Η μυστική θεραπεία που έκανε ο Pete Davidson πριν χωρίσει από την Kim Kardashian

Η μυστική θεραπεία που έκανε ο Pete Davidson πριν χωρίσει από την Kim Kardashian

(AP Photo/Jose Luis Magana)

Γιατί χρειάστηκε να ζητήσει επιστημονική βοήθεια και πόσο τον επηρέασε αυτό στην απόφαση να χωρίσει από την αγαπημένη του;

Ο χωρισμός της Kim Kardashian με εδώ και 9 μήνες σύντροφό της και γνωστό κωμικό Pete Davidson, συνεχίζει να απασχολεί και νέες πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια με άγνωστες πτυχές της ζωής του πρώην πια ζευγαριού. Αυτό που δεν γνωρίζαμε μέχρι στιγμής ήταν η θεραπεία που αναγκάστηκε να κάνει ο ηθοποιός και είχε σχέση με την πρώην του. Και τον πρώην της.

Του στοίχισε η επίθεση του Kayne

Ο stand up comedian, έκανε δεσμό με την Kim την εποχή που η καριέρα του ήταν ανοδική. Ως οικοδεσπότης του Saturday Night live άλλωστε είχε γνωρίσει και την influencer η οποία υπήρξε καλεσμένη του. Το να συζητιέται το όνομά του με τον δεσμό τους, δεν του ήταν και τόσο εύκολο, αλλά τον πρώτο καιρό ο Pete δεν έδινε και ιδιαίτερη σημασία στους παπαράτσι που τους κυνηγούσαν παντού, αλλά και στα δημοσιεύματα. Αρχικά έδειχνε να το διασκεδάζει και να αυτοσαρκάζεται.

Η συνέχεια δεν υπήρξε τόσο καλή. Ειδικά την εποχή που άρχισε να δέχεται τις δημόσιες ειρωνείες από τον πρώην σύζυγο της Κim, Kayne West. Όπως αναφέρει το περιοδικό People, ο Davidson αναγκάστηκε να ακολουθήσει μία είδους ψυχανάλυση από ότι καταλαβαίνουμε, για την μετατραυματική του εμπειρία. Στην Αμερική βλέπετε πως με τον χειρουργό για τις αισθητικές επεμβάσεις, ο ψυχολόγος είναι ο Νο1 χρήσιμος επιστήμονας στον κόσμο του Hollywood. Και όπως αναφέρουν στον άρθρο «Η αρνητικότητα που προέρχονταν από τον Kayne ήταν ένα έναυσμα για τον Pete πως έπρεπε να αναζητήσει βοήθεια».

https://www.instagram.com/p/Cf4gpU7v87y

Στο άρθρο τονίζεται πως ο ηθοποιός, παρόλα όσα αντιμετώπισε, δεν μετάνιωσε ποτέ για τον δεσμό του με την influencer. Εκείνη φάνηκε υποστηρικτική απέναντί του. «Τώρα θέλει να ασχοληθεί μόνο με την καριέρα του» τονίζει ο στενός του κύκλος.

Δεν πέρασε και λίγα άλλωστε. Ακόμη και μετά το τέλος του δεσμού τους, ο Kayne ασταμάτητος έκανε ένα σχόλιο πως ο «Skete Davidson βρέθηκε νεκρός στα 28 του χρόνια», υπονοώντας πως τον αποτελείωσε η πρώην αγαπημένη του ή απλά και λαικά πως...ξόφλησε. Πάντως ο πρώην δεν θα αφήσει εύκολα κανέναν σύντροφο της Kim στην ησυχία του, δείχνοντας πια πως έχει εμμονή μαζί της.

Kanye West: Τα καυστικά σχόλια για τον χωρισμό της Kim Kardashian και του Pete Davidson