Το ατύχημα της Adele κάνει κάθε μαμά να την συμπονέσει

Πατούλια Κατερίνα
Το ατύχημα της Adele κάνει κάθε μαμά να την συμπονέσει
Invision

Όταν έχεις ένα παιδί και πολλά παιχνίδι στο σπίτι, τα ατυχήματα (για εσένα) είναι πολλά. Κάπως έτσι την πάτησε και η Adele.

Η συνέντευξη της Adele στο περιοδικό Elle, πέρα από τις αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή στο πλευρό του Rich Paul, μας έδωσε την ευκαιρία να καταλάβουμε και πώς περνάει ως μαμά, στο πλευρό του γιου της Angelo.

Γεννημένος στις 19 Οκτωβρίου 2012, ο Angelo θα γίνει φέτος 10 ετών. Μιλώντας για τη ζωή της ως μαμά, η Adele εξήγησε πως τον Ιανουάριο του 2021, κατάφερε να τραυματίσει σοβαρά ένα σπόνδυλο κοντά στην μέση της, όταν ο γιος της της έκανε πλάκα και την τρόμαξε ενώ εκείνη έβγαινε από το μπάνιο.

Η τραγουδίστρια έσπευσε να εξηγήσει πάντως πως ο τραυματισμός δεν ήταν μεγάλη έκπληξη για την ίδια που θυμάται τον εαυτό της να πονά στην πλάτη από τότε που ήταν έφηβη. Η Adele πάντως που απέκτησε τον γιο της με τον πρώην σύζυγό της Simon Konecki αποκάλυψε πως θα ήθελε πολύ στο μέλλον να αποκτήσει κι άλλα παιδιά, ιδανικά δύο ακόμα μιας και τα παιδιά νιώθει πως την αναζωογονούν

APTOPIX Britain Brit Awards 2022 Show

Η Adele μένει αυτό το διάστημα στην 37.7 εκατομμυρίων κατοικία της στο Beverly Hills παρέα με τον γιο της και τον αγαπημένο της Rich Paul. Ο Paul από την πλευρά του, είχε πει στο E! News πως ανυπομονεί να γίνει ξανά μπαμπάς σε μια πιο ώριμη και με μεγαλύτερη υπομονή φάση της ζωής του, μιας και έγινε μπαμπάς όταν ακόμα πήγαινε στο πανεπιστήμιο.

Η αγάπη του γιου της Adele για την Billie Eilish

Στη συνέντευξη που παραχώρησε η Βρετανίδα σταρ ανέφερε ότι ο γιος της Angelo είναι μεγάλος θαυμαστής της Billie Eilish. Η Adele δεν δίστασε να πει πως ο μικρός έχει «εμμονή» με την νεαρή τραγουδίστρια, γι'αυτό μαμά και γιος έδωσαν το παρών τον Ιούνιο σε συναυλία της Eilish στο Λονδίνο.

Θα πάει στο δωμάτιό του μετά το σχολείο και θα διαβάσει όλους τους στίχους και μετά θα θέλει να τους συζητήσει», δήλωσε η 34χρονη.

Μιλώντας πρόσφατα στο podcast «Desert Island Discs» του BBC και την παρουσιάστρια Lauren Laverne, η τραγουδίστρια εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει ξανά μητέρα, καθώς το να αποκτήσει κι άλλα παιδιά θα την κάνει ακόμη πιο ευτυχισμένη.

«Σίγουρα θα ήθελα δύο ακόμη παιδιά. Θα ήταν υπέροχο αν μπορούσαμε. Αν δεν συμβεί, έχω τον Angelo. Θέλω απλώς να είμαι ευτυχισμένη», ανέφερε η Βρετανίδα σταρ.

Τα σχέδια γάμου με τον Rich Paul

H διάσημη τραγουδίστρια προετοιμάζεται πυρετωδώς για τις εμφανίσεις της στο Las Vegas και μίλησε στο Βρετανικό ELLE για τη σχέση της με τον Rich Paul, τον οποίο αποκάλεσε τον έρωτα της ζωής της.

«Δεν έχω ερωτευτεί ποτέ έτσι. Έχω εμμονή μαζί του. Σίγουρα θέλω περισσότερα παιδιά” είπε η Adele. Είμαι νοικοκυρά και μητριάρχης και μία σταθερή ζωή με βοηθά στη μουσική μου. Αλλά αυτήν τη στιγμή το μυαλό μου είναι επικεντρωμένο στο Vegas», δήλωσε η Adele.

Η 34χρονη δεν θέλησε να δώσει απάντηση στις φήμες αρραβώνα με τον Rich, λέγοντας στο Βρετανικό περιοδικό ότι θέλει οπωσδήποτε να ξαναπαντρευτεί αλλά όταν ρωτήθηκε αν το δαχτυλίδι που φορούσε ήταν αρραβώνων δήλωσε: «Λοιπόν, καλά, καλά, δεν είμαι παντρεμένη».

https://www.instagram.com/p/ChRt1KDAVXP

Σε συνέντευξη που έδωσε στην Oprah Winfrey η Adele μίλησε για τη γνωριμία της με τον Rich Paul δηλώνοντας πως η σχέση τους τη γεμίζει με απεριόριστη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

«Γνωριστήκαμε κάποια χρόνια μετά. Βγήκαμε για ένα δείπνο, που εκείνος υποστηρίζει ότι είχε επαγγελματικό σκοπό. Επαγγελματικό σκοπό, με ποια αφορμή!;», ανέφερε η Adele.

Οι συναυλίες που δεν έδωσε στο Las Vegas

Στην ίδια συνέντευξη στο Elle, η Adele είχε μιλήσει και για την πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα της, την απόφασή της να αναβάλλει τις συναυλίες της στο Las Vegas, τον Ιανουάριο του 2021, τονίζοντας:

«Ήταν η χειρότερη στιγμή στην καριέρα μου. Δεν υπήρχε ψυχή σε αυτό. Το στήσιμο της σκηνής δεν ήταν σωστό. Ήταν πολύ ξένη για μένα και τη μπάντα μου, δεν είχε οικειότητα. Ίσως προσπάθησα πολύ σκληρά να δώσω αυτά τα στοιχεία σε ένα τόσο ελεγχόμενο περιβάλλον. Οι πρώτοι δύο μήνες ήταν πραγματικά πολύ δύσκολοι. Ντρεπόμουν αλλά αυτό που έκανα ήταν πολύ γενναίο. Δεν νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι θα έκαναν αυτό που έκανα. Είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου που στάθηκα δίπλα στις καλλιτεχνικές μου ανάγκες».