Η Χριστίνα Μπόμπα διασκέδασε μέχρι πρωίας σε γάμο ξαδέρφης της μαζί με την αδερφή της Ελίνα

Η Χριστίνα Μπόμπα διασκέδασε μέχρι πρωίας σε γάμο ξαδέρφης της μαζί με την αδερφή της Ελίνα

Χοροί και γλέντια στην οικογένεια Μπόμπα - Η στιγμή που συγκινήθηκε η influencer

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν πλέον επιστρέψει στο σπίτι και τις κόρες τους μετά το φανταστικό ταξίδι τους στην Ισλανδία, ωστόσο το ζευγάρι έκανε και πάλι μια μικρή απόδραση από την Αθήνα, προκειμένου να παρευρεθεί στον γάμο της ξαδέρφης της influencer στη Λαμία.

Η ξαδέρφη της Τζέμα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και φυσικά η Χριστίνα Μπόμπα δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την τόσο ιδιαίτερη και σημαντική στιγμή. Εκεί βρέθηκαν και άλλα πρόσωπα της οικογένειας Μπόμπα, όπως η αδερφής της Ελίνα και ο πολυαγαπημένος παππούς τους, ο οποίος μάλιστα συνόδευσε τη νύφη στην εκκλησία και την παρέδωσε στον γαμπρό.

Η Χριστίνα Μπόμπα & ο Σάκης Τανιμανίδης γιόρτασαν την επέτειο γάμου τους με ένα αδημοσίευτο βίντεο

Αυτή η στιγμή συγκίνησε την 34χρονη και δεν το έκρυψε, αφού σε ένα από τα Insta stories που ανέβασε το Σάββατο (3/9), στο οποίο απαθανατίζει τον παππού της να κρατά από το χέρι της ξαδέρφης της, έγραψε: «Ο παππούς μας συνοδεύει την ξαδερφούλα μας Τζέμα! Η πιο συγκινητική στιγμή».

Στη συνέχεια η Χριστίνα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από το πάρτι που διοργανώθηκε μετά το μυστήριο. Εκεί, η Μπόμπα διασκέδασε με την ψυχή της, χόρεψε, τραγούδησε και όπως θα διακρίνεις στις παρακάτω φωτογραφίες, το χαμόγελο δεν έφυγε στιγμή από τα χείλη της.

Η επερχόμενη βάπτιση των διδύμων κορών της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη

Το απόγευμα του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης θα βαφτίσουν τις δίδυμες κόρες, οι οποίες θα πάρουν τα ονόματα Αριάνα και Φιλίππα.

Το μυστήριο θα τελεστεί στη Μύκονο και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας στον Πλατύ Γιαλό, ενώ οι νονοί των κοριτσιών... δεν θα είναι λίγοι!

https://www.instagram.com/p/CfcFNm_KBPc

Οκτώ - ναι καλά διάβασες - καλοί φίλοι του ζευγαριού θα βαπτίσουν τα κορίτσια τους, μεταξύ των οποίων θα είναι η Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο Μίλτος Καμπουρίδης (ο οποίος ήταν και κουμπάρος στον γάμο τους), η Αννέζια Καμπουρίδη και ο Γιώργος Καμπουρίδης.

Η Χριστίνα Μπόμπα & ο Σάκης Τανιμανίδης γιόρτασαν την επέτειο γάμου τους με ένα αδημοσίευτο βίντεο

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και οι δυο τους συνεχίζουν να είναι τόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι όσο ήταν την ημέρα του γάμου τους - ίσως και περισσότερο!

Ήταν 1 Σεπτεμβρίου του 2018 όταν το αγαπημένο ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του στην εκκλησία του Ταξιάρχη, στο Βαθύ της Σίφνου. Κουμπάροι τους ήταν οι καλοί τους φίλοι, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης, ενώ αυτή η μέρα θα μείνει σίγουρα αξέχαστη τόσο στους ίδιους όσο και στους καλεσμένους τους.

Με ένα αδημοσίευτο βίντεο από εκείνη την ημέρα, από τη στιγμή αυτή που ο μπαμπάς της Χριστίνας την παραδίδει στον Σάκη, γιόρτασαν από κοινού Μπόμπα και Τανιμανίδης στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Ch-fh_rqhFc

Οι συγκινητικές στιγμές, τα τρυφερά βλέμματα, το γεμάτο αγάπη «Σ' αγαπώ» της νύφης Χριστίνας στον Σάκη ξεχωρίζουν σε ένα βίντεο που σε 15 λεπτά ξεπέρασε τις 17.000 likes!

Πηγή φωτογραφιών: chrismpo