Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει τις πιο ωραίες φωτογραφίες με τις κόρες της

Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει τις πιο ωραίες φωτογραφίες με τις κόρες της
NDP

Τα δύο κορίτσια, Αντριάνα και Καλλινίκη Μάζη, αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα της παρουσιάστριας. 

Την Μπέττυ Μαγγίρα τη βλέπουμε για ακόμη μια χρονιά στο τιμόνι της παρουσίασης της πρωινής ζώνης του Open, «Ποιος είναι Πρωινιάτικα».Η ξεχωριστή της προσωπικότητα, η διαφορετική και καθαρά ψυχαγωγική πρόταση εκπομπής και η «θεατράλε» της προσέγγιση ήταν όσα της άνοιξαν τον δρόμο για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν κεντρικής παρουσίασης. Η πιο εκκεντρική «κεντρικιά» θα έλεγε κανείς, μιας και μπορεί να κάνει τα πάντα (και συμφέρει πραγματικά): Παρουσιάζει, χορεύει, τραγουδά, μιμείται, παίρνει συνεντεύξεις, κάνει χιούμορ και θίγει κοινωνικά θέματα με την απαιτούμενη σοβαρότητα (και όχι σοβαροφάνεια).

Στην προσωπική της ζωή, οι απαιτήσεις είναι εξίσου αυξημένες μιας και είναι μητέρα δύο παιδιών, των κοριτσιών που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον πολίστα Δημήτρη Μάζη. Οι δυο τους μετρούν 20 χρόνια κοινής πορείας, καθώς είναι μαζί από το 2002. Παντρεύτηκαν στις 25 Νοεμβρίου του 2009 με πολιτικό γάμο και η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, την Αντριάνα, το 2010. Το δεύτερο παιδί ήρθε τρία χρόνια αργότερα, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία και πήρε το όνομα Καλλινίκη.

Εξηγώντας την επιλογή των δύο συγκεκριμένων ονομάτων σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK! Το 2014, η Μπέττυ Μαγγίρα είχε πει: «Θα της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου, που είναι Καλλίνικη. Ευτυχώς, ήμουν τυχερή γιατί την πεθερά μου την λένε Ανδριάνα, οπότε και οι δύο κόρες μου πήραν ωραία ονόματα. Η βάφτιση θα γίνει πιθανότατα την άνοιξη του 2015 και νονά θα είναι η φίλη μας Μαργαρίτα Λιβάνη».

https://www.instagram.com/p/CDdq033pACM
https://www.instagram.com/p/CRgXDnwrDxt

«Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί είκοσι χρόνια. Δεν φτάσαμε ποτέ κοντά σε χωρισμό. Έχουμε περάσει σκαμπανεβάσματα όπως όλοι. Το μυστικό είναι η επικοινωνία. Με τον Δημήτρη επικοινωνούμε πολύ καλά σαν ζευγάρι, εξηγούμε ο ένας στον άλλον τι τον ενοχλεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι και να μη το συζητήσουμε.

Δεν τον πιέζω αλλά θα τον ρωτήσω τι έγινε μέσα στην μέρα, πώς πήγε το meeting. Οι άνθρωποι δεν μιλάνε, για αυτό δεν κρατάνε οι σχέσεις. Πρέπει να το αναλύσεις, να πεις τι σε ενοχλεί, τι σε κάνει να νιώθεις άσχημα ή άβολα. Κανείς δεν είναι τέλειος. Ο Δημήτρης είναι λίγο απόλυτος αλλά όχι εγωιστής», είχε πει η performer σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night show.

«Είμαστε 20 χρόνια μαζί με τον άντρα μου, ούτε και εγώ δεν το πιστεύω. Όλα έχουν να κάνουν με την επικοινωνία του ζευγαριού, είναι λίγο και η χημεία. Όταν το βρεις και έχετε ωραία επικοινωνία, ποιος να το χαλάσει. Είμαι πιο συνειδητοποιημένη, πιο αποφασισμένη, ξέρω τι θέλω και πώς να το πέτυχω».

https://www.instagram.com/p/B4IcDtIAxV4

Η Καλλινίκη και η Ανδριάνα Μάζη μεγαλώνουν σε ένα πολύ προστατευμένο περιβάλλον, γεμάτο αγάπη και υγιή όρια, με τους γονείς τους να τις προστατεύουν πάντα από την υπερβολική έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας.

Η αδυναμία που τρέφει στα «κορίτσια του», όπως τα αποκαλεί, ο Δημήτρης Μάζης, είναι τόσο μεγάλη, που του αρέσει να τις απαθανατίζει συνέχεια, στις πιο απλές, καθημερινές στιγμές. Τέτοιες είναι για παράδειγμα η ζωγραφική τα «χουζούρικα» κυριακάτικα πρωινά, ο ύπνος αγκαλιά με αρκουδάκια και οι επισκέψεις στο κομμωτήριο.

https://www.instagram.com/p/CRgatU1Jyvg
https://www.instagram.com/p/B1edgVDlu-D
https://www.instagram.com/p/BL5W3oagN11
https://www.instagram.com/p/BGSTY7wwgHC
https://www.instagram.com/p/4oeTfDwgLH
https://www.instagram.com/p/2wVAAKwgJD
https://www.instagram.com/p/xSurk5wgOq

