Η Gisele δεν εγκατέλειψε τυχαία τον σύζυγό της και είχε μιλήσει για τις εκρήξεις θυμού ανάμεσά τους

Η Gisele δεν εγκατέλειψε τυχαία τον σύζυγό της και είχε μιλήσει για τις εκρήξεις θυμού ανάμεσά τους

 (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Πήρε τα παιδιά της, έφυγε από το σπίτι και βρίσκεται στην Κόστα Ρίκα για να ηρεμήσει η Gisele.   

Άλλα σχέδια είχε στο μυαλό της η Gisele μετά την απόφαση πριν από μερικούς μήνες του Tom Brady να πάρει σύνταξη ως ποδοσφαιριστής και να χαρούν την οικογένειά τους και διαφορετικά δεδομένα της προέκυψαν. Τα διεθνή μέσα αναφέρουν πως το top model έφυγε από το σπίτι τους στην Φλόριντα μαζί με τα τρία τους παιδιά και πιθανότατα βρίσκεται στην Κόστα Ρίκα για να ηρεμήσει. Εκείνη μας είχε αποκαλύψει πριν από λίγους μήνες και την αιτία των διαφωνιών τους, που φαίνεται να είναι και η αιτία της τωρινής τους κρίσης.

https://www.instagram.com/p/CdtJPJusGEa

Από την οργή των φιλάθλων στην δική της

Τον Φεβρουάριο η Gisele αναγκάστηκε να υπομείνει τα οργισμένα σχόλια των φιλάθλων όταν ο Brady ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το NFL μετά από 22 χρόνια στην ενεργό δράση. Τότε την θεώρησαν υπεύθυνη, πως του άσκησε ασφικτική πίεση για να αποσυρθεί για να αφοσιωθεί στην οικογένειά τους και να ζήσουν και εκείνοι πιο ξέγνοιαστες στιγμές ως ζευγάρι. Eκείνη του είχε αφιερώσει ένα της post και μας είχε δώσει να καταλάβουμε ότι ήταν δική του απόφαση και μάλιστα ήταν ενθουσιασμένος με αυτή: «Ξέρω πόσο ενθουσιασμένος είσαι για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σου. Δεν υπάρχει τίποτε που να μην μπορείς να καταφέρεις. Ήμουν πάντα εκεί για εσένα, το ξέρεις αυτό και είμαι τόσο ενθουσιασμένη για όσα έρθουν. Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο ευγνώμων είμαι σε όσους μας υποστήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, τον σύζυγό μου και την οικογένειά μου».

https://www.instagram.com/p/CZc0OGjFuVK

Όμως ο Brady δεν άντεξε εκτός των γηπέδων και τον Απρίλιο ανακοίνωσε την επιστροφή του για δύο μόνο χρόνια. Και αυτό ήταν η αρχή του τέλους για την σχέση τους. Η Gisele είχε τελικά πρόβλημα με αυτή την απόφαση και οι καβγάδες τους έγιναν ακόμη πιο έντονοι, σύμφωνα με την Page Six. Για αυτούς τους καβγάδες και πως κοντρολάρει το θυμό της είχε κάνει μάλιστα και δηλώσεις. Όπως είχε πει: «Με τον Tom μπορεί να μην διαφωνούμε τόσο συχνά, αλλά όταν νιώθω το θυμό να φουντώνει μέσα μου, ξέρω τι θα επακολουθήσει. Από το να αντιδράσω με έναν τρόπο που θα μετανιώσω στην συνέχεια, θυμάμαι πάντα να παίρνω μία βαθιά ανάσα». Αυτό αναφέρει στο βιβλίο της «Μαθήματα για μία ζωή με νόημα».

Σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, όπως αναφέρεται στην Page Six, το ζευγάρι έκανε πρόσφατα έναν επικό καυγά, εξαιτίας της απόφασής του να μην εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο και να επωμιστεί πάλι την ανατροφή των παιδιών της με τον Brady απών σε προπονήσεις. Κανείς ωστόσο δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής αν αυτή η ρήξη, οδηγήσει και σε διαζύγιο.

https://www.instagram.com/p/CgzDzFmg6e9

Οι φίλαθλοι πάντως σίγουρα θα εξοργιστούν ξανά μαζί της. Γιατί η ψυχολογική κατάσταση του Brady αυτή τη στιγμή μπορεί και να επηρεάσει την απόδοσή του στο γήπεδο.