MΑD VMA: Το tweet της Καίτης Γαρμπή έγινε δίκαια viral- Οι καλλιτέχνες που αντέδρασαν στα έκτροπα

Τσακιρίδου Χριστίνα
MΑD VMA: Το tweet της Καίτης Γαρμπή έγινε δίκαια viral- Οι καλλιτέχνες που αντέδρασαν στα έκτροπα

Τάμτα, Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Θοδωρής Μαραντίνης και ΝiVo είναι μόνο μερικοί από τους τραγουδιστές που έσπευσαν να πάρουν θέση μετά το θλιβερό συμβάν στα Mad Video Music Awards.

Εικόνες της απόλυτης ντροπής και απογοήτευσης κάνουν τα τελευταία 24ωρα τον γύρο του διαδικτύου και δείχνουν την άγρια συμπλοκή ανάμεσα στους trappers Snik και Light που έλαβε χώρα στα MAD VMA 2022.

Οι δύο trappers δεν δίστασαν να πιαστούν στα χέρια δίπλα από το stage την ώρα που ερμήνευε η Τάμτα. Οι μπουνιές και τα χτυπήματα έπεφταν σαν βροχή και ανάγκασαν τους security να επέμβουν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Λίγο αργότερα οι εμλεκόμενοι απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους ωστόσο δεν δίστασαν να συνεχίσουν τον καυγά στα παρασκήνια, αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

Όσοι βρίσκονταν το βράδυ της Τετάρτης (22.06) στο κλειστό γήπεδο του Φαλήρου είδαν έντρομοι ένα σκηνικό που δεν θυμίζει σε τίποτα τις παλαιότερες διοργανώσεις του λαμπερού θεσμού και συμπεριφορές που δεν έχουν θέση στην Ελληνική μουσική βιομηχανία.

Οι αντιδράσεις των καλλιτεχνών δεν άργησαν να έρθουν αφού ο Nivo και η Έλενα Παπαρίζου αποχώρησαν λυπημένοι και σοκαρισμένοι από τα μουσικά βραβεία, χωρίς να πραγματοποιήσουν το προγραμματισμένο τους act. Αξίζει να σημειωθεί πως η Έλενα Παπαρίζου κινδύνευσε άμεσα αφού βρισκόταν δίπλα ακριβώς από το σημείο της συμπλοκής και απομακρύνθηκε από το σημείο εμφανώς τρομοκρατημένη.

Το post και το tweet της Καίτης Γαρμπή για την συμπλοκή στα MAD VMA 2022

tweet_garbi.jpg

Η Καίτη Γαρμπή παρέμεινε στα μουσικά βραβεία μετά την συμπλοκή και όπως αποκάλυψε ο λόγος δεν είναι άλλος από το τιμητικό βραβείο που έπρεπε να παραλάβει. Πριν λίγες ώρες η τραγουδίστρια έγραψε το εξής μήνυμα στο Twitter, το οποίο δικαίως έγινε viral: «Εγώ ήμουν εκεί για να πάρω ένα τιμητικό βραβείο από σας που μου το δώσατε για την καλλιτεχνική μου προσφορά 30+ χρόνων. Γι αυτό έμεινα. Οι τράπερ με τους μπράβους τους έπρεπε να φύγουν κι όχι κάποιος από μας».

Νωρίτερα η διάσημη τραγουδίστρια είχε δημοσιεύσει μια σύντομη ανακοίνωση στο Instagram όπου τόνιζε τη δυσαρέσκειά της για όσα διαδραματίστηκαν στα φετινά MAD VMA.

https://www.instagram.com/p/CfJRK2msozZ

Μαρία Σολωμού-Mente Fuerte: Του είπε σ'αγαπω και έχουμε και το πρώτο φιλί

H αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου

Έκπληκτη και απογοητευμένη αποχώρησε η Έλενα Παπαρίζου από τα MAD VMA 2022 χωρίς να παραλάβει το δεύτερο βραβείο της. Η Ελληνίδα σταρ έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό με το παρακάτω μήνυμα. Oι fans και οι συνάδελφοί της έσπευσαν να επικροτήσουν τη στάση της, χαρίζοντάς της χιλιάδες likes και υποστηρικτικά σχόλια.

https://www.instagram.com/p/CfKANEbN-Tq

Το ηχηρό μήνυμα της Τάμτα

Η δημοφιλής τραγουδίστρια καυτηρίασε τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια των φετινών MAD VMA, μέσω δύο Instagram-stories.

