Rihanna είμαστε περήφανες για εσένα! Η τραγουδίστρια βοήθησε προσωπικό εστιατορίου να καθαρίσει

Rihanna είμαστε περήφανες για εσένα! Η τραγουδίστρια βοήθησε προσωπικό εστιατορίου να καθαρίσει

Θέλοντας να τους ευχαριστήσει που τους ξενύχτησε μαζί με τις φίλες της.

Η Rihanna ξέρει να λέει ευχαριστώ αλλά ακόμα καλύτερα, ξέρει να το δείχνει εμπράκτως! Η τραγουδίστρια βγήκε με τις φίλες της στο βραβευμένο με Michelin εστιατόριο της Νέας Υόρκης, Caviar Russe, και ζήτησε από τους υπαλλήλους να κρατήσουν για λίγη παραπάνω ώρα το μαγαζί ανοιχτό, παρόλο που είχε τελειώσει η βάρδιά τους, προκειμένου η ίδια και η παρέα της να απολαύσουν με την ησυχία τους το δείπνο τους.

Σύμφωνα με το PageSix, εκείνη και έξι ακόμη φίλες της κάθισαν μέχρι τις 2 τα μεσάνυχτα προκειμένου να χαζολογήσουν απολαμβάνοντας το χαβιάρι, τη σαμπάνια και το σασίμι τους στο μπαρ του εστιατορίου.

H Rihanna δείχνει τις καμπύλες της μετά την γέννηση του γιου της και ποζάρει με τον A$AP Rocky

Όταν, λοιπόν, η γυναικοπαρέα ολοκλήρωσε το γεύμα της και η Rihanna με τις φίλες της ήταν έτοιμες να φύγουν, η 34χρονη θέλησε να ανταποδώσει τη θυσία που έκανε για εκείνη το προσωπικό του εστιατορίου και τους βοήθησε να καθαρίσουν και να τακτοποιήσουν τον χώρο.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια εθεάθη να βοηθά τον σερβιτόρο στο κλείσιμο της βάρδιάς του να καθαρίσει και να βάλει τα σκαμπό του μπαρ στη θέση τους.

Η 34χρονη μαμά ήταν ντυμένη άνετα με φαρδύ τζιν και oversized τζέρσεϊ. Η Rihanna συνηθίζει να κυκλοφορεί αρκετά στους δρόμους της Νέας Υόρκης τον τελευταίο καιρό, ειδικά μαζί με τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, A$AP Rocky.

Την περασμένη εβδομάδα, το ζευγάρι εθεάθη στο νέο hotspot της πόλης, «The Ned», όπου οι πελάτες του μαγαζιού είπαν ότι φαίνονταν πολύ αγαπημένοι. Πώς να μην είναι άλλωστε, αφού τον περασμένο Μάιο το μωράκι τους ήρθε στον κόσμο και ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Η εγκυμοσύνη και η οικογενειακή ζωή τους

Το ζευγάρι που βγαίνει από τις αρχές του 2020, ανακοίνωσε για πρώτη φορά τα νέα της εγκυμοσύνης τον περασμένο Ιανουάριο με μία σειρά από φωτογραφίες κατά τη βόλτα τους στη Νέα Υόρκη. Τότε, η ιδρύτρια του Fenty Beauty είχε εμφανιστεί φορώντας ένα ροζ πανωφόρι κάνοντας το κοινό να υποθέτει πως η επιλογή του χρώματος δεν είναι τυχαία και πως η τραγουδίστρια περίμενε κοριτσάκι, όμως, τελικά, διαψεύστηκαν.

https://www.instagram.com/p/CbwN1_2LiZO

Μια πηγή είπε τότε στο People ότι ήταν «ενθουσιασμένη που θα γίνει μαμά» και «δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη».

«Το να είσαι νέος γονιός είναι φυσικά μια νέα προσαρμογή, αλλά τα πηγαίνουν περίφημα. Το αγοράκι τους είναι υγιές και η Rihanna είναι τρελαμένη μαζί του», είπε πρόσφατα άλλη πηγή.

Πηγή φωτογραφιών: @badgalriri