Η Ελένη Μενεγάκη έχει τις ωραιότερες οικογενειακές φωτογραφίες διακοπών και το άλμπουμ θα σε πείσει

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ελένη Μενεγάκη έχει τις ωραιότερες οικογενειακές φωτογραφίες διακοπών και το άλμπουμ θα σε πείσει

Οι κόρες της παρουσιάστριας έχουν μεγαλώσει αρκετά και έφτασαν σε ύψος τον Μάκη Παντζόπουλο.

Ένα ανέμελο καλοκαίρι με αγαπημένα πρόσωπα ζει η Ελένη Μενεγάκη και δεν βιάζεται καθόλου να επιστρέψει στην Αθήνα και τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις. Η παρουσιάστρια του MEGA απολαμβάνει στο έπακρο τις καλοκαιρινές διακοπές της μαζί με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο και τα 4 παιδιά της.

Η αγαπημένη οικογένεια περνά τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου κάνοντας αμέτρητες βουτιές, εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά και βόλτες στα γραφικά στενά.

To καλοκαίρι της Ελένης Μενεγάκη φέτος είχε ξεκούραση, διάβασμα και πολύ αγάπη

Η βασίλισσα της TV είναι πολύ ενεργή στο Instagram και μοιράζεται συχνά οικογενειακές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές της, με τους διαδικτυακούς της φίλους.

https://www.instagram.com/p/ChmMry8DEjV

Πριν λίγες ώρες η «Ελένη μας», έκανε ένα post στο οποίο δείχνει να λάμπει από ευτυχία. Στο καρουζέλ φωτογραφιών που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό, η παρουσιάστρια ποζάρει αγκαλιασμλενη με τις κόρες της (Βαλέρια, Λάουρα και Μαρίνα), τον Μάκη Παντζόπουλο και τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο.

«Διακοπές είναι… οπουδήποτε με την οικογένεια μου, τα βιβλία μου και την θάλασσα», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης η Ελένη Μενεγάκη και μας αποκάλυψε τα βιβλία που διάβασε το φετινό καλοκαίρι.

Οι κόρες της παρουσιάστριας έχουν μεγαλώσει και ψηλώσει αρκετά, φτάνοντας μάλιστα σε ύψος τον Μάκη Παντζόπουλο. Η μικρή Μαρίνα είναι το mini me της παρουσιάστριας ενώ η Λάουρα Λάτσιου πειραματίζεται με το στυλ και το μακιγιάζ της, δημιουργώντας υπέροχα looks.

H Ναταλία Γερμανού ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να κάνουν like στην ανάρτηση της παρουσιάστριας ενώ δεν δίστασε να της προτείνει ένα βιβλίο.

germanou_menegaki.jpg

Ο Μάκης Παντζόπουλος έχει τεράστια αδυναμία στην 7χρονη Μαρίνα και αυτές οι φωτο τους είναι «Όναρ»

Η Ελένη Μενεγάκη, η οποία επέστρεψε στην πρωτεύουσα και ξεκινά σιγά-σιγά τις ετοιμασίες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν της απάντησε λίγο αργότερα: «@natalia_germanou, του ίδιου είναι και το μυστική ζωή των συγγραφέων, σ'ευχαριστώ πολύ Ναταλία μου. Τώρα δεν ξέρω πότε θα μπορώ να αφοσιωθώ σε ένα βιβλίο...Μόλις επέστρεψα και αρχίζει το τρέξιμο...Ξέρεις..Καλή μας αρχή κορίτσι μου».

To μόνο σίγουρο είναι πως η παρουσιάστρια ξέρει να αξιοποιεί το διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να δημιουργεί αναμνήσεις με τα πιο κοντινά της πρόσωπα σε μέρη που αγαπούν.

To άλμπουμ διακοπών

Η Ελένη Μενεγάκη έχει δημιουργήσει αναμφίβολα το ωραιότερο άλμπουμ διακοπών μαζί με τον άντρα της ζωής της και τα παιδιά της και η gallery που ακολουθεί θα σε πείσει.

Πηγή κεντρικής: elenimenegaki