«Από το πρωί έχω λάβει εκατοντάδες μηνύματα για το αν είμαι καλά. Ξεκινάω λέγοντάς σας ότι είμαι καλά σωματικά και ταυτόχρονα ιδιαίτερα θορυβημένη, απογοητευμένη και στεναχωρημένη με τα χθεσινά γεγονότα που συνέβησαν στα MAD VMA 2022. Σαν άνθρωπος που έχω την αξία του σεβασμού και της ελευθερίας της έκφρασης πολύ ψηλά στο αξιακό μας σύστημα. Δύο χρόνια μετά την πανδημία είχα τεράστια λαχτάρα να βρεθώ σε ένα μουσικό θεσμό με τόσο κόσμο live! Είχαμε πολλή όρεξη μαζί με την ομάδα μου και μπήκαμε σε μια δημιουργική διαδικασία για πάνω από έναν μήνα, ώστε να παρουσιάσουμε κάτι που εμείς θεωρούμε όμορφο και θα έκανε τον κόσμο να περάσει καλά», ανέφερε η Τάμτα.

«Εχθές το βράδυ η λαχτάρα, η χαρά και η δημιουργικότητα επισκιάστηκαν, αφού παραβιάστηκαν πολλά όρια που έχω σαν άνθρωπος και πολλές από τις αξίες μου. Η βία είναι κάτι που απεχθάνομαι και απορρίπτω. Δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι που δημιούργησαν όλη αυτή την ιστορία παρέμειναν στον χώρο μετά τα γεγονότα και δεν τους απομάκρυνε κανείς. Δυσκολεύομαι να καταλάβω, επίσης, γιατί μετά τα γεγονότα ανέβηκαν στο stage και τους δόθηκε ξανά βήμα. Δεν βάζω όλους τους ανθρώπους που κάνουν αυτή τη μουσική στο ίδιο τσουβάλι, γιατί η γενίκευση είναι κάτι που επίσης απεχθάνομαι. Καταδικάζω με όλη μου την ψυχή τα χθεσινά γεγονότα και λυπάμαι πάρα πολύ για το πώς ένας μουσικός θεσμός μπορεί να πάρει τέτοια τροπή», συμπλήρωσε η pop star.

H Κonnie Mεταξά καταδίκασε τις συμπλοκές

Η παρουσιάστρια των MAD VMA 2022 παραχώρησε συνέντευξη στη Χρύσα Κυρατζή στο ραδιόφωνο Sfera 98,7 όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τα αδιανόητα περιστατικά βίας που συνέβησαν κατά τη διάρκεια των βραβείων ανάμεσα στους trappers Snik και Light.

«Εγώ δεν μπορώ να πάρω απόφαση για το ποιος θα βγει στη σκηνή, ή ποιος δεν θα ξαναβγεί. Εγώ δεν το είδα το περιστατικό ήμουν από πίσω. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι, όταν αυτά τα παιδιά είναι πρότυπα στα νέα παιδιά απαγορεύεται να συμπεριφέρονται έτσι. Άνθρωποι, παιδιά μικρά μεγαλώνουν κοιτώντας εσένα, θέλουν να γίνουν σαν και εσένα, απαγορεύεται να συμπεριφέρεσαι έτσι ό,τι και να έχει συμβεί», δήλωσε η Konnie.

«Δεύτερον, υπήρχαν τόσοι καλλιτέχνες στα βραβεία που είχαν κάνει πρόβες μήνες για να βγάλουμε αυτό το show, υπήρχαν χορηγοί, άνθρωποι πίσω από τις κάμερες, σκηνοθέτες, χορογράφοι. Όλοι αυτοί δούλευαν παρά πολύ καιρό για να δημιουργήσουν αυτό το πράγμα, μετά από το τόσο καιρό που είχαμε την ευκαιρία να το κάνουμε. Είναι ντροπή να καταστρέφεις τη βραδιά για όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους και που είναι μέσα, έχουν πληρώσει εισιτήριο. Παιδάκια πρέπει να μάζευαν καιρό χρήματα για να έρθουν στη συναυλία. Είναι απαγορευτικό. Δεν με νοιάζουν τα τσουβάλια των trappers, είναι τα MAD VMA πρέπει να μας ενώνει η μουσική, επιτέλους μπορούσαμε να το κάνουμε ζωντανά, απαγορεύεται να συμβαίνει αυτό», σχολίασε χαρακτηριστικά.

O Σάκης Ρουβάς αδυνατούσε να πιστέψε τι συνέβη

Ο διάσημος τραγουδιστής θέλησε να πάρει θέση για το λυπηρό συμβάν, δημοσιεύοντας ένα κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό.

sakis.jpg

Το μήνυμα του Θοδωρή Μαραντίνη

Ο frontman των Onirama δημοσίευσε ένα Instagram-story όλο νόημα.

«Η βία δεν είναι μαγκιά...δεν πρέπει να βραβεύεται ή να τιμάται και σε καμία περίπτωση να μην αποτελεί πρότυπο για νέα παιδιά», έγραψε ο τραγουδιστής.

marantinis.jpg

Πηγή κεντρικής: kaitigarbi