Η αποκάλυψη της Ελένης Καρακάση υπενθυμίζει τη σημαντικότητα του ετήσιου γυναικολογικού ελέγχου

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η αποκάλυψη της Ελένης Καρακάση υπενθυμίζει τη σημαντικότητα του ετήσιου γυναικολογικού ελέγχου

«Όταν ο γιατρός μου ανακοίνωσε πως θα κάνω ολική υστερεκτομή δεν ένιωσα να χτυπάει κάποιο ”γυναίκειο” καμπανάκι μέσα μου». 

Μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε η Ελένη Καρακάση στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη. Η δημοφιλής ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή από τη σειρά, «Η ώρα η καλή», έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την υγεία της, λίγο πριν το τηλεοπτικό της comeback.

Η 50χρονη πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας τον Οκτώβριο. Η καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε επίσης στα απρεπή σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς για τη μητρότητα αλλά και τον νέο της ρόλο.

Η Ελένη Καρακάση στο Queen.gr: Έχει τύχει να τραγουδώ συνέχεια για 3 μέρες σε πάρτι εκατομμυριούχου!

Το ξαφνικό πρόβλημα υγείας και η μητρότητα

«Έκανα τον ετήσιο γυναικολογικό μου έλεγχο και κάτι που ξέραμε ότι υπήρχε, μέσα σε ένα χρόνο άλλαξε εντελώς μορφή. Οι γιατροί βλέπανε κάτι μεγάλο και έπρεπε να χειρουργηθώ άμεσα, μέσα σε μια εβδομάδα έκανα μαγνητική, βγήκε η βιοψία και μπήκα στο χειρουργείο», ανέφερε η ηθοποιός.

Για το ζήτημα υγείας που έπρεπε να αντιμετωπίσει η Ελένη Καρακάση διευκρίνισε ότι ο γιατρός της ήταν αυτός που την έκανε να καταλάβει την σοβαρότητα της κατάστασης χωρίς ωστόσο να την αγχώσει. Όταν του είπε «Σε δέκα μέρες έχω συναυλία, να ακυρώσω;», εκείνος φρόντισε να την καθησυχάσει και να της πει πως προέχει το χειρουργείο ώστε να μπορέσει να επιστρέψει άμεσα στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

«Όταν ο γιατρός μου ανακοίνωσε πως θα κάνω ολική υστερεκτομή δεν ένιωσα να χτυπάει κάποιο ”γυναίκειο” καμπανάκι μέσα μου. Κλείνω τα 50, θα μπορούσα με βοήθεια να αποκτήσω παιδί, αλλά και δεν θεωρώ ότι έχει κλείσει ο κύκλος της μητρότητας για μένα. Η μητρότητα δεν έκλεισε για μένα, ότι δεν μπορώ να φέρω στον κόσμο ένα παιδί με βιολογικό τρόπο δεν σημαίνει κάτι.

Η σχέση με τον σύζυγό της

Ο σύζυγος μου είναι πάντα εκεί για μένα, κερί αναμμένο», τόνισε η ηθοποιός για τον εκλεκτό της καρδιάς της με τον οποίο είναι ζευγάρι τα τελευταία 20 χρόνια.

«Ο άντρας μου με στήριξε πάρα πολύ και ήταν πολύ συγκινητικό. Είναι κάτι το οποίο δεν χρειάζεται να το ζητάς. Δεν ήταν όνειρό μου να παντρευτώ και να δημιουργήσω οικογένεια. Αυτό προέκυψε από την γνωριμία μου με τον σύζυγό μου. Τη δημιουργία της οικογένειας την προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήρθε, δεν έχει φύγει όμως από το μυαλό μας με άλλους τρόπους. Σκεφτόμαστε την υιοθεσία, είναι κάτι που έχουμε ξεκινήσει αλλά πάντα κάτι μπαίνει ενδιάμεσα», έχει δηλώσει η Ελένη Καρακάση σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Love It.

Σχετικά με τα άκομψα σχόλια που έχει ακούσει κατα καιρούς η Ελένη Καρακάση ανέφερε on camera: «Υπήρξε γυναίκα, που μου είπε, “δεν μπορούσες να το αποφύγεις να κανείς πρώτα ένα παιδί΄”… Ε… τώρα εκεί τι να απαντήσεις;».

Με αφορμή την δική της περιπέτεια η δημοφιλής ηθοποιός έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε γυναίκα: «Να αγαπάμε τους εαυτούς μας, πρόληψη, το λέω και το ξαναλέω, γιατί εγώ δεν είχα κανένα σημάδι, ούτε πόνο, ούτε αιμορραγία. Ο κόσμος πρέπει να βάλει στο μυαλό του τον έλεγχο και την πρόληψη».

Ο νέος της ρόλος

Λίγο μετά το φινάλε των Άγριων Μελισσών η Ελένη Καρακάση επιστρέφει τηλεοπτικά με το Μαύρο Ρόδο, την μεγάλη παραγωγή που ετοιμάζει το MΕGA την νέα σεζόν. Η δημοφιλής ηθοποιός πίσω της την «Ρίζω», η οποία αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και ετοιμάζεται να μας συστήσει την «Ευτυχία».

https://www.instagram.com/p/ChpLvASI29k

«Καλώς σας βρήκα στο Mega. Από το Mega ξεκίνησα την τηλεοπτική μου πορεία, από το σήριαλ, Η ώρα η καλή. Το Μαύρο Ρόδο, βασίζεται στο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη και εγώ υποδύομαι την Ευτυχία, που έχει την ταβέρνα του χωριού και πάλι η ηρωίδα μου έχει σχέσεις με τις ζωές όλων των ανθρώπων του χωριού. Όλα όσα έχω παίξει έχουν αφήσει το σημάδι τους μέσα μου. Φυσικά η Ρίζω και οι Άγριες Μέλισσες, είναι το πιο πρόσφατο», εκμυστηρεύτηκε η Ελένη Καρακάση στον Άρη Καβατζίκη.

https://www.instagram.com/p/ChJkLHeoug5

Η υπόθεση της σειράς

Η 22χρονη Ελισάβετ επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Ζει από δώδεκα χρονών σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία και είναι δόκιμη μοναχή. Πλησιάζει η πολυπόθητη ώρα που θα λάβει το καλογερικό σχήμα. Είναι όμως και η ώρα της πιο μεγάλης δοκιμασίας, η ώρα που το παρελθόν εισβάλλει σαν χείμαρρος και πάλι στη ζωή της και την παρασέρνει σε μονοπάτια σκοτεινά.

Ένας μεγάλος σεισμός καθιστά το μοναστήρι προσωρινά ακατάλληλο προς χρήση και την αναγκάζει να επιστρέψει για λίγο στο πατρικό της. Εκεί θα γνωρίσει τον Πέτρο, φίλο της ετεροθαλούς αδελφής της και περιζήτητο εργένη. Το βλέμμα του θα την αιχμαλωτίσει κι όσο εκείνη θα αντιστέκεται στη γυναικεία της φύση που ξυπνάει, ένας απαγορευμένος έρωτας θα ανθίζει. Ένας έρωτας ικανός να γκρεμίσει όλες τις βεβαιότητές της. Είναι η ώρα που πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση τι πραγματικά επιθυμεί, σε ποιον κόσμο θέλει να ζήσει, ποια είναι.

Πηγή κεντρικής: elenikarakasi