Η Μαρία Ηλιάκη πήγε για πρώτη φορά στη θάλασσα με την Κατερινούλα και δεν ήταν όπως το περίμενε

Η Μαρία Ηλιάκη πήγε για πρώτη φορά στη θάλασσα με την Κατερινούλα και δεν ήταν όπως το περίμενε

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της με τον σύντροφό της και την κόρη τους.

Η Μαρία Ηλιάκη άργησε φέτος να πάει διακοπές και έφυγε μόλις πριν μερικές ημέρες με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, και την κόρη τους που αποκαλεί «Κατερινούλα». Η οικογένεια πήγε αεροπορικώς στα Χανιά για να απολαύσει επιτέλους τα μπάνια της και, μέσα στα διάφορα, η 44χρονη παρουσιάστρια μοιράστηκε την εμπειρία του πρώτου μπάνιου στη θάλασσα με τη μικρή.

Η Μαρία Ηλιάκη στο πρώτο μπάνιο με την Κατερινούλα στη θάλασσα

Μέσα στην πληθώρα stories που έκανε η Ηλιάκη στον λογαριασμό της στο Instagram βρέθηκε και η εμπειρία της με την Κατερινούλα στη θάλασσα. Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, δεν πίστευε ότι πράγματι χρειάζονταν οι «38.000» τσάντες που έβλεπε να κουβαλούν οι υπόλοιπες μανούλες και είπε να δοκιμάσει την τύχη της με μία. Φυσικά, το μετάνιωσε.

«Κάποια στιγμή να μιλήσουμε και για το ‘μπάνιο με μωρό στην παραλία’, έτσι; Εγώ πολύ cool πίστευα ότι θα είμαι. Έβλεπα όλες τις μαμάδες που κουβαλάγανε 38.000 τσάντες και έλεγα ‘Εντάξει, μωρέ, σιγά. Εγώ θα πάρω μία, μοντερνιά’.

Ετοιμαζόμαστε, λοιπόν, να πάμε εγώ με τον Στέλιο και την Κατερινούλα για μπάνιο. Δεν είχαμε ξαναπάει οι τρεις μας. Βάζω εγώ κυρία την τσάντα τη δικιά μου και μου λέει ο Στέλιος ‘για το μωρό τι θα πάρεις;’ Και λέω ‘Α, ναι, είναι και το μωρό’

Βάζω δύο πάμπερς, μία αλλαξιά… Αυτά. Αυτό φαντάστηκα ότι μπορεί να χρειάζεται ένα μωρό. Το αποτέλεσμα; Να πηγαινοέρχομαι κάθε τρεις και λίγο στο σπίτι. Οι επόμενες φορές; Μπαγκάζια», ακούγεται να λέει η παρουσιάστρια.

https://www.instagram.com/p/ChueuWJsr29

Η Μαρία Ηλιάκη πήγε διακοπές αλλά όλοι κοιτούσαν τι έγραφε η τσάντα του Στέλιου Μανουσάκη

Η daddy bag του Στέλιου Μανουσάκη

Ένα story της Ηλιάκη που έδειχνε τον Μανουσάκη στο αεροδρόμιο έκλεψε τις εντυπώσεις λίγο πριν την αναχώρησή τους για τα Χανιά. Αυτό έδειχνε ένα πλάνο με τον Μανουσάκη να βρίσκεται μπροστά από την ενός έτους κορούλα τους. Στην πλάτη του, ωστόσο, κουβαλούσε ένα backpack και πάνω σε αυτό το μήνυμα «Daddy Bag» που δείχνει πόσο τρυφερός «χαζομπαμπάς» είναι.