5 διάσημες Ελληνίδες που θα μπορούσαν να είναι οι επόμενες νικήτριες στο Masterchef

Τσακιρίδου Χριστίνα
5 διάσημες Ελληνίδες που θα μπορούσαν να είναι οι επόμενες νικήτριες στο Masterchef

Δέσποινα Βανδή, Ελένη Μενεγάκη και Υβόννη Μπόσνιακ είναι μερικές από τις celebrities που έχουν αποδείξει το ταλέντο τους στην μαγειρική.

Μπορεί ο επόμενος κύκλος του διαγωνισμού μαγειρικής, «Masterchef» να κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας σε μερικούς μήνες ωστόσο οι Ελληνίδες celebrities έχουν φροντίσει με το παραπάνω για εμάς.

Αρκετές αγαπημένες κυρίες της εγχώριας showbiz είναι επίδοξες σεφ αφού μαγειρεύουν σπιτικά φαγητά που όλες θα θέλαμε να δοκιμάσουμε. Το Instagram έχει κατακλυστεί τελευταία από εύκολες συνταγές και απολαυστικά videos που αξίζει να δεις για να πάρεις ιδέες και έμπνευση μέχρι την επόμενη επίσκεψή σου στην κουζίνα.

Η αποκάλυψη του Σωτήρη Κοντιζά για το MasterChef και η «ατυχία» για τον Σταύρο Βαρθαλίτη

5 Ελληνίδες celebrities που θα μπορούσαν να είναι οι επόμενες Masterchef

1) Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή έχει έφεση στην μαγειρική και κατά καιρούς έχει ενθουσιάσει τους followers της με τις υπέροχες συνταγές της. Η τραγουδίστρια διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας showbiz και αυτό οφείλεται στην υγιεινή διατροφή που κάνει συνδυαστικά με τακτική άσκηση.

https://www.instagram.com/p/CILG14kpsYv

Η Ελληνίδα σταρ είχε μοιραστεί την συνταγή για τους πιο νόστιμους πατατοκεφτέδες, την οποία θα βρεις παρακάτω.

Βράστε πατάτες και μόλις κρυώσουν τις πολτοποιείτε όπως για πουρέ και προσθέτετε αλεύρι όσο χρειαστεί για να μπορείτε να πλάσετε μικρές μπάλες! Στη συνέχεια κάνετε μια λακουβίτσα στη μέση και γεμίζετε την μπάλα πατάτας με λαχανικά της αρεσκείας σας που έχετε ήδη ψιλοκόψει και σοτάρει με λίγο λάδι κι αν θέλετε προσθέτετε λίγο τυρί vegan, η ό,τι αγαπάει η καρδιά σας. Προσωπικά προτιμώ τα vegan-και είτε τα βάζετε στο φούρνο με λίγο λάδι είτε σε αντικολλητικό τηγάνι! Είναι φανταστικά!!!

https://www.instagram.com/p/BsLWga7HOmt

2) Ελένη Μενεγάκη

H Eλένη Μενεγάκη λατρεύει το σπιτικό και υγιεινό φαγητό. Όταν της το επιτρέπει το βεβαρυμένο πρόγραμμά της, ξεκλέβει λίγο χρόνο για να φτιάξει αγαπημένα γεύματα του συζύγου αλλά και των παιδιών της.

menegaki-kouzina.jpg

«Μ΄αρέσει τόσο πολύ να μαγειρεύω ωραίες συνταγές! Θα κάνω πάλι το χταπόδι με μέλι! Από τότε που μου το έμαθες δεν έχω σταματήσει να το μαγειρεύω… και να το απολαμβάνουμε όλοι!!! Σε ευχαριστώ για όσα μου έχεις μάθει Αργυρώ μου!!!», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη στο Instagram τον περασμένο Μάρτιο, απευθυνόμενη στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

3) Δωροθέα Μερκούρη

Η Ιταλική καταγωγή της Δωροθέας Μερκούρη την έχει βοηθήσει ιδιαίτερα αφού γνωρίζει τις αυθεντικές συνταγές για την πιο νόστιμη πίτσα και μακαρονάδα. Η γνωστή ηθοποιός δημοσιεύει συχνά videos στα social media, μέσα από την κουζίνα της, δείχνοντάς μας τις μαγειρικές της ικανότητες.

Αν θέλεις να μάθεις εύκολες αυθεντικές συνταγές, να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου και να μάθεις να φτιάχνεις τον κλασικό καφέ μόκα, κάνε εγγραφή στο κανάλι της στο Youtube ή ακολούθησέ την στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CgbZ792jgmO

4) Υβόννη Μπόσνιακ

Η Υβόννη Μπόσνιακ τρέφει μεγάλη αγάπη στην μαγειρική και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας το μοντέλο έφτιαξε αρκετά διαφορετικά πιάτα, το ψωμί της ωστόσο ήταν αυτό που ξεχώρισε και έγινε viral, με τις διαδικτυακές της φίλες να ζητούν επίμονα τη συνταγή. Το μοντέλο-σχεδιάστρια μόδας μαγειρεύει συχνά υγιεινά πιάτα για τον σύζυγό της, Αντώνη Ρέμο και την κόρη τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Υβόννη φτιάχνει λαχταριστά γλυκά τα οποία αργότερα μοιράζεται με τους εκατοντάδες ακόλουθούς της στο Instagram.

Πριν λίγες ημέρες η Υβόννη Mπόσνιακ μπήκε ξανά στην κουζίνα με στόχο να φτιάξει λαχταριστά blueberry muffins. Για καλή μας τύχη, μοιράστηκε την συνταγή την οποία θα βρεις στις παρακάτω γραμμές.

Yλικά: 300 γραμμάρια αλεύρι γ.ο.χ
1 κουταλιά της σούπας baking powder
1/2 κγ. Σόδα Μαγειρικής
Λίγο αλάτι

2 αυγά
160 ml σπορέλαιο
60 ml γάλα
200 γραμμάρια γιαούρτι
120 γραμμάρια ζάχαρη

https://www.instagram.com/p/Cc5kmMGDOBY

5) Αθηνά Οικονομάκου

taliateles_oikonomakou.jpg

Πηγή κεντρικής: desp1navandi

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από τις μαγειρικές επιδείξεις των αγαπημένων μας Ελληνίδων.