Νατάσα Παζαΐτη - Κώστας Καραμανλής: Τα 19χρονα δίδυμα και το λιτό σπίτι στη Ραφήνα

Νατάσα Παζαΐτη - Κώστας Καραμανλής: Τα 19χρονα δίδυμα και το λιτό σπίτι στη Ραφήνα
Instagram

Τα looks της γυναίκας που κατά το παρελθόν πολλοί παρομοίαζαν με την πριγκίπισσα Diana, τα όμορφα παιδιά της και τα πλάνα από το σπίτι της οικογένειας. 

Ήταν 19 Ιουλίου του 1998, όταν η Νατάσα Παζαΐτη και ο Κώστας Καραμανλής παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, στην Πρώτη Σερρών. Τον Ιούνιο του 2003, το ζευγάρι που επί χρόνια συγκέντρωνε τα φώτα πάνω του λόγω του αξιώματος του πρώην Πρωθυπουργού, απέκτησε τα δίδυμα παιδιά του, Αλίκη και Αλέξανδρο.

Από το 2009 και έπειτα, ο πρώην Πρωθυπουργός ζει μια λιτή ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ όπως είναι γνωστό, η σύζυγός του αφιερώθηκε στην ιατρική και πιο συγκεκριμένα στους κλάδους της ογκοπλαστικής και της επανορθωτικής χειρουργικής μαστού.

Στα πιο πρόσφατα νέα της οικογένειας, μία πολύ σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας (11/7) ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη. Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις βρέθηκαν στην τιμητική εκδήλωση- συναυλία για τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη, Σταύρο Ξαρχάκο στο Άλσος Περιστερίου. Για την περίσταση, η εντυπωσιακή γυναίκα -που κατά το παρελθόν πολλοί παρομοίαζαν με την πριγκίπισσα Diana, επέλεξε ένα λευκό παντελόνι με λευκά πέδιλα και σε μοβ απόχρωση σατέν μακρυμάνικο top.

Ας δούμε ακόμα κάποιες σπάνιες φωτογραφίες από εξόδους του ζευγαριού

Οι φωτογραφίες των 19χρονων διδύμων

Πριν από λίγους μήνες, τον Ιούνιο του 2022, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την οικογένεια Καραμανλή στο Μέγαρο Μουσικής όπου βρέθηκαν για την ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού.

Η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή έγινε στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα 40 χρόνια της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή» όπου και καταχειροκροτήθηκε, ενώ αναφέρθηκε και στα εθνικά θέματα και κυρίως στα ελληνοτουρκικά.

Τα βλέμματα όλων στράφηκαν τόσο στο κομψό ντύσιμο της κυρίας Παζαΐτη όσο και στα 19χρονα παιδιά, Αλίκη και Αλέξανδρο.

Ακολουθούν φωτογραφίες από το σπίτι τους στη Ραφήνα

Τις μέρες των γιορτών το γνωστό ζευγάρι δημοσιεύει την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη κάρτα την οποία και ανεβάζει η γνωστή ιατρός στο προσωπικό της Instagram. Εκεί, είδαμε και τις σπάνιες φωτογραφίες από το σπίτι τους το οποίο και όπως φαίνεται από τα ελάχιστα πλάνα, είναι μίνιμαλ αισθητικής.