Όχι μόνο δεν έχουν χωρίσει, αλλά η Adele λέει ανοιχτά ότι θέλει τα παιδιά του Rich Paul

Όχι μόνο δεν έχουν χωρίσει, αλλά η Adele λέει ανοιχτά ότι θέλει τα παιδιά του Rich Paul

Η τραγουδίστρια εξέφρασε την επιθυμία της να αποκτήσει κι άλλα παιδιά.

Μπορεί η Adele να είναι μαμά του 9χρονου Angelo, όμως δεν θέλει να μείνει μόνο στο ένα και όπως δηλώνει η ίδια, επιθυμεί να κάνει παιδιά με τον σύντροφό της Rich Paul.

Μιλώντας στο podcast «Desert Island Discs» του BBC και την παρουσιάστρια Lauren Laverne, η τραγουδίστρια εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει ξανά μητέρα, καθώς το να αποκτήσει κι άλλα παιδιά θα την κάνει ακόμη πιο ευτυχισμένη.

Η Adele απαντά για πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού από τον Rich Paul

Η επιθυμία της Adele να κάνει παιδιά με τον σύντροφό της Rich Paul

Όταν η Adele ρωτήθηκε πώς φαντάζεται τη ζωή της σε 10 χρόνια από τώρα, εκείνη απάντησε χωρίς πολλή σκέψη: «Σίγουρα θα ήθελα δύο ακόμη παιδιά. Θα ήταν υπέροχο αν μπορούσαμε. Αν δεν συμβεί, έχω τον Angelo. Θέλω απλώς να είμαι ευτυχισμένη».

https://www.instagram.com/p/CdbgHPUPacm

H 34χρονη έχει ήδη αποκτήσει έναν γιο με τον πρώην σύζυγό της, Simon Konecki. Οι δυο τους οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους τον Απρίλιο του 2019.

Παρά τον χωρισμό τους, η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι η από κοινού ανατροφή με τον 48χρονο πρώην της ήταν ευκολότερη από ό,τι πίστευε.

«Δεν ήταν ποτέ πραγματικά δύσκολο γιατί είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Δεν υπάρχουν προβλήματα και δεν υπήρξαν ποτέ. Σίγουρα το προσέγγισα πολύ σωστά όλο αυτό και νομίζω ότι απέδωσε», είπε στο podcast.

Τι λέει ο Rich Paul για αυτό;

Όσο για τον τωρινό της σύντροφο, τον 40χρονο Paul, σίγουρα γνωρίζει κι εκείνος ένα-δυο πράγματα σχετικά με την ανατροφή των παιδιών, αφού γνώρισε την πατρότητα σε πολύ νεαρή ηλικία, μεγαλώνοντας τα τρία του παιδιά την ώρα που προσπαθούσε να χτίσει την καριέρα του.

Ο Paul έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι παρόλο που έχει ήδη πολλά παιδιά, είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αποκτήσει κι άλλα και να γίνει «ένας διαφορετικός μπαμπάς - ένας πιο υπομονετικός μπαμπάς», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Η Adele και ο Rich Paul επισημοποίησαν τη σχέση τους τον Σεπτέμβριο του 2021, λίγο αφότου εθεάθησαν να κάθονται δίπλα-δίπλα σε έναν αγώνα ΝΒΑ τον Ιούλιο του ίδιου έτους.

Η Adele είναι μια υπέροχη μαμά

Παρά τις πρόσφατες δημόσιες εξόδους της, η Adele εξακολουθεί να θέλει να κρατά την προσωπική της ζωή όσο πιο ιδιωτική γίνεται. Η τραγουδίστρια είπε στο podcast ότι «λατρεύει να είναι μαμά» και εξήγησε πώς η μητρότητα την έχει αλλάξει με έναν καλό και συγχρόνως περίεργο τρόπο. Εξήγησε, επίσης, πως το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά στην περίπτωση του γιου της, καθώς ο μικρός φαίνεται να ακολουθεί τα μουσικά της βήματα.

«Ο Angel είναι ερωτευμένος με τη μουσική. Καθόμαστε και κάνουμε πολλές συζητήσεις για τη μουσική. Καθόμαστε και ακούμε τραγούδια μαζί και τα ξεχωρίζουμε. Είναι απλώς υπέροχο», εξήγησε.

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του αγαπημένου ζευγαριού.

Πηγή φωτογραφιών: @adele