Η Ιωάννα Μαλέσκου πήρε μια απόφαση για τη φετινή σεζόν στην τηλεόραση που βγάζει νόημα

Η Ιωάννα Μαλέσκου πήρε μια απόφαση για τη φετινή σεζόν στην τηλεόραση που βγάζει νόημα

Τα μηνύματα ανάμεσα σε Σταματίνα Τσιμτσιλή και Ιωάννα Μαλέσκου, αποκάλυψαν την αλήθεια για τις προθέσεις της παρουσιάστριας τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Πριν από δύο χρόνια, τέτοια εποχή, η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε τη μεταγραφή της χρονιάς και ξεκινήσουμε γεμάτη όνειρα το Love It στον ΣΚΑΙ. Δύο χρόνια μετά, το κορίτσι που μετακόμισε από την Κρήτη στα Μελίσσια, μας έδωσε τον Ιούλιο ραντεβού για τον Σεπτέμβριο αλλά το ραντεβού φαίνεται πως θα αργήσει.

«Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον ΣΚΑΙ γι’ αυτά τα δύο πολύ γεμάτα χρόνια. Κρατάω όλα αυτά που έχουμε πει, όλα αυτά που έχουμε ζήσει. Κρατάω τις όμορφες στιγμές μας, ένας πολύ όμορφος κύκλος σήμερα κλείνει κι εμείς θα τα ξαναπούμε σύντομα», είπε στο φινάλε του Love It η Ιωάννα ενώ στο Instagram είχε γράψει χαρακτηριστικά.

«Ένας όμορφος κύκλος έκλεισε! Με χαμόγελα, αγκαλιές, συγκίνηση και αγάπη. Στέκομαι στα καλά που μου έφερε. Κάποια από αυτά τα βλέπετε στις φωτος. Είναι τα πρόσωπα συνεργατών, που έγιναν φίλοι μου. Κι είναι κι άλλα πολλά που δεν έχω σε φωτος αλλά θα έχω για πάντα στην καρδιά μου. Τα υπόλοιπα.. δε θα τα γράψω στη λεζάντα. Τα μαρτυρούν τα μάτια μου. Καλό Καλοκαίρι εύχομαι και επίσημα! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας! Τα λέμε από Σεπτέμβρη».

Ο Σεπτέμβριος ήρθε αλλά η Ιωάννα έμεινε εκτός τιβί! Τα μαντάτα είχε επιβεβαιώσει η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, που είχε αναφέρει πως η Μαλέσκου ήταν κοντά στην παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού στην ΕΡΤ αλλά δεν πήρε τη θέση τελικά:

Εκτός τιβί!

«Ένα πρόσωπο που συζητήθηκε πάρα πολύ όλο το καλοκαίρι, γιατί δεν ξέραμε τελικά πού και αν θα τη δούμε στον τηλεοπτικό χειμώνα που έρχεται. Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν πολύ κοντά στο να κλείσει μια συμφωνία με την ΕΡΤ για ένα τηλεπαιχνίδι το οποίο λέγεται "Πες τη φράση" και θα προβάλλεται καθημερινά στην κρατική τηλεόραση. Αυτό το σενάριο σταμάτησε σχετικά νωρίς γιατί υπήρχαν άλλοι δύο υποψήφιοι, που τελικά ένας ήταν ο τυχερός που πήρε τη θέση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Η απόφαση της Μαλέσκου

Μόλις σήμερα και με αφορμή ένα δημοσίευμα για τα μπάνια που συνεχίζει η Μαλέσκου στο Πόρτο Ράφτη με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Δανιά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε την απόφαση που πήρε η Ιωάννα το διάστημα αυτό.

Η Σταματίνα είχε προσκαλέσει τη Μαλέσκου στην εκπομπή της αλλά η Ιωάννα αποκάλυψε πως φέτος θα απέχει:

«Θέλω να αποκαλύψω κάτι. Εγώ μίλησα με την Ιωάννα Μαλέσκου με μηνύματα. Της απηύθυνα πρόσκληση να έρθει στην εκπομπή και μου ευχήθηκε για τη χρονιά με πολύ εγκάρδιο τρόπο. Και μου είπε ότι έχει αποφασίσει να μη βγει πουθενά και ότι θέλει λίγο να αποτραβηχτεί» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής της στον Alpha.

Και έχει μια ουσία όλο αυτό, για ένα πρόσωπο αρκετά φρέσκο στα τηλεοπτικά δρώμενα των μεγάλων καναλιών που χωρίς δική του εκπομπή, είναι πιθανό να «καεί» αν γίνει επαγγελματίας προσκεκλημένη.

Πάντως, το διάστημα αυτό, η Μαλέσκου το περνάει στον ήλιο και τη θάλασσα πιο ερωτευμένη από ποτέ κι αν αυτό δεν είναι αφορμή να γεμίσει τις μπαταρίες της, δεν ξέρουμε τι είναι!