Θα δούμε τελικά το Survivor All Star χωρίς τον Ντάνο και με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες;

Κατερίνα Μπούσιου
Θα δούμε τελικά το Survivor All Star χωρίς τον Ντάνο και με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες;

Οι τρελές απαιτήσεις που θέτουν στην παραγωγή oι πρώην παίκτες και τα σενάρια που θέλουν τον Ντάνο οριστικά εκτός. 

Το reality επιβίωσης ετοιμάζεται για την 6η του σεζόν στον ΣΚΑΙ και το πολυδιαφημισμένο Survivor All Star με τους παλαιότερους και πιο σημαντικούς παίκτες, ήδη αντιμετωπίζει προβλήματα μέχρι να βγει στον τηλεοπτικό αέρα. Τόσο με τις οικονομικές απαιτήσεις που προβάλλουν όσο καλούνται να συμμετέχουν, αλλά και με τι δικλείδες ασφαλείας που θέλουν να βάλουν στα συμβόλαιά τους για τις σχέσεις που θα έχουν με τους συμπαίκτες τους. Μέσα σε όλα έχουμε και αυτό τον μόνιμο γρίφο για το αν θα δούμε τον Ντάνο, δηλαδή τον Γιώργο Αγγελόπουλο, είτε στην θέση του παρουσιαστή είτε του παίκτη.

Γιατί να μπει ο Ντάνος στην θέση του Λιανού;

Μπορεί να κυκλοφόρησε η είδηση μέσα στο καλοκαίρι ότι ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν πλησίασε τον πρώτο νικητή του Survivor Γιώργο Αγγελόπουλο για να βρεθεί στο All Star, αλλά ο ίδιος διέψευσε στην πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή Super Κατερίνα, πως κάποιος από την παραγωγή τον έχει πλησιάσει και του έχει κάνει επίσημη πρόταση. Ο Ντάνος σε εκείνη την συνέντευξη δήλωσε ότι δεν είναι επαγγελματίας παίκτης reality και πως μπήκε στο παιχνίδι μόνο με την ιδιότητα του αθλητή. Ωστόσο τα σενάρια επιμένουν, πως οι υπεύθυνοι της παραγωγής τον είχαν βολιδοσκοπήσει για να μπει στο παιχνίδι και πως εκείνος εξέφρασε την επιθυμία να είναι ο παρουσιαστής. Δεν έχει συναντηθεί - όπως και εκείνος παραδέχτηκε - ακόμη με τον Ατζούν.

Κάτι τέτοιο όμως είναι δύσκολο έως και αδύνατο να συμβεί. Ο Γιώργος Λιανός ο οποίος διαδέχθηκε τον Σάκη Τανιμανίδη στην παρουσίαση του Survivor, κρίθηκε ήδη από το κοινό ως ο απόλυτα πετυχημένος παρουσιαστής και ο Ατζουν δεν είναι διατεθειμένος να τον απομακρύνει για αυτό τον κύκλο. Παρόλο που και ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα έφερνε τηλεθέαση στο κανάλι. Αλλά γιατί να γίνει (και) ο Ντάνος παρουσιαστής στην ελληνική τηλεόραση;

Είναι πολλά τα λεφτά των παικτών

Ο πρώτος που συμφώνησε για το Survivor All Star και ξεκίνησε τις προπονήσεις ήδη από το καλοκαίρι, είναι ο Τριαντάφυλλος. Γιατί επιδώκει αυτή τη φορά να είναι καλός και στον αγωνιστικό χώρο. Ο πιο ακριβοπληρωμένος όμως παίκτης του Survivor, φαίνεται πως άλλαξε και το ύφος των διαπραγματεύσεων των άλλων υποψήφιων παικτών και κυρίως το ύψος των αμοιβών που ζητούν.

https://www.instagram.com/p/Cf_XcFBlkSD

Ο James Καφετζής που ήδη επίσης δεχθεί πρόταση (και μάλλον την έχει αποδεχτεί), δήλωσε μεταξύ αστείου και σοβαρού πως θέλει τα διπλά από ότι έπαιρνε ο Τριαντάφυλλος «5.000 την εβδομάδα έπαιρνε ο Τριαντάφυλλος. Αν δεν πάρω εγώ τα διπλά από τον Τριαντάφυλλο δεν πάω». Μάλιστα ο παίκτης έδωσε και είδηση γιατί είπε ότι δεν είναι από εκείνους που έθεσαν όρους για την επιλογή άλλων παικτών και πως ακόμη και ο Αλέξης Παππάς - με τον οποίο είχε την πιο δυνατή κόντρα που έχει υπάρξει ποτέ στο Survivor - είναι πλέον αδελφός.

Υπάρχουν λοιπόν πρώην παίκτες που έχει πλησιάσει η παραγωγή και εκτός από τα πολύ μεγάλα ποσά που ζητούν ως εβδομαδιαία αμοιβή έχουν θέσει όρους για τους υπόλοιπους παίκτες. Αρκετοί δεν θέλουν να ξαναδούν παίκτες με τους οποίους είχαν κόντρα όσο βρίσκονταν στον Άγιο Δομήνικο, ενώ άλλοι δεν επιθυμούν να έχουν δίπλα τους, δυνατούς παίκτες άλλων κύκλων. Ραντεβού με την παραγωγή (χωρίς να σημαίνει απαραίτητα πως έχουν υποβάλλει τους παραπάνω όρους) έχει κάνει ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευριδίκη Βαλαβάνη, καθώς και ο Σάκης Κατσούλης με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αλλά και ο Γιάννης Σπαλιάρας. Κανείς όμως δεν επιβεβαιώνει πως έχει συζητήσει με την παραγωγή. Η περίπτωση όμως του Κωνσταντίνου Βασάλου είναι ιδιαίτερη, γιατί φέτος συμμετέχει στο Asia Express και δεν μπορεί να βρίσκεται παράλληλα στο Survivor All Star. Ακόμη και αν ξεκινήσει στο δεύτερο μισό της σεζόν όπως προβλέπεται.

https://www.instagram.com/p/CRKJYwZMpLv

Η σκέψη του ΣΚΑΙ είναι να έχει ολοκληρωθεί το Love Island και να ξεκινήσει το Survivor. Όμως έχουν ήδη προετοιμαστεί πως, αν η πορεία του reality με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει ικανοποιητική πορεία στην τηλεθέαση να επισπεύσουν την προετοιμασία των παικτών για τον Άγιο Δομήνικο. Μένει ωστόσο να συμφωνήσουν.