O Ντάνος από το Survivor τώρα και παιδοψυχολόγος- Οι σπουδές και η επαφή του με τα παιδιά

O Ντάνος από το Survivor τώρα και παιδοψυχολόγος- Οι σπουδές και η επαφή του με τα παιδιά

Είναι γνωστή η αγάπη του για τα παιδιά και με το σωματείο «Φύλακας Άγγελος» θέλει να βοηθήσει όσα περισσότερα παιδιά μπορεί.

Τον γνωρίσαμε μέσα από το Survivor όμως ο Γιώργος Αγγελόπουλος, παρόλο που δεν ήταν αρχικά μέσα στην ομάδα των διάσημων, κατάφερε όχι μόνο να κερδίσει το έπαθλο αλλά και τις καρδιές του κόσμου. Κι όσοι πίστευαν πως ο Ντάνος θα είναι ένας διάττοντας αστέρας και η λάμψη του θα σβήσει μαζί με τον απόηχο του -τότε- παιχνιδιού, εκείνος απέδειξε το αντίθετο.

Μετά το παιχνίδι δεν υπήρχε επώνυμος -και μη- που δεν πήγε στη Σκιάθο για να τον γνωρίσει, να κάνει water sports και φυσικά να φωτογραφηθεί μαζί του. Η αγάπη του για τον Θεό, την οικογένεια, τα παιδιά και τη θάλασσα τον έφερναν πάντα στο προσκήνιο. Από το παιχνίδι και μετά, στο άκουσμα της Σκιάθου, το μυαλό μας πήγαινε απευθείας στον Ντάνο.


https://www.instagram.com/p/B1ZFZqVIVwy

Μετά ήρθε η υποκριτική. Η συμμετοχή του στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Τατουάζ» έδειξε μια άλλη πτυχή του εαυτού του και οδήγησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο σε σχολή υποκριτικής.

Τα τελευταία χρόνια ο πρώην παίκτης του Survivor έχει επικεντρωθεί στα παιδιά, δημιουργώντας το σωματείο «Φύλακας Άγγελος». Ο Γιώργος μοιράζεται πια τον χρόνο του μεταξύ Σκιάθου και Αθήνας, μιας και τα γραφεία του σωματείου βρίσκονται στην Αθήνα. Σκοπός του σωματίου -όπως λέει και ο ίδιος ο Ντάνος- είναι η παροχή κοινωνικού και ανθρωπιστικού έργου σε ευπαθείς ομάδες και ιδιαίτερα στα κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά. Επίσης ο Φύλακας Άγγελος μέσα από τις δράσεις του, φροντίσει για την δημιουργία κατάλληλων χώρων υποδοχής κακοποιημένων παιδιών σε μεγάλα αστικά κέντρα και μέσα στο εκάστοτε κατά τόπους Δικαστικό Μέγαρο.

Οι σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων και ο ρόλος της παιδοψυχολογίας

Η Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα Δε Γίνεται» φιλοξένησαν σήμερα τον Γιώργο Αγγελόπουλο για μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης. Ο Γιώργος μίλησε για τις σπουδές και το πτυχίο του:

«Ήταν κάτι που ήθελα να κάνω από καιρό αλλά δεν μου είχε δοθεί η ευκαιρία. Ξεκινώντας με τον Φύλακα Άγγελο, όταν δημιουργήθηκε για τα κακοποιημένα παιδιά, έκρινα πως πρέπει να υπάρχει και ένα επιστημονικό υπόβαθρο για να μπορείς να οργανώσεις και να διευθύνεις έναν τέτοιο φορέα», είπε και συνέχισε λέγοντας «Βρίσκομαι στη μέση των σπουδών μου... Σε συνδυασμό με το εμπειρικό επίπεδο που έχω χρόνια ως επιχειρηματίας, αποφάσισα να σπουδάσω Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Στην πορεία όμως με κέρδισε η αγάπη που έχω με τα παιδιά, γι' αυτό έχω αποφασίσει πως μόλις πάρω το πτυχίο μου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και συνεχίσω τις σπουδές μου στην παιδοψυχολογία».

Δες το απόσπασμα...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