Μαρία Ηλιάκη: Το κατόρθωμα της κόρης της ήταν τέτοιο που ο ενθουσιασμός αποτυπώθηκε σε ένα post

Ιωάννα Τζανή
Μαρία Ηλιάκη: Το κατόρθωμα της κόρης της ήταν τέτοιο που ο ενθουσιασμός αποτυπώθηκε σε ένα post

Η οικογενειακή φωτογραφία και ο ενθουσιασμός της παρουσιάστριας.

Αν είσαι μανούλα, θα μπορείς να καταλάβεις απόλυτα πως ό,τι κάνει το παιδί σου, από το πιο απλό μέχρι το πιο σπουδαίο επίτευγμα, σε ενθουσιάζει. Έτσι και η Μαρία Ηλιάκη αλλά και ο σύζυγός της Στέλιος Μανουσάκης, «πανηγυρίζουν» με καθετί κάνει για πρώτη φορά η ενός έτους κόρη τους, Κατερίνα.

Η Μαρία και ο Στέλιος έχουν δημιουργήσει μια πολύ δεμένη οικογένεια και από τότε που ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε. Οι τρεις τους περνούν πολλές οικογενειακές και όμορφες στιγμές μαζί και δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια μοιράζεται στιγμιότυπα με τους followers της στο Instagram.

Η Μαρία Ηλιάκη πήγε για πρώτη φορά στη θάλασσα με την Κατερινούλα και δεν ήταν όπως το περίμενε

Το τρυφερό post της Μαρίας Ηλιάκη με τον Στέλιο Μανουσάκη και την Κατερινούλα

Το πρωί της Τετάρτης (7/9), λοιπόν, η οικογένεια βγήκε για μια χαλαρή βόλτα και εκεί συνέβη κάτι που ενθουσίασε τη Μαρία Ηλιάκη και τον Στέλιο Μανουσάκη. Η μικρή Κατερίνα κάθισε για πρώτη φορά μόνη της σε πεζούλι και η 44χρονη μανούλα θέλησε να απαθανατίσει τη στιγμή για να τη θυμάται για πάντα, χαρίζοντάς μας μια μοναδική οικογενειακή φωτογραφία. Ωστόσο, δεν την πρόλαβε καθισμένη, αφού μέχρι να στήσει το κινητό για τη φωτογραφία η μικρή είχε σηκωθεί, αλλά όπως και να 'χει πρόκειται για ένα πολύ τρυφερό και αξιολάτρευτο στιγμιότυπο.

https://www.instagram.com/p/CiM0cIeMpjV

Στη λεζάντα του post, η Μαρία Ηλιάκη έγραψε:

«Πριν 5 λεπτά η μαμά και ο μπαμπάς ως κανονικές κουκουβάγιες είχαν πανηγυρίσει την πρώτη φορά που η Κατερινούλα έκατσε μόνη της στο πεζούλι για να ξεκουραστεί!!! Προφανώς δεν είναι το μοναδικό παιδί που κάθεται σε ένα πεζούλι απλά ο,τιδήποτε κάνει μας φαίνεται μοναδικό! Και λέω…κάτσε να στήσω το κινητό να βγάλουμε μια ωραία φωτογραφία να θυμόμαστε το πρώτο κάθισμα στο πεζούλι αλλά στην αντίστροφη μέτρηση η Κατερινουλα σηκώθηκε».

Η πρώτη φορά που η Μαρία Ηλιάκη πήγε στη θάλασσα με την Κατερινούλα

Η Μαρία Ηλιάκη, ο Στέλιος Μανουσάκης και η κόρη τους Κατερίνα έφυγαν οικογενειακώς για τα Χανιά στις 26 Αυγούστου, προκειμένου να απολαύσουν τα μπάνια τους και, μέσα στα διάφορα, η 44χρονη παρουσιάστρια μοιράστηκε την εμπειρία του πρώτου μπάνιου στη θάλασσα με τη μικρή.

Μέσα στην πληθώρα stories που έκανε η Ηλιάκη στον λογαριασμό της στο Instagram βρέθηκε και η εμπειρία της με την Κατερινούλα στη θάλασσα. Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, δεν πίστευε ότι πράγματι χρειάζονταν οι «38.000» τσάντες που έβλεπε να κουβαλούν οι υπόλοιπες μανούλες και είπε να δοκιμάσει την τύχη της με μία. Φυσικά, το μετάνιωσε.

«Κάποια στιγμή να μιλήσουμε και για το ‘μπάνιο με μωρό στην παραλία’, έτσι; Εγώ πολύ cool πίστευα ότι θα είμαι. Έβλεπα όλες τις μαμάδες που κουβαλάγανε 38.000 τσάντες και έλεγα ‘Εντάξει, μωρέ, σιγά. Εγώ θα πάρω μία, μοντερνιά’.

Ετοιμαζόμαστε, λοιπόν, να πάμε εγώ με τον Στέλιο και την Κατερινούλα για μπάνιο. Δεν είχαμε ξαναπάει οι τρεις μας. Βάζω εγώ κυρία την τσάντα τη δικιά μου και μου λέει ο Στέλιος ‘για το μωρό τι θα πάρεις;’ Και λέω ‘Α, ναι, είναι και το μωρό’

Βάζω δύο πάμπερς, μία αλλαξιά… Αυτά. Αυτό φαντάστηκα ότι μπορεί να χρειάζεται ένα μωρό. Το αποτέλεσμα; Να πηγαινοέρχομαι κάθε τρεις και λίγο στο σπίτι. Οι επόμενες φορές; Μπαγκάζια», ακούγεται να λέει η παρουσιάστρια.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες οικογενειακές φωτογραφίες της Μαρίας Ηλιάκη.

Πηγή φωτογραφιών: @marakiiliaki