Οι 3 γυναίκες στη ζωή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι ο λόγος που όλοι θα μιλούν για τον Maestro

Κατερίνα Μπούσιου
Οι 3 γυναίκες στη ζωή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι ο λόγος που όλοι θα μιλούν για τον Maestro

Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη και το new entry Κλέλια Ανδριολάτου, είναι οι 3 γυναίκες που θα λατρέψετε και αυτοί είναι οι ρόλοι που θα υποδυθούν. 

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει τηλεοπτικά μετά από 11 χρόνια και ήδη έχει καταφέρει, αυτό που σπάνια έχουν κερδίσει άνθρωποι της τηλεόρασης. Να δημιουργήσει αναμονή κοινού για την νέα του σειρά Maestro, η οποία κάνει πρεμιέρα στο Mega στα μέσα Οκτωβρίου. Ο μαέστρος του έρωτα, αυτή την φορά δεν δημιουργεί μία ακόμη ερωτική ιστορία. Τα μηνύματα είναι βαθύτερα και πιο ουσιαστικά στην ιστορία του και οι 3 νέες του τηλεοπτικές μούσες, η Μαρία Καβογιάννη, η Χάρις Αλεξίου και η Κλέλια Ανδριολάτου, χτίζουν μοναδικά τον υπέροχο τηλεοπτικό του κόσμο στους Παξούς.

https://www.instagram.com/p/CXZGxwdMWSt

Έτοιμος και για τον δεύτερο κύκλο

Ο Χριστόφορος ήδη έχει ανακοινώσει ότι σε λίγες ημέρες ξεκινά τα γυρίσματα του β' κύκλου και πάλι στους Παξούς, πριν ακόμη δούμε το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα, για το οποίο εργάζεται μεθοδικά τα τελευταία 3 χρόνια. Η ιστορία ήταν πολύ ξεκάθαρη στο μυαλό του, αλλά τα πρώτα 9 επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε φέτος, του άνοιξαν και νέα κεφάλαια και η δράση θα συνεχιστεί. Άλλωστε όπως αναμένεται και το κοινό θα προσδοκά συνέχεια στην ιστορία του. Ειδικά όταν δει τις τρεις γυναίκες που θα γίνουν το επίκεντρο στο σενάριο του Maestro. Η σειρά δεν είναι μία ακόμη ερωτική ιστορία του Χριστόφορου στην Tv. Είναι κάτι πολύ παραπάνω και ο ίδιος το έχει εξηγήσει: «Ο άξονας είναι οι ερωτικές ιστορίες, αλλά θίγουμε πολύ περισσότερα πράγματα, όπως η ενδοοικογενειακή βία και όλα αυτά που απασχολούν την κοινωνία».

Η γιαγιά Αλεξίου

Σίγουρα η εμφάνιση της γνωστής και αγαπημένης ερμηνεύτριας προκάλεσε το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή που γνωστοποιήθηκε. Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Χάρις Αλεξίου ως ρόλος είναι πολύ ιδιαίτερη. Θα υποδυθεί την γιαγιά της Κλέλιας Ανδριολάτου, της νησιώτισσας μαθήτριας Κλέλιας που θα γοητευτεί από τον νέο δάσκαλο Ορέστη, δηλαδή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

https://www.instagram.com/p/CVPlc4dMqCV

Θα λειτουργήσει υποστηρικτικά προς εκείνον, μόλις η τοπική κοινωνία θα στραφεί εναντίον του και θα μοιραστεί το καλλιτεχνικό του όραμα και την δική του αντίθεση στις παθογένειας της τοπικής κοινωνίας. Θα λειτουργήσει πυροσβεστικά και κάποιες φορές λυτρωτικά.

Η Μαρία Καβογιάννη σηκώνει στους ώμους της, έναν δύσκολο ρόλο. Εκείνον της καταπιεσμένης νοικοκυράς των Παξών, η οποία δέχεται σκληρή βία από τον σύζυγό της και έχει να αντιμετωπίσει μυστικά και παθογένειες της οικογένειας της που θα αναστατώσουν την τοπική κοινωνία. Ο Ορέστης θα γίνει μάρτυρας της καθημερινότητάς της και θα είναι εκείνος που θα αλλάξει τη ζωή της. Η ταύτιση της ηθοποιού με τον Χριστόφορο τα τελευταία χρόνια, με την συνεργασία τους στον κινηματογράφο και στην ταινία του «Ένας άλλος κόσμος» δημιουργεί προσδοκίες για μοναδικές σκηνές μεταξύ τους.

Τέλος η Κλέλια Ανδριολάτου, που θα υποδυθεί την Κλέλια και θα ερωτευτεί τον νέο δάσκαλο των Παξών, θα είναι από τις εκπλήξεις της σειράς. Θα έχει να αντιμετωπίσει όμως τις αντιδράσεις της οικογένειας της. Στην συνέχεια της σειράς, ο έρωτας δεν θα είναι το μοναδικό ζητούμενο που θα έχει να αντιμετωπίσει.