Μαύρο ρόδο: Η Θεοφανία Παπαθωμά στον ρόλο της κακιάς μητριάς και η... ηγουμένη Κατερίνα Διδασκάλου

Κατερίνα Μπούσιου
Μαύρο ρόδο: Η Θεοφανία Παπαθωμά στον ρόλο της κακιάς μητριάς και η... ηγουμένη Κατερίνα Διδασκάλου

Οι δύο Άγριες Μέλισσες αλλάζουν ρόλο και εμφάνιση. Θεοφανία και Κατερίνα στην νέα σειρά του Mega. 

Ένα ακόμη μυθιστόρημα μεταφέρεται στην μικρή οθόνη και η νέα σειρά «Μαύρο Ρόδο» είναι το μεγάλο ατού του Mega στην prime time ζώνη. Και εκεί θα ξανασυναντήσουμε γνώριμες μας φυσιογνωμίες προερχόμενες από τις Άγριες Μέλισσες. Θεοφανία Παπαθωμά και Κατερίνα Διδασκάλου, σε ένα ολοκληρωτικό ρετούς ρόλων και εμφάνισης.

Ο απαγορευμένος έρωτας, ο κύριος και η κυρία Σεβαστού

Το βιβλίο της Ελένης Καπλάνη μιλά για έναν απαγορευμένο έρωτα. Εκείνον της μοναχής Ελισάβετ και του Πέτρου, του γιου ενός ευκατάστατου άντρα της περιοχής τον οποίο μάλιστα θα υποδυθεί ο Λεωνίδας Κακούρης. Η μοναχή Ελισάβετ έχει ταχθεί στο μοναστήρι μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Η μικρή επιστροφή στο σπίτι της για ένα διάστημα θα φέρει στον δρόμο της τον Πέτρο. Και εδώ ξεκινά η ιστορία μας. Ο αντισυμβατικός έρωτας ο οποίος θα αναπτυχθεί μεταξύ τους θα φέρει και τα υπόλοιπα πρόσωπα του περιβάλλοντός τους σε αντιπαράθεση. Κάπου εδώ συναντάμε την Θεοφανία Παπαθωμά.

https://www.instagram.com/p/CguSBBeobmn

Πριν από λίγο καιρό είδαμε την ηθοποιό να αλλάζει την εμφάνισή της και να γίνεται ξανά καστανή. Θα υποδυθεί τον ρόλο της μητριάς της Ελισάβετ, η οποία με κάθε δόλιο τρόπο θα προσπαθήσει να δυσκολέψει την ζωή της και να ξεκόψει κάθε επαφή με τον πατέρα της και τα αδέλφια της. Η μόνη που θα συμπαρασταθεί στην μοναχή, είναι επίσης ένα γνώριμό μας πρόσωπο και αυτή είναι η Κατερίνα Διδασκάλου.

https://www.instagram.com/p/CeYFpsYOFgN

Ξεχάστε την Μυρσίνη

Η Κατερίνα θα υποδυθεί την ηγουμένη της μονής και μεγάλης προστάτιδας της Ελισάβετ. Ένας εντελώς διαφορετικός ρόλος από την αδίστακτη κυρία Σεβαστού. Και παρόλο που και ο Λεωνίδας Κακούρης, το παλιό τηλεοπτικό της ταίρι θα παίζει στην σειρά, δεν θα έχουν κοινές τηλεοπτικές σκηνές μαζί.

Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι ανήκει σε δύο υπερταλαντούχους ηθοποιούς. Στην Φωτεινή Παπαθεοδώρου ως Ελισάβετ και στον Μιχαήλ Ταμπακάκη ως Πέτρο. Είναι δύο ακόμη ηθοποιοί οι οποίοι φέτος θα συζητηθούν αρκετά.