Ξέσπασε ο Kanye West για τις γυμνές φωτογραφήσεις - Το βέτο για την ανατροφή των παιδιών του

Ξέσπασε ο Kanye West για τις γυμνές φωτογραφήσεις - Το βέτο για την ανατροφή των παιδιών του

Ο ράπερ λέει ότι δεν θα αφήσει τα παιδιά του να «κάνουν φωτογραφήσεις στο Playboy» όπως επέτρεψε η Kris Jenner στην Kylie και την Kim.

Το ότι ο Kanye West δεν συγκρατείται και όταν αποφασίζει να μιλήσει δημόσια είναι χείμαρρος - ακόμα κι αν πρόκειται για οικογενειακά και πολύ προσωπικά ζητήματα - είναι γνωστό. Έτσι και τώρα, μιλώντας στα social media για την ευημερία των παιδιών του, κατηγόρησε τη γιαγιά τους, Kris Jenner, και τη βιομηχανία του πορνό ότι «κατέστρεψαν» την οικογένειά του.

Όλα ξεκίνησαν όταν την Πέμπτη (1/9), το μοντέλο και φίλη της Kylie Jenner, Victoria Villarroel, ανέβασε ένα βίντεο στα Insta stories της προκειμένου να προωθήσει μια νέα συνεργασία της για ένα club στο οποίο τα μέλη μπορούν να δανειστούν τσάντες, κοσμήματα και αξεσουάρ επώνυμων σχεδιαστών.

Ο West, ωστόσο, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο του βίντεο στα δικά του social media για να την προειδοποιήσει φαινομενικά για τους κινδύνους του περιεχομένου NSFW (Not safe for work).

Η μυστική θεραπεία που έκανε ο Pete Davidson πριν χωρίσει από την Kim Kardashian

«Μην αφήσεις την Kris να σε βάλει να κάνεις εξώφυλλο στο Playboy όπως έκανε με την Kylie [Jenner] και την Kim [Kardashian]. Το Hollywood είναι ένας τεράστιος οίκος ανοχής. Η πορνογραφία κατέστρεψε την οικογένειά μου. Αντιμετωπίζω τον εθισμό και το Instagram τον προωθεί. Δεν θα επιτρέψω να συμβεί αυτό με τη North και τη Chicago», έγραψε χαρακτηριστικά ο 45χρονος ράπερ.

Ο Kanye West δημοσίευε επίσης διάφορα μηνύματα στα οποία φαίνεται πως μιλάει σχετικά με το πού θα πάνε σχολείο τα παιδιά που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Kim Kardashian - η 9χρονη North, ο 6χρονος Saint, η 4χρονη Chicago και ο 3 ετών Psalm.

«Πρέπει να μιλήσουμε σε προσωπικό επίπεδο. Δεν μπορείς να πεις πού πηγαίνουν τα παιδιά σχολείο. Γιατί λες ότι είσαι μισή λευκή;», έγραφε ένα από τα μηνύματα, χωρίς όμως να λέει ποιος ήταν ο παραλήπτης.

Σε ένα άλλο screenshot που δημοσίευσε, ο ράπερ έγραφε: «Δεν θα κάνουν τα παιδιά μου φωτογραφήσεις στο playboy και sex tapes. Πες στους φίλους σου να έρθουν να με πάρουν, είμαι εδώ», συμπληρώνοντας στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram: «Ο Θεός μας αγαπά».

Μετά την προσθήκη μιας άλλης εικόνας που έγραφε «Tristan, Trov, Scott» - φαινομενικά αναφερόμενη στους πατεράδες των παιδιών της Khloé, της Kylie και της Kourtney Kardashian, αντίστοιχα - ο West στράφηκε για άλλη μια φορά στο Instagram προκειμένου να απαντήσει σε τυχόν επικρίσεις που έχει δεχτεί για τη συμπεριφορά του.

«Όποιος λέει ότι κινούμαι ύπουλα όταν εκφράζω τις αναμφισβήτητες αλήθειες είναι πρόβατο. Ασχοληθείτε με τα δικά σας παιδιά. Προφανώς δέχομαι πόλεμο εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο ενεργώ. Ένας μαέστρος πρέπει να τους γυρίσει πίσω στο κοινό για να διευθύνει την ορχήστρα. Απλά έχω δίκιο. Γνωρίζω κορίτσια που κάνουν πορνό και δεν συμφωνούν με το πώς εμφανίζονται οι κόρες μου», έγραψε.

Το TikTok που έκανε έξαλλο τον Kanye West

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Kanye West δημοσιοποιεί προσωπικές διαφορές που έχει με την Kim Kardashian σχετικά με την ανατροφή των παιδιών τους. Τον περασμένο Ιανουάριο, με αφορμή ένα βίντεο που ανέβασε η 41χρονη στο TikTok στο οποίο η North εμφανιζόταν με ροζ σκιά, καφέ κραγιόν και κόκκινη μύτη, ο διάσημος ράπερ εξέφρασε δημόσια τη διαφωνία του για αυτό το βίντεο, λέγοντας χαρακτηριστικά στο HollywoodUnlocked:

«Υπάρχουν δύο πράγματα που είπα. Πρώτον, ότι η ασφάλεια δεν θα υπάρχει ανάμεσα σε εμένα και τα παιδιά μου, και δεύτερον, να μη φοράει η κόρη μου κραγιόν στο TikTok. Και να μην έχει καθόλου TikTok αν δεν το εγκρίνω εγώ αυτό. Και το είπα αφού έγινε χωρίς να το ξέρω. Και μετά συνέβη ξανά. Οπότε νιώθω σαν να ρίχνει λάδι στη φωτιά ή να το κάνει για να με νευριάσει».

Λίγες ημέρες αργότερα, η Kim απάντησε μέσω Instagram στον πρώην σύζυγό της, γράφοντας:

«Oι συνεχείς επιθέσεις του Kanye εναντίον μου, με συνεντεύξεις και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι στην πραγματικότητα πιο βλαβερές, από ότι ένας λογαριασμός της North στο TikTok. Ως κύριος γονικός πάροχος φροντίδας για τα παιδιά μας, κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, για να προστατεύσω την κόρη μας, επιτρέποντάς της να εκφράσει τη δημιουργικότητά της στο μέσο που επιθυμεί - με την επίβλεψη ενηλίκου- γιατί της φέρνει ευτυχία. Το διαζύγιο είναι αρκετά δύσκολο για τα παιδιά μας και η εμμονή του Kanye να προσπαθεί να ελέγξει και να χειραγωγήσει την κατάστασή μας τόσο αρνητικά και δημόσια, προκαλεί μόνο περαιτέρω πόνο σε όλους. Από την αρχή δεν ήθελα τίποτα άλλο παρά μια υγιή και υποστηρικτική σχέση συνεργασίας, γιατί είναι ό,τι καλύτερο για τα παιδιά μας και με στεναχωρεί που ο Kanye συνεχίζει να το κάνει αδύνατο σε κάθε βήμα. Θέλω να χειριστώ όλα τα θέματα που αφορούν τα παιδιά μας ιδιωτικά και ελπίζω ότι θα μπορέσει επιτέλους να απαντήσει στον τρίτο δικηγόρο που είχε τον τελευταίο χρόνο για να επιλύσει τυχόν προβλήματα φιλικά».