Άκρως οικογενειακή υπόθεση το ταλέντο: Η 20χρονη κόρη του Χρήστου Σπανού και οι τέλειες πόζες τους

Άκρως οικογενειακή υπόθεση το ταλέντο: Η 20χρονη κόρη του Χρήστου Σπανού και οι τέλειες πόζες τους
Instagram

Το κορίτσι που απέκτησε ο 47χρονος με τη Μελίνα Παιονίδου έχει υπέροχη φωνή και κάποιες υπέροχες φωτογραφίες. 

Ο Χρήστος Σπανός έγινε γνωστός στις αρχές του 2000 μέσα από τη συμμετοχή του στο σίριαλ του ΑΝΤ1, «Άκρως Οικογενειακόν» ως ο μικρός γιος του Γιάννη Μπέζου. Ο δημοφιλής ηθοποιός, που τότε υποδύθηκε τον Ερμή, στη συνέχεια διέγραψε μία αξιοσημείωτη πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο.

Την ίδια περίπου περίοδο με το iconic σίριαλ, γνώρισε και τη γυναίκα της ζωής του, τη μουσικό Μελίνα Παιονίδου η οποία και υπήρξε καθηγήτριά του. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2002 σε ένα εκκλησάκι στην Κεφαλονιά, με κουμπάρους τον Φωκά Ευαγγελινό και την Πίτσα Κουτουφά, την ίδια χρονιά απέκτησε και την κόρη του, Μαρίνα.

https://www.instagram.com/p/Ce_rIRGMSgX

Η 20χρονη Μαρίνα έχει τα ίδια καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα με τους γονείς της αφού ασχολείται και με τη μουσική και την υποκριτική. Μάλιστα, σπουδάζει και στο τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

https://www.instagram.com/p/Cdu-4EgMVw6

Ο περήφανος πατέρας έχει μοιραστεί πολλές φορές φωτογραφίες με τη μοναχοκόρη του, και με αφορμή την πιο πρόσφατη βρήκαμε κι άλλες.

https://www.instagram.com/p/CdQEr4AMTQW

Σε παλαιότερο post του το 2008, το οποίο αφορούσε τη γυναίκα της ζωής του ο 47χρονος σήμερα Χρήστος Σπανός είχε γράψει στο Instagram:

christosspanos-5700-01.jpg

«Σε ένα μικρό εκκλησάκι, στα Βάτσα Κεφαλονιάς. Μόνο εσύ κι εγώ. Τρεις ψάλτες που μετά γίνανε οι κανταδόροι μας, δυο αγαπημένοι μας άνθρωποι που μας άλλαξαν τα στέφανα και τις βέρες, η Πίτσα (σσ. Κουτουφά) και ο Φωκάς (σσ. Ευαγγελινός) και που οργάνωσαν όλο αυτό τον παραμυθένιο γάμο χωρίς να πάρουμε χαμπάρι.

Σε ένα δεκαήμερο διακοπών μας, μας άνοιξαν την αγκαλιά τους...Μετά το μυστήριο, φαγητό στο παραλιακό ταβερνάκι στην ίδια παραλία. Ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι...Θυμάμαι αστακομακαρονάδες. Με πόδια στην άμμο, απλά και όμορφα. Τις επόμενες μέρες γνωρίσαμε τις πανέμορφες παραλίες του νησιού.

Σήμερα,16 χρόνια μετά, εδώ πάλι. Μαζί».

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!, ο Χρήστος Σπανός έχει δηλώσει για την σύζυγό του: «Αν με ρωτούσες όταν ήμουν είκοσι χρονών, αν θέλω να κάνω οικογένεια, θα απαντούσα: «Αποκλείεται!». Δεν ήθελα καν να παντρευτώ. Όταν συνάντησα την γυναίκα μου και την ερωτεύτηκα, ήθελα σαν τρελός να γίνει η μητέρα του παιδιού μου. Ήταν αυτό που λέμε μπαμ και κάτω. Η Μελίνα είχε μόλις τελειώσει τις σπουδές της ως μαέστρος και την είχε βάλει ο Νίκος Κούρκουλος να διδάξει μουσική στους τελειόφοιτους της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Εγώ από την πρώτη στιγμή που την είδα, αισθάνθηκα να αλλάζει όλος ο κόσμος μπροστά μου. Αλλά επειδή ήταν καθηγήτριά μου- αν και είμαστε σχεδόν συνομήλικοι- δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση και κρατούσα κρυφά τα συναισθήματά μου. Της εξομολογήθηκα ότι είμαι ερωτευμένος μαζί της όταν τελείωσα την σχολή και δεν είχαμε τη σχέση δασκάλας-μαθητή».

christosspanos-570-02.jpg