Αυτό είναι το κορίτσι που θα χωρίσει ο Leonardo DiCaprio σε τρία χρόνια

Ιωάννα Τζανή
Αυτό είναι το κορίτσι που θα χωρίσει ο Leonardo DiCaprio σε τρία χρόνια

Μετά τον χωρισμό του από την Camila Morrone, ο ηθοποιός φημολογείται ότι βγαίνει με ένα 22χρονο μοντέλο από την Ουκρανία.

Μετά τον χωρισμό του από την επί 4 χρόνια κοπέλα του, Camila Morrone, η οποία - να το επισημάνουμε ξανά αυτό! - έγινε 25 στις16 Ιουνίου 2022 - ο Leonardo DiCaprio, παρά το γεγονός ότι οι κοντινές πηγές του είπαν ότι πέρασε ένα μοναχικό και ήρεμο καλοκαίρι, εθέαθη από την Daily Mail στο St. Tropez με νέο κορίτσι.

Πρόκειται για τη Maria Beregova, ένα εντυπωσιακό 22χρονο μοντέλο από την Ουκρανία. Προφανώς οι φωτογραφίες χρονολογούνται από τον περασμένο Ιούλιο, αλλά κυκλοφόρησαν μόλις πριν από λίγες ημέρες.

https://www.instagram.com/p/CiC-wJHOM6Z

Το 22χρονο μοντέλο μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις διακοπές της στο Saint Tropez, τόσο από το ξενοδοχείο όπου έμεινε όσο και μέσα από το σκάφος του DiCaprio.

https://www.instagram.com/p/CfhQR64Nt_p

Ο χωρισμός του DiCaprio από την Camila Morrone και η «κατάρα» που τον ακολουθεί σε κάθε σχέση του

Η σχέση του Leonardo DiCaprio με την πρώην κοπέλα του Camila Morrone έληξε πρόσφατα, χωρίς να έχει γίνει ακόμα ξεκάθαρος ο λόγος. Ωστόσο, ο χωρισμός ήρθε λίγο αφότου η Camila έκλεισε τα 25 της χρόνια και αυτο κάτι λέει...

Η Camila Morrone εμφανίστηκε μετά τον χωρισμό της από τον DiCaprio και το mood της τα λέει όλα

Ο 47χρονος γόης του Hollywood, τα τελευταία 20 χρόνια δεν έχει κάνει ποτέ δεσμό με γυναίκα άνω των 25 ετών και όλοι οι χωρισμοί του λάμβαναν χώρα με το που οι διάσημες πάντα κοπέλες του έμπαιναν στα 25!

Μια follower της Beregova, μάλιστα, δε δίστασε να τρολάρει το γεγονός αυτό κάτω από πρόσφατο post της 22χρονης. Το μοντέλο δημοσίευσε μια φωτογραφία στη λεζάντα της οποίας έγραψε: «Μαντέψτε τον τυχερό μου αριθμό», με τη διαδικτυακή της φίλη να σχολιάζει: «Ευτυχώς όχι το 25».

dicaprio.JPG

O Leonardo είχε σχέση με πολύ εντυπωσιακές διάσημες γυναίκες, όπως η Gisele Bündchen, η Blake Lively και η Toni Garrn, αλλά δεν παντρεύτηκε ποτέ.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της φημολογούμενης νέας συντρόφου του DiCaprio.

Πηγή φωτογραφιών: @maria.beregova