Σασμός: Η συμμετοχή - έκπληξη από Ολυμπιονίκη στη σειρά - Ποιο ζευγάρι θα βοηθήσει;

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Η συμμετοχή - έκπληξη από Ολυμπιονίκη στη σειρά - Ποιο ζευγάρι θα βοηθήσει;

Η Καρολίνα Πελενδρίτου μπαίνει στη ζωή ενός νέου ζευγαριού. Ποιος είναι ο ρόλος της και η συγκινητική ιστορία της γνωστής αθλήτριας και συζύγου επίσης γνωστού δημοσιογράφου. 

Οι θαυμαστές - τηλεθεατές του Σασμού στον Alpha έχουν συνηθίσει τις ανατροπές και τις εκπλήξεις. Και τώρα που το σενάριο παίρνει μία διαφορετική και αρκετά ενδιαφέρουσα τροπή, ετοιμάζονται να καλωσορίσουν και νέα πρόσωπα στη σειρά. Όμως μία νεαρή γυναίκα, γνωστή μας Ολυμπιονίκης η οποία μπαίνει στη σειρά για να βοηθήσει ένα νέο ζευγάρι, δίνει ένα πολύ όμορφο αλλά και συνάμα συγκινητικό μήνυμα.


https://www.instagram.com/p/CYRSZ3Gtx52

Η Καρολίνα Πελενδρίτoυ στον Σασμό

Η γνωστή Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Καρολίνα Πελενδρίτου, αποτελεί ένα κορίτσι - σύμβολο του αθλητισμού, αλλά και μία κοπέλα που μας έχει εκπλήξει με το σθένος με το οποίο αντιμετώπισε το πρόβλημα όρασης από τα 9 της χρόνια. Κατάφερε να διακριθεί στον αθλητισμό και πάλεψε για να αποδείξει, πως η διαφορετικότητά της ήταν και το μεγάλο της προτέρημα, δίνοντας ένα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα σε όλους μας. Στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, κέρδισε μάλιστα το χάλκινο μετάλλιο. Η Καρολίνα είναι παντρεμένη εδώ και 4 χρόνια, με τον γνωστό δημοσιογράφο του αθλητικού ρεπορτάζ Δημήτρη Χατζηγεωργίου, γνωστό εδώ και πολλά χρόνια επίσης και από τις μεταδόσεις αγώνων στίβου, αλλά και των Ολυμπιακών Αγώνων.

karolina sasmos

Ο ρόλος στη σχέση Κλαίρης και Μανόλη

Έχοντας μαζί τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο - οδηγό, που για πολλά χρόνια την συντροφεύει, η Καρολίνα πήρε μέρος σε ένα από τα προσεχή επεισόδια του Σασμού. Θα βοηθήσει με την αθλητική της ιδιότητα την Κλαίρη, τη νέα σύντροφο του Μανόλη που είναι τυφλή, όχι μόνο να κάνει προπόνηση στην κολύμβηση, αλλά και να δείξει στον Μανόλη, πως μπορεί να σταθεί δίπλα της. Η Καρολίνα θα έχει μία μικρή συμμετοχή στο σενάριο, σε ένα επεισόδιο που θα μας συγκινήσει. Ήδη αυτός ο δεσμός, λόγω και της ιδιατερότητάς του, έχει γίνει δεκτός με πολύ θετικά σχόλια από το κοινό.


https://www.instagram.com/p/CaEmljzKhO0

Η Καρολίνα μιλά για τον αγώνα της ζωής της

Το πρόβλημα με την όραση της, ξεκίνησε όταν η Καρολίνα ήταν μόλις 9 ετών. Υπέφερε από έντονους πόνους την ίδια στιγμή, που είχε ξεκινήσει από μικρή ηλικία να αθλείται. Στα 14 της χρόνια ήταν ήδη Βαλκανιονίκης στην κολύμβηση, παλεύοντας με αρκετές προκαταλήψεις της εποχής και δύο χρόνια μετά έχασε το 90% της όρασης της. Αποφάσισε όμως να μην το βάλει κάτω, τη στιγμή που η μία διάκριση διαδεχόταν την άλλη.


https://www.instagram.com/p/CX6WCu2M9jb

Και όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της: «'Ενιωθα ντροπή που δεν έβλεπα. Το πρόβλημα είναι καθημερινό, είναι μεγάλο στοίχημα και πρόκληση να αντιμετωπίζεις τον ίδιο σου τον εαυτό και την κοινωνία που πολλές φορές δε σε βοηθάει να αποδεχθείς το πρόβλημα που έχεις. Λαμβάνω πολλά μηνύματα στα social media για την δύναμη ψυχής που δίνω στους άλλους. Έχω πει πολλές φορές πως αυτό είναι το κέρδος μου, πέρα των μεταλλίων. Ότι μπορώ να βοηθήσω κάποιους ανθρώπους και μπορώ να τους δώσω τη δύναμη να παλέψουν για να ξεπεράσουν τα εμπόδια».




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:



Η Δανάη Παππά γιόρτασε την...εγκυμοσύνη της με την οικογένειά της από τον Σασμό

Σασμός: Όλα αλλάζουν - Η τιμωρία της Καλλιόπης, η σωτηρία του Αστέρη και η οργή του Μαθιού

Σασμός: Η γκρίνια του κοινού για το σενάριο και το πάρτυ μνημόσυνο για τον Πέτρο - Οι νέες εξελίξεις