Το «Emily in Paris» μετακομίζει στο Λονδίνο! Έρχεται 3η και 4η σεζόν (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το «Emily in Paris» μετακομίζει στο Λονδίνο! Έρχεται 3η και 4η σεζόν (photos)

Το Netflix ανακοίνωσε τους δύο νέους κύκλους της δημοφιλούς σειράς και όλοι οι πιστοί fans έχουν ήδη ενθουσιαστεί.

Ευχάριστα νέα ανακοίνωσε η δημοφιλής πλατφόρμα streaming, αφού η σειρά «Emily In Paris» που μας κράτησε συντροφιά επιτυχώς για 2 ολόκληρες σεζόν, θα συνεχιστεί με 2 ακόμη κύκλους. Στις 22 Δεκεμβρίου 2021 ανέβηκε στο Netflix ο πολυαναμενόμενος δεύτερος κύκλος της σειράς που δημιούργησε ο παραγωγός Darren Star (Beverly Hills, 90210, Melrose Place, Sex and the City, Younger κ.ά) τον οποίο παρακολούθησαν εκατομμύρια συνδρομητές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το «Εmily In Paris» θα μας κρατά συντροφιά για 2 ακόμη σεζόν

https://www.instagram.com/p/CYjnLaSrNAx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο δεύτερος κύκλος του «Εmily In Paris» βρέθηκε στο top5 του Netflix από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας ενώ παράλληλα κατέκτησε την δεύτερη θέση στη λίστα του Netflix Global Top Ten για αγγλόφωνες σειρές. Η πρωταγωνίστρια Lily Collins φόρεσε ένα λευκό t-shirt με φωτογραφία-στάμπα από την σειρά και ανακοίνωσε στους εκατομμύρια followers της ότι οι περιπέτειες της Emily θα συνεχιστούν... όχι μόνο για άλλον έναν ακόμη κύκλο, αλλά για δύο σεζόν γεμάτες δράση, στυλ, φινέτσα και έρωτα.

https://www.instagram.com/p/CYjmq7atsWq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αλήθεια είναι πως η πλειοψηφία των fans υποπτεύθηκε ότι θα υπάρξει συνέχεια μετά το τέλος του 2ου κύκλου που μας άφησε με ένα μεγάλο ερωτηματικό. Ποια θα είναι άραγε η απόφαση της Emily για το μέλλον της; Θα επιστρέψει στο Chicago για να πάρει προαγωγή στην εταιρεία όπου εργάζεται ή θα δεχτεί την πρόταση της Sylvie να δουλέψει στη νέα εταιρεία που θα ιδρύσει στην Γαλλική πρωτεύουσα; Και τι γίνεται με το νέο της amore που φεύγει για Λονδίνο; Θα τον ακολουθήσει ή θα ...πάει παρακάτω; (όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε η Emily στα αισθηματικά της!).

Όλες αυτές οι απορίες αναμένεται να μας λυθούν στους επόμενους κύκλους της σειράς που λατρεύτηκε από το γυναικείο κοινό και όχι μόνο.

Η Emily αφήνει το Παρίσι και πάει στο Λονδίνο

https://www.instagram.com/p/CYkA-wdJ2US/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, τα γυρίσματα του 3ου κύκλου θα γίνουν σε studios λίγο έξω από το Παρίσι την ερχόμενη άνοιξη (ή το καλοκαίρι) ενώ έντονες φήμες αναφέρουν πως το cast θα βρεθεί για κάποια γυρίσματα στο Λονδίνο.

https://www.instagram.com/p/CYRnzv9LiBG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο δημιουργός Darren Star έχει δηλώσει χαρακτηριστικά πως θα ήθελε να δει την ηρωίδα του να εξελίσσεται και στόχος του είναι να ρίξει φως σε αθέατες πτυχές του χαρακτήρα της Emily Cooper. «Αυτό που πραγματικά δεν έχουμε δει είναι πώς είναι η Emily με τους ανθρώπους που έχει αφήσει πίσω της και πώς το να ζει στο εξωτερικό για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλάζει τη σχέση της με την πατρίδα της», έχει πει σε συνέντευξή του ο συγγραφέας-παραγωγός, αποκαλύπτοντας με αυτό τον τρόπο πως σκέφτεται έντονα να τοποθετήσει τους οι γονείς της Εmily στο σενάριο.

https://www.instagram.com/tv/CYhEGKII0Ih/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @lilycollins

vasilis zoulias emily in paris

Vassilis Zoulias: Όλες οι δημιουργίες του σχεδιαστή για τη σειρά «Emily In Paris»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι δέκα καλύτερες fashion στιγμές από τη δεύτερη σεζόν του «Emily In Paris»

Η Emily Cooper δεν είναι η μόνη με στυλ στο Emily In Paris - Η Mindy είναι το απόλυτο fashion icon!