Ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου είναι η πιο γνωστή φωνή του μπάσκετ αλλά για την Καρολίνα όλο το φως

Ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου είναι η πιο γνωστή φωνή του μπάσκετ αλλά για την Καρολίνα όλο το φως

Ο μεγάλος έρωτας του sportscaster με την παραολυμπιονίκη της κολύμβησης, Καρολίνα Πελενδρίτου, που την έχουμε δει και σε επεισόδια του «Σασμού». Τα πλάνα από το σπίτι που στεγάζει την ευτυχία τους. 

Αν είσαι λάτρης των αθλητικών αγώνων και αυτή την περίοδο παρακολουθείς φανατικά το Eurobasket, είναι σχεδόν αδύνατο να μην γνωρίζεις τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου, τον αθλητικογράφο της ΕΡΤ που έχει συνδέσει εδώ και τρεις δεκαετίες το όνομά του με την τηλεοπτική κάλυψη όλων των μεγάλων αθλητικών γεγονότων σε μπάσκετ, στίβο και τένις.

Ο αγαπημένος sportscaster, πέρα από την πολυετή πορεία του στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας, ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της συζύγου του, Καρολίνας Πελενδρίτου.

https://www.instagram.com/p/B4Fi7FxHK69

Πρόκειται για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, που κρατά χαμηλό προφίλ και σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Ο αθλητικογράφος και η χρυσή παραολυμπιονίκης της κολύμβησης παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2018 και ζουν μαζί με τα δύο λαμπραντόρ τους σε ένα πολύ όμορφο και φιλόξενο σπίτι.

Σασμός: Η συμμετοχή - έκπληξη από Ολυμπιονίκη στη σειρά - Ποιο ζευγάρι θα βοηθήσει;

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τη σύζυγο του Δημήτρη Χατζηγεωργίου & ο μεγάλος έρωτάς τους

Η Καρολίνα Πελενδρίτου είναι Κύπρια κολυμβήτρια και έχει κατακτήσει πολλές διακρίσεις στον χώρο του αθλητισμού. Στα 16 της, η 36χρονη παραολυμπιονίκης έχασε σε σημαντικό βαθμό την όρασή της όμως αυτό δεν την εμπόδισε να αποδείξει πως η διαφορετικότητά της ήταν παράλληλα και το μεγάλο της προτέρημα, δίνοντας ένα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα σε όλους μας. Μάλιστα, στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο.

https://www.instagram.com/p/Bm5fpC1ldVK

Για τον σύντροφο της ζωής της είχε πει κατά το παρελθόν σε τηλεοπτική της συνέντευξη:

«Με τον Δημήτρη είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Σίγουρα όταν υπάρχει ένα πρόβλημα αναπηρίας, δεν είναι και για τον άλλον εύκολο να το αποδεχτεί. Παίζει ρόλο πόσο έχεις συμβιβαστεί εσύ με το πρόβλημά σου(...)Με τον Δημήτρη η σχέση μας είναι πολύ ειλικρινής και νομίζω ότι μόνο αυτό πρέπει να έχουν οι μακροχρόνιες σχέσεις. Σεβόμαστε ο ένας τη ζωή του άλλου. Ο καθένας από εμάς έχει τις δικές του δυσκολίες και ιδιαιτερότητες. Το θέμα είναι να μπορείς να βρεις μία ισορροπία μέσα από όλη αυτή την κατάσταση».

Ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου την στηρίζει σε κάθε της βήμα, όπως κάνει κι εκείνη αντίστοιχα, και οι δυο τους είναι αχώριστοι και πολύ ευτυχισμένοι.

Η συμμετοχή της Καρολίνας Πελενδρίτου στον «Σασμό»

Η Καρολίνα Πελενδρίτου συμμετείχε επίσης στην τηλεοπτική σειρά του Alpha «Σασμός», όπου βοήθησε με την αθλητική της ιδιότητα την Κλαίρη, τη σύντροφο του Μανόλη που έχει χάσει την όρασή της, να κάνει προπόνηση στην κολύμβηση.

https://www.instagram.com/p/CNp28xNAL-g

Η αθλήτρια απέσπασε πολύ θετικά σχόλια και έστειλε μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά ένα πολύ όμορφο και συνάμα συγκινητικό μήνυμα: πως ό,τι δυσκολία κι αν αντιμετωπίζουμε δεν πρέπει ποτέ να το βάζουμε κάτω, και να μην επιτρέπουμε σε τυχόν ιδιαιτερότητές μας να μας κρατούν πίσω και να μας εμποδίζουν να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του Δημήτρη Χατζηγεωργίου με την πανέμορφη σύζυγό του.

Πηγή φωτογραφιών: @karolina_pelendritou, @dchatzigeorgiou & NDP Photo Agency