Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα αποδείξει εάν είναι ο Survivor της υποκριτικής

Τσακιρίδου Χριστίνα

Ο 40χρονος νικητής του reality επιβίωσης έχει αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό και ετοιμάζεται για διεθνή καριέρα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος διανύει μια πολύ παραγωγική περίοδο της ζωής του και έχει κάθε λόγο να χαμογελά. Ο νικητής του Survivor, ετοιμάζεται να «ανοίξει τα φτερά του» και στο εξωτερικό αφού θα συμμετέχει σε 3D ταινία Βρετανικής παραγωγής.

Ο «Ντάνος» θα λάβει μέρος στο «The Lost Ship» όπου θα υποδηθεί έναν καπετάνιο. Είναι γνωστό ότι ο 40χρονος αγαπά την υποκριτική και θέλει να ασχοληθεί ενεργά με τον χώρο. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που έχει απορρίψει αρκετές προτάσεις που του έχουν γίνει για παρουσίαση εκπομπών ή συμμετοχή σε reality shows.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ετοιμάζεται για διεθνή καριέρα

Η ταινία μας μεταφέρει στο 1945 μετά τους μυστηριώδεις θανάτους του Αδόλφου Χίτλερ και του Ινδού εθνικιστή, Σούμπχας Τσάντρα Μπος. Το μυστήριο κορυφώνεται το 2022 κατά τη διάρκεια του πολέμου της Ουκρανίας και της Ρωσίας. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα υποδυθεί τον καπετάνιο ενός Ουκρανικού φορτηγού πλοίου.

Η σπόντα του Ντάνου για το φετινό Survivor και η αλήθεια για τη σχέση με τη Χαμπέρη (video)

Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στα τέλη του 2023.

«Το θέατρο δε θα με ενδιέφερε, αλλά σίγουρα το κομμάτι των σίριαλ μια και έχω εμπλακεί αρκετά σε σχέση με τα άλλα. Το εξωτερικό δε σημαίνει απαραίτητα ότι πας στο Hollywood, όπως ειπώθηκε κάποια στιγμή. Υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για να ταξιδέψει κάποιος στο εξωτερικό. Υπήρχε ένα σενάριο που εξέταζε ένας σταθμός το οποίο είναι για πλατφόρμα αλλά δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο και δεν έχει να κάνει με το Hollywood για όσους είπαν γι’ αυτό», είχε αναφέρει ο 40χρονος σε παλαιότερες δηλώσεις του.

«Εμένα μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχω σε σίριαλ μέσα από μια επιτυχία που είχα σε ένα παιχνίδι. Αν υπήρχε η προϋπόθεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος για να συμμετάσχω σε σίριαλ, είναι βέβαιο ότι θα φρόντιζα να την βγάλω», τόνισε.

Oι φήμες για το Survivor All Star

Όσον αφορά το ενδεχόμενο της συμμετοχής του στο Survivor All Star, φαίνεται πως υπάρχουν αρκετά εμπόδια ακόμα. Οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του ίδιου, όσο όμως και των υπόλοιπων παικτών έχουν δυσκολέψει την παραγωγή η οποία έχει «παγώσει» το θέμα. Πρόσφατα δήλωσε πως είναι ένας αθλητής που πήγε στο Survivor και όχι ένας παίκτης του Survivor που είναι καλός αθλητής. Το μόνο σίγουρο είναι πως η κατάσταση θα ξεκαθαριστεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

Πηγή κεντρικής: official_danos_ga

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης