Ο Στέφανος Μιχαήλ ζει έναν μεγάλο έρωτα στην Άγρια Γη, όμως άλλη είναι η γυναίκα της καρδιάς του

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Στέφανος Μιχαήλ ζει έναν μεγάλο έρωτα στην Άγρια Γη, όμως άλλη είναι η γυναίκα της καρδιάς του

«Το χαμόγελό σου μου άλλαξε τον κόσμο μου» γράφει ο Στέφανος για την Νάταλι Κάτερ και ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός. 

Ο κυπριακής καταγωγής ηθοποιός και παλιός μας γνώριμος τηλεοπτικά από τις συμμετοχές του στο «Τατουάζ» και στις «8 λέξεις», του Ανδρέα Γεωργίου, επιστρέφει φέτος τηλεοπτικά ως ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην Άγρια Γη του ΣΚΑΙ. Έρχεται ως εκδικητής, αλλά ένας δυνατός έρωτας αλλάζει τα δεδομένα της ζωής του. Όπως έχει αλλάξει η πανέμορφη Νάταλι την δική του ζωή εδώ και δύο χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CVSRn_VMyl0

«Πάντα στο πλευρό σου»

Ο Στέφανος Μιχαήλ και η χορεύτρια - χορογράφος Νάταλι Κάτερ γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια και ο έρωτας ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

https://www.instagram.com/p/ChwlWpgrSdh

Εκείνη είχε μιλήσει πρόσφατα στο περιοδικό Hello της Κύπρου για όσα εκτιμά και θαυμάζει σε εκείνον, αλλά και την πρώτη γνωριμία με την μικρή της κόρη Αριάννα: «Ο Στέφανος είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος, πολύ υπομονετικός, πιστεύω δεν θα υπήρχε ποτέ αυτό το σενάριο, να μην τον εγκρίνει η κόρη μου». Ο ίδιος έχει ανταποδώσει την αγάπη του με τις δεκάδες αναρτήσεις που έχει κάνει στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram γράφοντας τόσο ότι το χαμόγελό της έχει αλλάξει τον κόσμο του, όσο και ότι δεν θα φύγει ποτέ από το πλευρό της.

https://www.instagram.com/p/CedpHHTNj0x

Ήδη τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης γράφουν ότι ο γάμος δεν αργεί για το ερωτευμένο ζευγάρι. Ο Στέφανος Μιχαήλ είναι ευτυχισμένος και αυτό το συναίσθημα είναι αντιστρόφως ανάλογο με όσα θα αισθανθεί στην νεά σειρά του ΣΚΑΙ.

https://www.instagram.com/p/ChUKiirMIOu

Γιατί η εκδίκηση είναι η λέξη κλειδί στην νεά σειρά. Ο Άρης Μάρκου τον οποίο υποδύεται έχει επιστρέψει στην γη που μεγάλωσε και άνηκε στην οικογένειά του για να εκδικηθεί την πλούσια γαιοκτήμονα Όλγα Γρίβα (Ζέτα Δούκα). Εκείνη ευθύνεται για την αρπαγή της περιουσίας του και για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια. Όμως θα ερωτευτεί την κόρη της Ελπίδα και παιδική του φίλη. Η ζωή όλων αναστατώνεται και όλα τα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια. Η νέα καθημερινή σειρά, κάνει πρεμιέρα στις 19 Σεπτεμβρίου στην ζώνη του prime time.