Η δε Μπέττυ Μαγγίρα τον χαρακτηρίζει ως τον καλύτερο μπαμπά του κόσμου και φροντίζει να μοιράζεται μαζί μας μερικές πολύ χαριτωμένες υποβρύχιες λήψεις με τις κόρες του.

https://www.instagram.com/p/Ce_7VYVMZtT

Ενώ σε άλλη της ανάρτηση – ωδή στη μητρική αγάπη, γράφει:

«Αγάπη είναι…. ♥️ η αγαπη της μαμάς!!! Χρονια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου! Μάνα -σπουδαίο πράγμα και συνάμα τόσο δύσκολο!!! Ισορροπίες που πρέπει να κρατηθούν , εκρήξεις συναισθημάτων κι η πιο ανιδιοτελής αγαπη - η αγαπη του παιδιού σου- σε κάνει να συνειδητοποιείς ποσό δίκιο είχε η δίκη σου μάνα!!! Τότε που της έλεγες … άσε μας ρε μαμά!!!! Κι εκείνη έλεγε : κάνε παιδί και τότε θα καταλάβεις!!! Και κατάλαβα!!!»

Η ανάρτηση αυτή έγινε ανήμερα της γιορτής της μητέρας, λίγο καιρό μετά την απώλεια της δικής της μαμάς.

https://www.instagram.com/p/CdS3CCCMLm9

«Εγώ λέω πάντα την αλήθεια στα παιδιά μου. Εκτός αν είναι κάτι πιο αθώο… Πιστεύω ότι τα παιδιά μπορούν να ακούσουν την αλήθεια, αρκεί να βρεις τον σωστό τρόπο να τους την πεις. Τώρα θα πω κάτι στενάχωρο. Όταν έφυγε η μητέρα μου, τους προετοίμαζα ότι θα φύγει. Μου έλεγαν να μην τους λέω τίποτα κι εγώ απαντούσα πως είναι ο κύκλος της ζωής και πρέπει να τον ξέρουν. Δεν τα πήρα μαζί μου για να το δουν, δεν θα ήθελα. Αλλά πρέπει να το ξέρουν. Δεν μπορείς να τους κρύβεις τα πάντα και να ζουν σε ένα ροζ σύννεφο», εξομολογήθηκε πρόσφατα η Μπέττυ Μαγγίρα για το πώς διαχειρίστηκε όλο αυτό το θέμα της απώλειας σε σχέση με τα παιδιά της.

Η τεράστια αδυναμία που τρέφει η παρουσιάστρια και ηθοποιός στη 12χρονη και στην 9χρονη κόρη της, φαίνεται και από τη συχνή αναφορά στις πριγκίπισσές της σε κάθε της συνέντευξη, αλλά και από την παρουσία τους στα προφίλ που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/B6vW_YGA2eE
https://www.instagram.com/p/B4un6_Sg-NZ

Πολλή πλάκα είχε και η περιγραφή της όταν διηγήθηκε στον Θέμη Γεωργαντά και την εκπομπή After Dark, την οικογενειακή τους περιπέτεια με τον covid-19. Ο σύζυγός της βρέθηκε θετικός, ενώ εκείνη και οι κόρες τους όχι. Οπότε, έκαναν καραντίνα στο ίδιο σπίτι, με τον Δημήτρη Μάζη «απομονωμένο» σε συγκεκριμένο δωμάτιο. «Όταν το κατάλαβα, του είπα ‘τα φιλιά μου’. Τον έστειλα στο σαλόνι, αέρισα όλη την κρεβατοκάμαρα να μπει καθαρός αέρας. Το πρωί τον ξύπνησα, αέρισα και το σαλόνι, έφυγαν τα παιδιά για το σχολείο και εκείνος πήγε να κάνει το τεστ. Βγήκε θετικός και ήρθε και απομονώθηκε σε ένα δωμάτιο. Η Καλλινίκη του πήγαινε το φαγητό με ένα δίσκο και το άφηνε έξω από την πόρτα του. Φώναζε ‘μπαμπά σου έφερα το φαΐ’. Κάναμε και facetime μέσα στο ίδιο σπίτι.»

Όσον αφορά την καλλιτεχνική ροπή των παιδιών της και το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν το ίδιο μονοπάτι, η Μπέττυ Μαγγίρα είχε πει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Επηρεάζονται από αυτά που βλέπουν. Μπαίνουν και βλέπουν συνεντεύξεις μου ας πούμε. Αν θελήσουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα αυτό, δεν έχω κανένα πρόβλημα, αρκεί να το θέλουν πραγματικά. Τώρα δεν μπορείς να καταλάβεις αν θα είναι συνειδητή η απόφαση γιατί είναι πάρα πολύ μικρά ακόμα.

Η μεγάλη μου κόρη ερχόταν να δει την παράσταση Mamma mia και μου ζήτησε να παίξει. Της είπα όταν τελειώσει το σχολείο. Και ερχόταν και έκλαιγε γιατί ήθελε να παίξει. Είναι συγκινητικό το πόσο με θαυμάζουν τα παιδιά μου. Τους εξηγώ ότι είναι απλά μια δουλειά όπως όλες οι άλλες, απλά έχει φώτα. Δεν κάνω κάτι διαφορετικό».