Η Megan Fox έχει, τελικά, μυαλό

Η Megan Fox έχει, τελικά, μυαλό

Η διάσημη ηθοποιός αποφάσισε να κόψει την χορτοφαγική δίαιτα που ακολουθούσε, γιατί είχε χάσει υπερβολικά πολλά κιλά.

Η Megan Fox έγινε γνωστή για το εκπληκτικό σώμα της, τη σχέση της με τον πρώην σταρ του Beverly Hills, Bryan Austin Green, την ομοιότητά της με την Angelina Jolie και το εξαιρετικό ταλέντο της στην υποκριτική. Ένα από τα προηγούμενα είναι μέγα ψέμα. Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι πως πολλές γυναίκες θα σκότωναν για να έχουν τη σιλουέτα της.

Πριν από κάποιους μήνες, ωστόσο, η Fox εμφανίστηκε αρκετά αδυνατισμένη και με τις διάσημες καμπύλες της να έχουν εξαφανιστεί. Φυσικά δεν είχε χάσει τη σεξουαλικότητά της, η εικόνα της όμως δεν έμοιαζε και τόσο με αυτή που πρώτη είχε γίνει φαντασίωση για εκατομμύρια άντρες.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πρόσφατα πως ακολουθούσε μια πολύ αυστηρή δίαιτα με χορτοφαγικό χαρακτήρα, την οποία όμως αποφάσισε τελικά να σταματήσει, ακριβώς επειδή είχε χάσει τόσα κιλά.

Σε μια συνέντευξή της, δήλωσε πως σοκαρίστηκε όταν σταμάτησε τη δίαιτα, συνειδητοποιώντας πόσο είχε αδυνατίσει. «Για ενάμιση χρόνο, μέχρι και πριν 4 μήνες περίπου, ακολουθούσα μια αυστηρή χορτοφαγική δίαιτα, βασισμένη σε ωμά φρούτα και λαχανικά, χωρίς καθόλου ψωμί, ζάχαρη και καφέ. Αλλά έχασα πολύ βάρος», είπε η Megan Fox στο περιοδικό. «Γι' αυτό τώρα τρώω λίγο απ' όλα και κάνω προπόνηση τρεις φορές την εβδομάδα με τον γυμναστή μου».

Ο προσωπικός της γυμναστής δεν είναι άλλος από τον «βασιλιά της γυμναστικής» του Hollywood, Harley Pasternak, ο οποίος έβαλε την Fox να ακολουθήσει τη δίαιτα «5 Factor»: 5 μικρά γεύματα μέσα στη μέρα, συνδυασμένα με 25 λεπτά άσκησης, χωρισμένα σε 5 πεντάλεπτα προπόνησης. Λίγο κουραστικό ακούγεται, αλλά αν κρίνουμε από τις νέες φωτογραφίες της Fox δουλεύει μια χαρά.