Η Αγγελική Νικολούλη στέλνει φιλάκια ντυμένη στα κόκκινα και δίνει ραντεβού για το Φως στο Τούνελ

Πατούλια Κατερίνα
Η Αγγελική Νικολούλη στέλνει φιλάκια ντυμένη στα κόκκινα και δίνει ραντεβού για το Φως στο Τούνελ

Όλο νόημα το μήνυμα που έστειλε η Αγγελική Νικολούλη στο backstage της φωτογράφιση που έκανε για την 28η σεζόν της εκπομπής Φως στο Τούνελ.

Μετά από μια σεζόν γεμάτη επιτυχίες, την τηλεθέαση στα ύψη και το Twitter να παραμιλά για κάθε της συνέντευξη, η Αγγελική Νικολούλη φόρτισε τις μπαταρίες της όλο το καλοκαίρι και επέστρεψε μόλις σήμερα για τη φωτογράφισή της για τη νέα σεζόν.

Και τι θα προτιμούσε, παρά να κάνει το χατήρι στο κοινό της που την αγαπά και να ντυθεί στα κόκκινα.

Αγγελική is back

Η Αγγελική όχι μόνο πόζαρε στον φακό αλλά έστειλε και μήνυμα στο Instagram στους απανταχού φανς από το Φως στο Τούνελ που περιμένουν πώς και πώς την 28η σεζόν τον Οκτώβριο.

https://www.instagram.com/p/Ciw0EhejZ9D

«Έβαλα τα κόκκινα γιατί σας αρέσουν. Το Τούνελ έρχεται», είπε αρχικά η Αγγελική και συνέχισε δίνοντας ραντεβού:

https://www.instagram.com/p/CiLKfQxI3lS

Έχουν περάσει μερικές μόνο ημέρες από το νέο τρέιλερ από το Φως στο Τούνελ, με τη γνωστή μουσική που συγκλονίζει και με την υπόσχεση πως δεν υπάρχει έγκλημα που να μην μπορεί να το λύσει το Τούνελ και δεν υπάρχει καμία εξαφάνιση που να μένει στο σκοτάδι.

https://www.instagram.com/p/CiMxCu4ApIk

Πάντως, όσον αφορά το κόκκινο κοστούμι της Αγγελικής, που έχει συνδεθεί με το γεγονός πως αν η Νικολούλη προτιμήσει το κόκκινο, γνωρίζει τον δολοφόνο, η ίδια έδωσε πριν λίγο καιρό το δικό της στίγμα:

«Το διάβασα και εγώ και γέλασα! Φυσικά και δεν συμβαίνει αυτό. Η επιλογή των ρούχων μου έχει να κάνει περισσότερο με τη διάθεσή μου. Η αλήθεια είναι ότι σε υποθέσεις μυστηρίου που απαιτούν δύσκολη έρευνα και ισορροπίες ακροβάτη, επιλέγω το κόκκινο. Με το μαύρο δεν τα πάνε καλά οι τηλεθεατές», είχε πει η Νικολούλη.

Σου θυμίζουμε πως η Νικολούλη και το #fosstotounel έγινε πολλές Παρασκευές της περσινής σεζόν Νο1 trend στο Twitter.

Ειδικά η εκπομπή με την υπόθεση της Πάτρας και το βίντεο της Τζωρτζίνας που ολοκληρώθηκε με ένα ανατριχιαστικό βίντεο και με ένα μήνυμα όλο νόημα που πέρασε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mega με το βίντεο αυτό.

Είναι η μικρή Τζωρτζίνα στο βίντεο με τον πατέρα της να ακούγεται και τη μητέρα της να την βιντεοσκοπεί και την άτυχη Τζωρτζίνα να φωνάζει χαρακτηριστικά «νίκησα, νίκησα».