Ηρώ Μπέζου: Η επιτυχημένη πορεία της στο θέατρο, η βράβευση και η προσωπική ζωή

Ηρώ Μπέζου: Η επιτυχημένη πορεία της στο θέατρο, η βράβευση και η προσωπική ζωή

Η κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη έχει κληρονομήσει το υποκριτικό ταλέντο των γονιών της και διαγράφει μια σπουδαία πορεία στον χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Η Ηρώ Μπέζου εκτός από σπουδαία ηθοποιός που έχει διαγράψει λαμπρή πορεία στον χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου, είναι και η μονάκριβη κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη.

Η 33χρονη Ηρώ έχει ακολουθήσει τα χνάρια των διάσημων και καταξιωμένων γονιών της. Έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραγωγές, όπως «Το κορίτσι που έπεσε στο πηγάδι» (2014), «Αντιγόνη» (2013) και «Το τρίτο στεφάνι» (2011), ενώ στον κινηματογράφο υπήρξε στο cast ταινιών όπως «Το γάλα» (2011), «Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας 2» (φωνή της Άστριντ, 2014) και «Winona» (2019).

Γιάννης Μπέζος – Ναταλία Τσαλίκη: Η κόρη τους είναι 32 ετών και ακολουθεί τα χνάρια τους

Όταν η Ηρώ Μπέζου κέρδισε το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη»

Τον Μάρτιο του 2019, η Ηρώ Μπέζου είχε την τιμή να είναι η νικήτρια του θεατρικού βραβείου «Μελίνα Μερκούρη» για την ερμηνεία της στην παράσταση «Το Φιντανάκι» του Παντελή Χορν σε σκηνοθεσία Ανέστη Αζά, στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.

«Ειλικρινά δεν το περίμενα. Δεν ήμουν προετοιμασμένη γι' αυτό το βραβείο. Θα ήθελα να το μοιραστώ με δύο ανθρώπους που έχουμε συμπορευτεί μαζί όλα αυτά τα χρόνια, τον Χάρη Φραγκούλη και τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Δεν έχω αποσαφηνίσει την έννοια της βράβευσης ειδικά στη δική μας τέχνη, το θέατρο. Αλλά αν κάτι έχει σημασία, είναι ότι η πλειοψηφία των μελών της κριτικής επιτροπής είναι ηθοποιοί και είναι πολύ κολακευτικό και συγκινητικό να σε τιμούν συνάδελφοι», είπε τότε παραλαμβάνοντας την καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη από την προηγούμενη νικήτρια του βραβείου, Ιωάννα Κολλιοπούλου.

img_6229_new.jpg

Με αυτόν τον ηθοποιό είναι ζευγάρι εδώ και 9 χρόνια η Ηρώ Μπέζου

Τα τελευταία 9 χρόνια, η Ηρώ Μπέζου είναι σε σχέση με τον Μιχάλη Τιτόπουλο. Μάλιστα, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Στούντιο 4» τον Νοέμβριο του 2021, ο ηθοποιός είχε αναφερθεί στην αγαπημένη του, αποκαλύπτοντας πώς είναι να είναι μαζί στην πραγματική αλλά και την επαγγελματική ζωή:

«Ναι είμαστε μαζί οκτώ χρόνια. Με τη σύντροφό μου δουλεύουμε και πολλά χρόνια μαζί, τώρα αυτή τη στιγμή, κάνουμε κάτι μαζί στο θέατρο για το οποίο είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Σύντροφός μου είναι η Ηρώ Μπέζου η οποία γράφει και το έργο, τους “Ναυαγούς” στο Θέατρο Τέχνης. Το έργο αυτό το έχει γράψει η Ηρώ και το σκηνοθετεί μαζί με τον Γιάννη τον Παπαδόπουλο».

Και πρόσθεσε:

«Με την Ηρώ πρώτα ήμασταν συνεργάτες και φίλοι και αργότερα αναπτύχθηκε κάτι το οποίο κατέληξε να είναι σχέση, την ερωτεύτηκα, την κυνήγησα. Στην αρχή με έβλεπε μόνο ως φίλο. Η ίδια είπε όχι στην αρχή. Αυτό δεν με πτόησε. Από τότε μου βγήκε κάτι συντροφικό. Είναι περίεργο να δουλεύεις με την σύντροφό σου. Έχει και τις άσχημες πλευρές να μοιράζεσαι τόσο καθημερινά πράγματα».

Ο Μιχάλης Τιτόπουλος αναφέρθηκε και στη γνωριμία του με τον πατέρα της Ηρώς, Γιάννη Μπέζο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τον θαύμαζα τον Γιάννη Μπέζο. Αισθανόμουν τόσος σίγουρος για την σχέση μου, που δεν ένιωσα ότι έπρεπε να αποδείξω κάτι. Πριν καν συμβεί οτιδήποτε, είχαμε συνεργαστεί με τον Γιάννη Μπέζο. Ήταν πολύ ωραία γιατί είχα μεγαλώσει μαζί του. Οπότε είχαμε μια επαφή».

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της κόρης του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη, Ηρώς.

Πηγή φωτογραφιών: @iro_eleni