Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και η σπόντα για την Diana

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και η σπόντα για την Diana

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε την εκπομπή της με την είδηση θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ και ήταν ένα σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου που είχε μεγάλο ενδιαφέρον.

Η βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου 2022, βυθίζοντας στο πένθος τη Μεγάλη Βρετανία και ολόκληρο τον πλανήτη. Όπως είναι φυσικό τα διεθνή μέσα μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό τις λεπτομέρειες από το royal πρωτόκολλο, για να φτάσουμε σε δέκα ημέρες στην κηδεία και ταφή της Ελισάβετ. Στα εγχώρια ΜΜΕ, η είδηση του θανάτου της Ελισάβετ καλύφθηκε τόσο από τα ενημερωτικά προγράμματα όσο και από τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Η τοποθέτηση της Ελένης για την απώλεια της Ελισάβετ

Το ίδιο συνέβη και στην εκπομπή της Ελένης που κάλυψε με αφιέρωμα και με κουβέντα με την ομάδα της τον θάνατο της Ελισάβετ.

«Από χτες το απόγευμα και από την ώρα που έφυγα από εδώ, ήξερα πως η βασίλισσα δεν είναι καλά. Παρότι το ακούσαμε το μεσημέρι, πως τα νέα δεν είναι καλά, δεν πέρασαν δύο ώρες και μάθαμε πως η βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή.

Ήταν εκείνη που όσα χρόνια ζούσε, ήταν ένα κομμάτι της ιστορίας και δεν έχει να κάνει με το τι σκέφτεται κάποιος για τη μοναρχία.

Δεν θυμάμαι πότε κάποιος άλλος βασιλιάς της Ευρώπης πέθανε, θεωρώ πως το τέλος της Ελισάβετ θα το θυμούνται και οι επόμενες γενιές. Ήταν μια σταθερά σε έναν κόσμο που άλλαξε», είπε η Ελένη, η οποία μίλησε και για την επέτειο θανάτου της Diana πριν μερικές ημέρες και τόνισε πως αυτή η σκιά της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, είναι το γκρίζο σημείο πάνω στον νέο βασιλιά, τον Κάρολο τρίτο.

Στη βασίλισσα είχε φροντίσει βέβαια να αναφερθεί ο συνεργάτης της Ελένης, Δημήτρης Ουγγαρέζος από το πρωί.

Βασίλισσα είναι η Ελένη!

Στη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής και κάνοντας πλάκα, ο Ουγγαρέζος τόνισε πως δεν τον αφορά η βασίλισσα Ελισάβετ, μιας και ο ίδιος αναγνωρίζει μόνο μία βασίλισσα, την Ελένη Μενεγάκη, τη βασίλισσα της τηλεόρασης.

Ο θαυμασμός του Δημήτρη για την Ελένη και η συνεργασία τους

«Στην Ελένη θα έμενα. Η Ελένη με αναβάθμισε. Αν δεν είμαστε η συνέπεια του λόγου μας, τότε δεν είμαστε τίποτα. Της το χρωστάω της Ελένης, γιατί είναι ένας από τους ανθρώπους που είναι τόσο γενναιόδωρη και αληθινή και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Για την Ελένη έφυγα από τον ΑΝΤ1 και δεν θα την άφηνα.

Ανεξάρτητα από την πρόταση που θα μου έκαναν, θα έμενα στην εκπομπή της. Είμαι σίγουρος ότι έτσι θα έκανα… Όταν έχω κάποιο πρόβλημα, ζητώ την γνώμη της και η αλήθεια είναι ότι με βοηθάει πολύ. Η Ελένη σε συμβουλεύει, μεταφέροντάς εμπειρίες από την δική της ζωή και εκεί ακριβώς είναι το μυστικό. Ότι σε βάζει στον κόσμο της», είχε εξομολογηθεί ο Ουγγαρέζος για τη συνεργασία με τη Μενεγάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Ελένη είχε κάνει ακόμα μία φορά πρόταση συνεργασίας στον Ουγγαρέζο ο οποίος είχε επιλέξει να παραμείνει στο πλευρό της Φαίης και στο Πρω1νό του ΑΝΤ1 τότε.

Τι Ελένη, Τι Φαίη!

Ο Δημήτρης πάντως κατάφερε φέτος να μπερδέψει την Ελένη με τη Φαίη. Η ομάδα της Ελένης της σχολίαζε τον τίτλο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά και ο Δημήτρης καθώς μπερδεύτηκε αποκάλεσε την Ελένη Μενεγάκη…Φαίη.

Ελένη Μενεγάκη: Πολύ το αναλύουμε ενώ εγώ πιο απλά τα βλέπω τα θέματα των τίτλων. Μπορεί να είναι «όλοι κάνουμε πρωινό και έχουμε πρωινό, αυτό είναι το δικό μας πρωινό». Εγώ έτσι το εξέλαβα, όχι;

Δημήτρης Ουγγαρέζος.: Όχι βρε Φαίη, όχι!

«Τι βρε Φαίη; Κι έχεις να την δεις υποτίθεται κι ένα χρόνο», είπε γελώντας η Ελένη!