Η Νατάσα Παζαΐτη και η 19χρονη Αλίκη Καραμανλή με παρόμοια midi φορέματα -Τις συνόδεψε ο Αλέξανδρος

Η Νατάσα Παζαΐτη και η 19χρονη Αλίκη Καραμανλή με παρόμοια midi φορέματα -Τις συνόδεψε ο Αλέξανδρος

Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή και τα 19χρονα παιδιά τους βρέθηκαν στο Ηρώδειο στη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη. 

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε πριν λίγα 24ωρα η Νατάσα Παζαΐτη. Η σύζυγος του τέως πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή κάνει περιορισμένες δημόσιες εμφανίσεις καθώς έχει αφοσιωθεί πλήρως στην Ιατρική. Το βράδυ της Τετάρτης (14/9) η 56χρονη γιατρός έδωσε το παρών στο Ηρώδειο στη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, συνοδευόμενη από τα δίδυμα παιδιά της.

H σπάνια έξοδος της Νατάσας Παζαΐτη με τα δίδυμα Καραμανλή στο Ηρώδειο

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγούδησε για τη στήριξη του έργου της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» σε μια μαγική βραδιά στο Ηρώδειο στην οποία παρευρέθηκαν αρκετοί Έλληνες celebrities.

Η Νατάσα Παζαΐτη είχε διαρκώς στο πλευρό της τα δύο παιδιά της (Αλέξανδρος και Αλίκη), ενώ στην παρέα τους βρέθηκε και η Ντόρα Μπακογιάννη. Όλοι μαζί πόζαραν στον φωτογραφικό και έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

Το look της Νατάσας Παζαΐτη στο Άλσος Περιστερίου, η σπάνια έξοδος και τα 19χρονα δίδυμα

Τα δίδυμα Καραμανλή γιόρτασαν τον Ιούνιο τα 19α γενέθλιά τους και απολαμβάνουν την φοιτητική ζωή. Ο Αλέξανδρος φοιτά στη σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη και η Αλίκη στη σχολή Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών.

1663314001497-442945468-pazaiti13.jpg

Η Νατάσα Παζαΐτη φημίζεται για τις κομψές ενδυματολογικές της επιλογές και αυτή τη φορά επέλεξε ένα σατέν midi φόρεμα σε μπλε χρώμα. Η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού ολοκλήρωσε το look της με σκουρόχρωμες πλατφόρμες και μια υπέροχη πασμίνα. Η Αλίκη Καραμανλή εμφανίστηκε με ένα πετρόλ φόρεμα και μαύρες πλατφόρμες, παραδίδοντας μαθήματα κομψότητας. Μαμά και κόρη επιλέγουν συχνά παρόμοια looks και όλα δείχνουν πως η 19χρονη δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στο στυλ της μητέρας της.

Ο γάμος με τον Κώστα Καραμανλή και η δημιουργία οικογένειας

Ήταν 19 Ιουλίου του 1998, όταν η Νατάσα Παζαΐτη και ο Κώστας Καραμανλής παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, στην Πρώτη Σερρών. Τον Ιούνιο του 2003, το ζευγάρι που επί χρόνια συγκέντρωνε τα φώτα πάνω του λόγω του αξιώματος του πρώην Πρωθυπουργού, απέκτησε τα δίδυμα παιδιά του, Αλίκη και Αλέξανδρο, που ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους.

https://www.instagram.com/p/CREmfjXLsha

Από το 2009 και έπειτα, ο πρώην Πρωθυπουργός ζει μια ήρεμη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ όπως είναι γνωστό, η σύζυγός του αφιερώθηκε στην ιατρική και πιο συγκεκριμένα στους κλάδους της ογκοπλαστικής και της επανορθωτικής χειρουργικής μαστού.

Πηγή κεντρικής: NDP

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες των διδύμων Καραμανλή.