Ρούλα Κορομηλά και Δούκισσα Νομικού στην πρεμιέρα των Χολίδη-Νταντά

Ρούλα Κορομηλά και Δούκισσα Νομικού στην πρεμιέρα των Χολίδη-Νταντά

Η Ρούλα Κορομηλά και η Δούκισσα Νομικού βρέθηκαν στην πρεμιέρα του Χρήστου Χολίδη και της Βασιλικής Νταντά. Στο πρώην "ΑΣΤΡΑ LIVE" ήταν το Queen και κατέγραψε καρέ καρέ πώς διασκέδασαν οι δυο φίλες.

Ο νεαρός καλλιτέχνης γνώρισε την αποθέωση όταν στη 01.30 έκανε την εμφάνισή του και συγκινημένος καλησπέρισε το κοινό του μετά από 5 σχεδόν χρόνια. Αδυνατισμένος και με διάθεση απίστευτη διασκέδασε και τραγούδησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ιδιαίτερη στιγμή η αφιέρωσή του στη Ρούλα με μια μπαλάντα που μάλλον από το καλοκαίρι είχαν να θυμούνται πολλά από τις διακοπές που έκαναν στην Μύκονο. Αξιοσημείωτο τα δεκάδες πανέρια λουλουδιών που δέχτηκε η παρουσιάστρια στο τραπέζι της που ξεπέρασαν σε λογαριασμό τις 8.000 ευρώ. Η Δούκισσα λαμπερή και πολύ «μαζεμένη» στις κινήσεις της λόγω φωτογράφων που ήταν εκεί χειροκροτούσε τον αγαπημένο της και οι έντονες ματιές έλεγαν πολλά για την αγάπη τους.

Η άλλη έκπληξη της βραδιάς είχε να κάνει με την Βασιλική Νταντά που ετοιμάζει συνεργασία έκπληξη με τον Κυριάκο Παπαδόπουλου και είναι η πρώτη γυναίκα του σχήματος. Με εντυπωσιακές τουαλέτες Dolce Cabana και Κ.Haintels απέσπασε πολύ καλές κριτικές με την λαική φωνή της αλλά και το ανανεωμένο πρόγραμμά της με όλες τις επιτυχίες της εποχής μας. Στην παρέα τους και η Μαρία Κώνστα αλλά και νέα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Στα πρώτα τραπέζια είδαμε και το γνωστό μοντέλο Νεσαχάν Μουλαζίμ. Είναι το πρώτο σχήμα του χειμώνα και το στοίχημα κερδήθηκε αν και είναι στην συμπρωτεύουσα και ο μοναδικός Αντώνης Ρέμος.