Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτό είναι το σπίτι που νοίκιασε όταν έφυγε από την Κρήτη και ήρθε στην Αθήνα

Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτό είναι το σπίτι που νοίκιασε όταν έφυγε από την Κρήτη και ήρθε στην Αθήνα

Το girly και «ζεστό» διαμέρισμα στα βόρεια προάστια και το τηλεοπτικό μέρος της παρουσιάστριας.

Πριν από περίπου δύο χρόνια, η Ιωάννα Μαλέσκου πήρε τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει τη ζωή της στην Κρήτη και να κάνει μια νέα επαγγελματική αρχή στην Αθήνα. Άλλωστε, η πρόταση του ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του «Love It» ήταν άκρως δελεαστική, αν και εντέλει η συνεργασία τους κράτησε για μόνο δύο τηλεοπτικές σεζόν.

Μόλις ήρθε στην πρωτεύουσα, η παρουσιάστρια νοίκιασε ένα υπέροχο σπίτι στα Μελίσσια, το οποίο διαθέτει τζάκι και μπαλκόνι με εντυπωσιακή, καταπράσινη θέα.

Εκτός τηλεόρασης παρέμεινε η Ιωάννα Μαλέσκου - Το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση

Η Ιωάννα Μαλέσκου μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από το διαμέρισμά της τόσο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όσο και μέσα από εκείνον που έχει φτιάξει στη σκυλίτσα της, Μπαλού.

https://www.instagram.com/p/COV1qc0JWDg

Η κλασική κουζίνα και το girly καθιστικό

Η κουζίνα του σπιτιού είναι σε κλασική γραμμή με τις καφέ και μπεζ αποχρώσεις να κυριαρχούν, ενώ το σαλόνι είναι το όνειρο πολλών γυναικών: γεμάτο girly, ροζ έπιπλα και διακοσμητικά, που αντικατοπτρίζουν το προσωπικό γούστο της Μαλέσκου (άλλωστε το ροζ είναι το αγαπημένο της χρώμα!).

https://www.instagram.com/p/CMfk-_qpqAM

Όλο το καθιστικό είναι cozy και «ζεστό», γεμάτο μαξιλάρια, σκαμπό και πολυθρόνες, ενώ το σαλόνι της κοσμεί επίσης ένα μεγάλο τζάκι και ένας άνετος γκρι, γωνιακός καναπές.

https://www.instagram.com/p/CH5Sg5bFvuO

Οι στρογγυλοί καθρέφτες στους τοίχους και οι γυαλιστερές κολώνες είναι μερικά ακόμη στοιχεία που τραβούν την προσοχή στο σαλόνι της παρουσιάστριας, το οποίο έχει διακοσμήσει με το εκλεπτυσμένο γούστο της.

https://www.instagram.com/p/CNFemntJqnn

Στην κουζίνα του σπιτιού η Ιωάννα περνά πολλές ώρες δημιουργώντας υγιεινά πιάνα, τα οποία τη βοηθούν να διατηρεί την υπέροχη σιλουέτα της.

https://www.instagram.com/p/CQTJQYJJCo7

Εκτός τηλεόρασης η Ιωάννα Μαλέσκου

Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ και την παρουσίαση του «Love It», η Ιωάννα Μαλέσκου θα μείνεις εκτός τηλεόρασης τη φετινή σεζόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα».

«Ένα πρόσωπο που συζητήθηκε πάρα πολύ όλο το καλοκαίρι, γιατί δεν ξέραμε τελικά πού και αν θα τη δούμε στον τηλεοπτικό χειμώνα που έρχεται. Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν πολύ κοντά στο να κλείσει μια συμφωνία με την ΕΡΤ για ένα τηλεπαιχνίδι το οποίο λέγεται "Πες τη φράση" και θα προβάλλεται καθημερινά στην κρατική τηλεόραση. Αυτό το σενάριο σταμάτησε σχετικά νωρίς γιατί υπήρχαν άλλοι δύο υποψήφιοι, που τελικά ένας ήταν ο τυχερός που πήρε τη θέση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες φωτογταφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της Ιωάννας Μαλέσκου.

Πηγή φωογραφιών: @imaleskou @balloo_thefrenchie