Επέτειος γάμου για την Emily In Paris & η Lily Collins μοιράστηκε τις πιο #couplegoals φωτογραφίες

Μαρία Ροδίτη
Επέτειος γάμου για την Emily In Paris & η Lily Collins μοιράστηκε τις πιο #couplegoals φωτογραφίες

Η Lily Collins παντρεύτηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 2021 στο Κολοράντο τον αγαπημένο της, Charlie McDowell, και τώρα – με αφορμή την πρώτη επέτειο γάμου- δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από την πιο σημαντική μέρα στη ζωή της.

Έναν χρόνο γάμου συμπλήρωσαν χθες (4/9) η Lily Collins και ο Charlie McDowell και η αγαπημένη Emily In Paris έσπευσε να μοιραστεί στο Instagram φωτογραφίες από την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της, που δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Η ηθοποιός, που μετά από δύο χρόνια σχέσης παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, του έκανε μια πολύ τρυφερή αφιέρωση για τις 365 αυτές μέρες που μετρούν παντρεμένοι.

Aurélie Payen: Μας μίλησε για το μακιγιάζ της Lily Collins στη δεύτερη σεζόν του Emily in Paris

Το τρυφερό post της Lily Collins για την επέτειο γάμου της

3 ασπρόμαυρες φωτογραφίες από την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της δημοσίευσε η Emily In Paris. Η ηθοποιός συνόδευσε το post της με τρυφερά λόγια προς τον σύζυγό της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σαν σήμερα πριν έναν χρόνο, επέλεξα το παντοτινό μου αύριο. Το να σε έχω πλάι μου και να σε κρατώ είναι το πιο σημαντικό δώρο που θα ήλπιζα να λάβω. Θα πορευόμουν μαζί σου παντού, θα σου μιλούσα για όλα και θα ταξίδευα τον κόσμο μαζί σου οποιαδήποτε στιγμή».

https://www.instagram.com/p/CiEwPydsGq4

Και η ερωτική εξομολόγηση συνεχίστηκε: «365 μέρες μαζί σου πέρασαν τόσο γρήγορα, δόξα τω Θεώ έχουμε μια ζωή μαζί. Χαρούμενη πρώτη επέτειο μοναδικέ μου. Σε λατρεύω @charliemcdowell. Και σε αγαπώ από τα βάθη της ψυχής μου…».

Το love story της Lily Collins με τον Charlie McDowell

Έρωτας με την πρώτη ματιά ένωσε τη Lily Collins με τον Charlie McDowell. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στις αρχές του 2019 με την πρωταγωνίστρια του Emily In Paris να επιβεβαιώνει τον δεσμό της τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου μ’ ένα ρομαντικό post στο Instagram.

collins_instagram_official.jpg

«Ήταν από εκείνες τις περιπτώσεις που ήξερα από το πρώτο δευτερόλεπτο που τον συνάντησα ότι ήθελα να γίνω η γυναίκα του μια μέρα και ήταν απλά θέμα χρόνου, πραγματικά», δήλωσε έναν χρόνο αργότερα και έναν μήνα μετά τον αρραβώνα τους- τον Οκτώβριο του 2020- η Lily Collins σε συνέντευξή της.

Όσο για το πώς έγινε η πρόταση γάμου; Ο McDowell γονάτισε κατά τη διάρκεια ενός road trip στο Νέο Μεξικό. «Ήταν όλα πολύ προσχεδιασμένα», είπε η Lily σε συνέντευξή της και συμπλήρωσε: «Έκανε ένα βίντεο με χρονοδιακόπτη. Αλλά έφτιαξε το όλο σκηνικό χωρίς να το ξέρω, προφανώς. Με εξέπληξε πολύ, πολύ, αλλά είναι ακριβώς αυτό που θα ήθελα και με ήξερε τόσο καλά».