Η Όλγα Κεφαλογιάννη συγκινεί για τα πρώτα γενέθλια των παιδιών της και το θαύμα της ζωής της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Όλγα Κεφαλογιάννη συγκινεί για τα πρώτα γενέθλια των παιδιών της και το θαύμα της ζωής της

«Η πρώτη επέτειος της συγκλονιστικότερης ημέρας της ζωής μου» λέει αφοπλιστικά η Όλγα Κεφαλογιάννη για τη στιγμή που ένα χρόνο πριν έγινε για πρώτη φορά μαμά. 

Η βουλευτής δεν μπορεί να είναι πιο χαρούμενη αφού τα δίδυμα παιδιά της, ο γιος της και η κόρη της, που ήρθαν στη ζωή ακριβώς ένα χρόνο πριν, γιορτάζουν τα πρώτα τους γενέθλια. Η Όλγα Κεφαλογιάννη με μία συγκινητική ανάρτηση, γυρίζει το χρόνο πίσω για να θυμηθεί την ημέρα που ο Θεός της έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία, όπως είχε δηλώσει.

Η συγκλονιστική στιγμή που έγινε μητέρα

Η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε χαρακτηρίσει τα τελευταία δύο χρόνια, ως την περίοδο που έγιναν οι μεγαλύτερες ανατροπές της ζωής της. «Πολλές φορές περνάνε από μπροστά μας πράγματα που από φόβο δεν τολμάμε». Εκείνη όμως το τόλμησε και μετά τη γνωριμία, τον έρωτα και τον γάμο στις Σπέτσες τον Μάιο του 2021 με τον γνωστό συνθέτη Μίνω Μάτσα, έζησε το θαύμα της μητρότητας.

https://www.instagram.com/p/CdFves_NibQ

Όταν ζούσε την εγκυμοσύνη της, πήρε την απόφαση να μιλήσει για πρώτη φορά για αυτό που βίωνε και τις αποτυχημένες προσπάθειες που είχε κάνει στο παρελθόν για να αποκτήσει παιδί: «Όποια γυναίκα θέλει να γίνει μητέρα, ελπίζω να μπορέσει να βιώσει αυτό το συναίσθημα. Για εμένα, επειδή έγινα μητέρα σε μεγάλη ηλικία και σε φάση που ήταν κάτι που είχα ξεγράψει, όταν συνέβη, αισθάνθηκα ότι ο Θεός μου έδωσε μια πολύ μεγάλη δεύτερη ευκαιρία και ευγνωμωνώ για αυτό το μεταφυσικό αλλά και τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου».

Παρά τις πολιτικές της υποχρεώσεις, η Όλγα Κεφαλογιάννη αφιερώθηκε πλήρως στα παιδιά της και στην ανατροφή τους. Και τώρα γιορτάζει τα πρώτα τους γενέθλια με πολύ δυνατά συναισθήματα, όπως φαίνεται και από την ανάρτησή της στο Instagram. Και όπως γράφει χαρακτηριστικά: «Η πρώτη επέτειος της συγκλονιστικότερης μέρας της ζωής μου. Ευχαριστώ το Θεό για την ευλογία που μου χάρισε και τον Μίνω για την τύχη που μοιραζόμαστε! Χρόνια πολλά! Τελικά μπορούμε να πιστεύουμε στα θαύματα!»

https://www.instagram.com/p/CiLL2v5t_3L

Η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε μιλήσει και για τις στιγμές που συναισθηματικά είχε λυγίσει: «Όταν προσπαθείς και δεν συμβαίνει αυτό που τόσο επιθυμείς, από ένα σημείο και μετά, η απογοήτευση είναι τόσο μεγάλη που έχεις μια αίσθηση απώλειας» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, δίνοντας όμως μήνυμα ελπίδας προς τις γυναίκες που ζουν κάτι παρόμοιο, με την προτροπή πως ποτέ δεν πρέπει να πάψεις να πιστεύεις σε ένα θαύμα. Η ίδια το βίωσε και νιώθει ευλογημένη. Και πλέον κάθε μέρα έχοντας στην αγκαλιά της, την κόρη της και τον γιο της, αισθάνεται πως τελικά αυτός ο γολγοθάς της εξωσωματικής, ανήκει σε ένα μακρινό παρελθόν.

https://www.instagram.com/p/CdSrtspt06N

Ο σύζυγος της όχι απλά στάθηκε δίπλα της στην κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της, αλλά τώρα ως μπαμπάς, προσπαθεί να δουλεύει από το σπίτι για να βρίσκεται κοντά στα παιδιά τους και να την βοηθά όσο μπορεί, όταν εκείνη έχει τις πολιτικές της υποχρεώσεις, όπως είχε δηλώσει η Όλγα Κεφαλογιάννη σε συνέντευξή της.