Η Έλενα Παπαρίζου είπε για τον Ανδρέα Καψάλη ό,τι κάθε σύζυγος (ή σύντροφος) θα ήθελε να ακούσει

Η Έλενα Παπαρίζου είπε για τον Ανδρέα Καψάλη ό,τι κάθε σύζυγος (ή σύντροφος) θα ήθελε να ακούσει
NDP photo agency

Το κοινό τούς λατρεύει και υπάρχει λόγος.

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Εκείνη είναι μία από τις μεγαλύτερες σταρ της χώρας, ενώ εκείνος δεν είναι φαν της μεγάλης δημοσιότητας και προσπαθεί να απέχει. Το ζευγάρι, ωστόσο, έχει βρει τον τρόπο να κάνει τη σχέση του να λειτουργήσει και δεν υπάρχει ούτε στιγμή που να μην εκφράζει ο ένας την αγάπη του για τον άλλον.

paparizou_kapsalis_sxesi2.jpg

Η Έλενα Παπαρίζου στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Σήμερα, 20 Σεπτεμβρίου, η 40χρονη τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Μας με τη Φαίη Σκορδά, στην οποία και έδωσε συνέντευξη. Ανάμεσα στα άλλα, μίλησε και για τη σχέση της με τον καλό της.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, τη ρώτησε πώς έχει καταφέρει να ρυθμίσει με τον Καψάλη το θέμα της δημοσιότητας, εφόσον δεν είναι και οι δύο στην ίδια έκθεση επαγγελματικά.

«Κοίτα, νομίζω ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Ακούς τι λέει ο άλλος. Ακούς, το δέχεσαι και προσπαθείς για αυτό που θέλει ο άλλος. Ο Αντρέας μού είπε ‘Έλενα, δε θέλω να είμαι στα φώτα της δημοσιότητας. Σ’ αγαπάω. Σε θέλω στη ζωή μου. Αλλά δε θέλω τόσο να είμαι στα φώτα. Κάποιες στιγμές εκτίθεται κι αυτός, αλλά ξέρουμε πότε συμβαίνει αυτό», είπε η Παπαρίζου.

Έπειτα, η τραγουδίστρια δε δίστασε να σχολιάσει χιουμοριστικά την αγάπη που έχει για τη Μαρινέλλα ο καλός της, μία αγάπη που έχει ανταπόκριση.

«Δε γίνεται ο Αντρέας να μην εκτεθεί. Έχει τόσο έρωτα στη Μαρινέλλα, η Μαρινέλλα τον αγαπάει τόσο πολύ, που δεν υπάρχει περίπτωση ο Αντρέας να χάσει συναυλία της», σχολίασε.

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2015 στην Ελλάδα. Το ζευγάρι δεν επέλεξε εκκλησία και έτσι μπόρεσε να κρατήσει μυστικό το γεγονός. Τότε δεν έκαναν ούτε πάρτι για τους φίλους τους, καθώς ο γάμος συνέπεσε χρονικά με τα capital controls και δεν ήθελαν να τους βάλουν στη διαδικασία να ξοδευτούν.

Η Έλενα Παπαρίζου και ο No1 της καρδιάς της, Ανδρέας Καψάλης, έχουν κάποιες υπέροχες φωτογραφίες