Χρυσάφι στα πόδια της Adele - Το εξωφρενικό ποσό που θα λάβει για κάθε συναυλία της στο Las Vegas

Χρυσάφι στα πόδια της Adele - Το εξωφρενικό ποσό που θα λάβει για κάθε συναυλία της στο Las Vegas

Έρχεται και δεύτερος γάμος μετά τις συναυλίες; Η συγκατοίκηση με τον Rich Paul και τα σενάρια για επισημοποίηση του δεσμού τους. 

Η περιπέτεια με τις συνεχείς αναβολές των συναυλιών της Adele στο Las Vegas, έλαβε τέλος και η τραγουδίστρια θα βρεθεί κοντά στο κοινό της. Το ποσό όμως που θα λάβει για κάθε της παράσταση, ξεπερνά κάθε προγούμενο. Οι διοργανωτές στην κυριολεξία ρίχνουν χρυσάφι στα πόδια της.

Από τα κλάματα στα ακριβοπληρωμένα shows

Η τραγουδίστρια στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή τον περασμένο Ιανουάριο, είχε ανακοινώσει την ξαφνική αναβολή των προγραμματισμένων της συναυλιών στο Ceasars Palace στο Las Vegas. Όλοι θυμόμαστε εκείνο το video της στο Instagram όπου δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά της, λέγοντας: «Ακούστε, ζητώ συγνώμη αλλά το σόου μου δεν θα πραγματοποιηθεί. Προσπαθήσαμε να κάνουμε τα πάντα για να γίνει στην ώρα του και να είναι καλό και για εσάς αλλά έχουμε καταστραφεί από τις αναβολές εξαιτίας του covid. Η μισή μου ομάδα έχει covid ακόμα και είναι αδύνατο να βγει το σόου αυτή τη στιγμή και είμαι καταρρακωμένη».

https://www.instagram.com/p/CY-AYtZAgp-

Οι περισσότεροι από τους θαυμαστές της είχαν ξεγράψει αυτές τις εμφανίσεις. Εκείνη όμως επανέρχεται δριμύτερη και όχι μόνο θα τις πραγματοποιήσει αλλά θα προσθέσει και άλλες 20 εξτρά εμφανίσεις. Για κάθε συναυλία θα λάβει το ποσό του 1 εκατομμυρίου δολλαρίων, ποσό ασύλληπτο ακόμη και για τα δεδομένα της πόλης του χρήματος. Η πληροφορία που γράφτηκε χθες στο Ε! Entertainment αναφέρει βέβαια πως αυτά τα shows θα είναι ότι πιο φαντασμαγορικό έχει κάνει μέχρι στιγμής στην καριέρα της. Είναι να μην την πιάσουν τα κλάματα από χαρά αυτή τη φορά;

Έρχεται γάμος τον χειμώνα;

Στα επαγγελματικά τα πηγαίνει περίφημα, το ίδιο όμως όπως φαίνεται και στα προσωπικά της. Παρά τις φήμες ότι τελικά θα χώριζε από τον αγαπημένο της και manager του NBA, Rich Paul, συνέβη τελικά το ακριβώς αντίθετο.

https://www.instagram.com/p/CdbgHPUPacm

Το ζευγάρι πια μένει μαζί και μάλιστα μετακόμισε και σε μία πολυτελή έπαυλη στο Beverly Hills αξίας 58 εκατομμυρίων δολλαρίων. Μαζί τους φυσικά μένει και ο γιος της Angelo, ο οποίος είχε γνωρίσει τον Paul από τους πρώτους μήνες της σχέσης του με την μαμά του. Κάποιοι πια πιστεύουν πως ο δεύτερος γάμος για την Adele θεωρείται δεδομένος και μάλιστα μέσα στον χειμώνα. Εκτός αν και λόγω των συναυλιών παντρευτεί και εκείνη στο Las Vegas όπως η Lopez!