Η Ιωάννα Μαλέσκου αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΪ αλλά έδωσε ραντεβού με τους τηλεθεατές από Σεπτέμβρη

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΪ αλλά έδωσε ραντεβού με τους τηλεθεατές από Σεπτέμβρη

Το μακροσκελές μήνυμα στο Instagram και η ανακοίνωση για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Για την Ιωάννα Μαλέσκου, ένας κύκλος έκλεισε αλλά ένας νέος ανοίγει, όπως αποκάλυψε η ίδια τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/7).

Ύστερα από δύο χρόνια συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ και την παρουσίαση του «Love It», η Ιωάννα αποχώρησε οριστικά από το κανάλι. Το μεσημέρι της Παρασκευής (15/7), η εκπομπή έριξε αυλαία και η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με συγκινητικά λόγια, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον ΣΚΑΙ γι’ αυτά τα δύο πολύ γεμάτα χρόνια. Κρατάω όλα αυτά που έχουμε πει, όλα αυτά που έχουμε ζήσει. Κρατάω τις όμορφες στιγμές μας, ένας πολύ όμορφος κύκλος σήμερα κλείνει κι εμείς θα τα ξαναπούμε σύντομα».

Το μακροσκελές μήνυμα στο Instagram και η ανακοίνωση για το τηλεοπτικό της μέλλον

Πριν από μόλις μερικές ώρες, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να πει μερικά ακόμη όμορφα λόγια για αυτή τη διετή συνεργασία με το κανάλι του Φαλήρου, αλλά και να ανακοινώσει ότι επιστρέφει τηλεοπτικά από Σεπτέμβρη, κάνοντας το παρακάτω post στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/CgDM9ECI6ux

«Ένας όμορφος κύκλος έκλεισε! Με χαμόγελα, αγκαλιές, συγκίνηση και αγάπη. Στέκομαι στα καλά που μου έφερε. Κάποια από αυτά τα βλέπετε στις φωτος. Είναι τα πρόσωπα συνεργατών, που έγιναν φίλοι μου. Κι είναι κι άλλα πολλά που δεν έχω σε φωτος αλλά θα έχω για πάντα στην καρδιά μου. Τα υπόλοιπα.. δε θα τα γράψω στη λεζάντα. Τα μαρτυρούν τα μάτια μου. Καλό Καλοκαίρι εύχομαι και επίσημα! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας! Τα λέμε από Σεπτέμβρη», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια δεν αποκάλυψε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το κανάλι και το project που θα αναλάβει, αλλά το μόνο σίγουρα είναι πως η Ιωάννα Μαλέσκου εγκατέλειψε την Κρήτη και ήρθε στην Αθήνα και τους τηλεοπτικούς μας δέκτες για να μείνει!

Πηγή φωτογραφιών: @imaleskou