Τι έκανε ο Armani στη Rihanna;

Τι έκανε ο Armani στη Rihanna;

Ο ιταλικός οίκος μόδας μεταμόρφωσε τη RiRi σε ανδρόγυνο μοντέλο με αρκετά αμφισβητήσιμο κούρεμα.

Την έχουμε συνηθίσει με κατακόκκινα μαλλιά, πότε φουντωτά και πότε μοϊκάνα, με καστανόξανθες, ατίθασες μπούκλες και μακριές αλογοουρές, αλλά το τελευταίο χτένισμα της Rihanna μας ήρθε λίγο ξαφνικό. Και όχι με την καλή έννοια.

Η Rihanna πρωταγωνιστεί στη διαφημιστική καμπάνια του Armani για τη νέα σειρά jeans, αλλά και για τη νέα σειρά εσωρούχων του οίκου, και οι στυλίστες της εταιρείας αποφάσισαν πως η διάσημη τραγουδίστρια με την εξωτική ομορφιά, θα έδειχνε καλύτερα με ένα κοντό «καπελάκι»για χτένισμα, ξασπρισμένο από τη ντεκαπάζ, να κρέμεται ακριβώς πάνω από τα φρύδια της. Όχι και η καλύτερη ιδέα του οίκου, για να είμαστε ειλικρινείς, καθώς ένα τέτοιο κούρεμα θα ταίριαζε περισσότερο σε ένα αρσενικό μοντέλο παρά στην εκρηκτική RiRi.

Όλο το concept της καμπάνιας, όμως, έχει ανδρόγυνο χαρακτήρα, καθώς η Rihanna αντιπαραθέτει τη γυμνή κοιλιά της μέσα σε εφαρμοστό, λύκρα παντελόνι, με φαρδιές, δερμάτινες μπότες, ενώ ποζάρει μπροστά από ένα αυτοκίνητο με άγριο βλέμμα.

Τη φωτογράφιση ανέλαβε ο Steven Klein, γνωστός για τις ιδιαίτερες φωτογραφίες του για το περιοδικό W, με πρωταγωνιστές όπως η Madonna και ο Brad Pitt.

Όχι πως η ίδια η Rihanna δεν έχει κάνει γκάφες κατά καιρούς με την εμφάνισή της, πολλές μάλιστα, αλλά θα περίμενε κανείς πως ένας τόσο πετυχημένος φωτογράφος και η ομάδα στυλιστών του Armani, θα ήξεραν καλύτερα.