράγμα που με ρωτούν για τον μπαμπά μου είναι πόσο χρονών είναι κι αν είμαστε αδέρφια. Μας λένε από μικροί ότι δεν γίνεται να είναι μπαμπάς μου», ανέφερε η Μελίνα Σπανού.

«Τώρα εμένα με ρωτούν, αν είμαι ο μπαμπάς της και το βρίσκω πολύ ωραίο κι αγαπησιάρικο. Τώρα που τη γνωρίζουν, ξέρουν και τη σχέση μας. Αλλά μέχρι πέρυσι ήταν πολύ έντονο και δεν τολμούσα να την αγγίξω, έλεγαν τι κάνει αυτός τώρα; Χαίρομαι που σε αυτήν την ηλικία, έχω μια κόρη μεγάλη και που ζω τέτοιες στιγμές μαζί της. Το να γίνω πατέρας ήταν πολύ συνειδητή απόφαση κι επιλογή. Την έκανα στα 28 μου. Για να κάνεις παιδί δεν πρέπει να πεις είμαι σε αυτήν την ηλικία αλλά πρέπει να έχεις βρει το σωστό άνθρωπο και να είσαι εσύ έτοιμος να έρθει στον κόσμο ένα πλάσμα γιατί αυτό είναι ευθύνη», δήλωσε ο ηθοποιός.

«Κι εγώ αντίστοιχα που έχω ένα νέο μπαμπά. Είμαστε σαν φίλοι. Μιλάμε και του λέω έχω αυτό το πρόβλημα και μου λέει ωραία λοιπόν άκου τι κάνουμε», συμπλήρωσε η κόρη του ηθοποιού.

https://www.instagram.com/p/Chy8TXpMZpV

Μπαμπάς και κόρη μοιάζουν σαν 2 σταγόνες νερό

Η Μαρίνα Σπανού ασχολείται από πολύ μικρή με τη μουσική, που αποτελεί τη μεγάλη της αγάπη. Η 20χρονη είναι φοιτήτρια στο τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά η μεγάλη της αγάπη είναι το τραγούδι.

«Στη Μαρίνα προσπάθησα να είμαι ο μπαμπάς που θα ήθελα να έχω», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο ηθοποιός για τη σχέση με την κόρη του.

https://www.instagram.com/p/Ce_rIRGMSgX

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Μελίνας και του Χρήστου Σπανού.

Ο Χρήστος Σπανός έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια

Ο Χρήστος Σπανός και η Μελίνα Παιονίδου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και φέτος γιόρτασαν 20 χρόνια γάμου και απόλυτης ευτυχίας. Στις 17 Αυγούστου 2002, το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε ένα μικρό εκκλησάκι στα Βάτσα Κεφαλονιάς, με κουμπάρους τον Φωκά Ευαγγελινό και την Πίτσα Κουτουφά.

https://www.instagram.com/p/CJQ-NJKh86W

Ο ηθοποιός και η μαέστρος αποτελούν τρανταχτό παράδειγμα απόλυτης αφοσίωσης και η αγάπη που τρέφουν ο ένας προς τον άλλον παραμένει αναλλοίωτη στο πέρασμα των χρόνων.

Όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!:

«Αν με ρωτούσες όταν ήμουν 20 χρονών, αν θέλω να κάνω οικογένεια, θα απαντούσα: “Αποκλείεται!”. Δεν ήθελα καν να παντρευτώ. Όταν συνάντησα την γυναίκα μου και την ερωτεύτηκα, ήθελα σαν τρελός να γίνει η μητέρα του παιδιού μου. Ήταν αυτό που λέμε μπαμ και κάτω. Η Μελίνα είχε μόλις τελειώσει τις σπουδές της ως μαέστρος και την είχε βάλει ο Νίκος Κούρκουλος να διδάξει μουσική στους τελειόφοιτους της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου.

Πηγή κεντρικής: christosspanos