«Αστέρη σε πειράξανε;» - Οι φανς του Σασμού συγκινήθηκαν και θύμωσαν με την επίθεση του Σταύρου

Κατερίνα Μπούσιου
«Αστέρη σε πειράξανε;» - Οι φανς του Σασμού συγκινήθηκαν και θύμωσαν με την επίθεση του Σταύρου

Τα παράπονα των τηλεθεατών για την αργή πλοκή και η «κόντρα» για τον Σταύρο και τον Αστέρη. 

Αργά και βασανιστικά κυλά ο δεύτερος κύκλος του Σασμού με αρκετούς μονολόγους και λίγη πλοκή. Οι φανς όμως της σειράς στο Twitter βρίσκουν αφορμές για να σατιρίσουν, ειδικά αν δουν κάποιον αγαπημένο τους ήρωα να υποφέρει. Αυτή τη φορά η επίθεση του Σταύρου στον Αστέρη, έφερε επικές διαμαρτυρίες.

https://www.instagram.com/p/CiyAI2juaMI

Ένας άλλος Σασμός

Η σειρά έχει αλλαγές στο σεναριακό και σκηνοθετικό team και αυτό είναι εμφανές από τα πρώτα επεισόδια που είδαμε αυτή την εβδομάδα. Με την άνεση του φαβορί, γιατί ο Σασμός συνεχίζει να είναι πρώτος σε τηλεθέαση, δεν υπάρχει καμία επίπτωση μέχρι στιγμής. Κάποιοι όμως στο Twitter έχουν αρχίσει ήδη να διαμαρτύρονται γιατί δεν βλέπουν δράση. Θα έρθει βέβαια σύντομα και αυτή. Δύο στιγμιότυπα πάντως είχαν ενδιαφέρον χθες για εκείνους. Την σκηνή που η Καλλιόπη μαχαιρώνει τον Άγγελο (δίχως να τον σκοτώνει) και η επίθεση του Σταύρου στον Αστέρη μόλις τον είδε να μιλά στην Αργυρώ και εκείνη να μην δειλιάζει και να ανταποκρίνεται. Να τα λέμε και αυτά.

Η Στέλλα του Σασμού φλέρταρε τον Αστέρη αλλά το Twitter αντέδρασε - Ποιος θέλει να τον σκοτώσει;

«Σου ρήμαξα τη ζωή και δεν έχω πια τόπο να σταθώ.Κι η ψυχή μου γίνεται κομμάτια κάθε φορά που σε βλέπω, όπως έκανα και τη δική σου κομμάτια. Και θέλω να σου πάρω αυτόν τον πόνο… Να πάρω αυτή τη σκοτεινιά απ΄ τα μάτια σου και να σε κάνω να χαμογελάσεις πάλι… Όπως μου χαμογελούσες κάποτε κι όλος ο κόσμος γέμιζε φως...Αλλά …Δεν μπορώ… Και δεν έχω πια λόγο να ζω… Αργυρώ… …Δε θέλω να ζω άλλο χωρίς εσένα… Αγάπη μου…"», είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης στην Αργυρώ του και οι θαυμάστριές του συγκινήθηκαν.

Και μόλις ο σύζυγός της Σταύρος του επιτέθηκε, άρχισαν τα παράπονα. Μέχρι και τα προξενιά.

Οι φανς της σειράς θέλουν να χωρίσει η Αργυρώ για να είναι ξανά με τον Αστέρη και ο Σταύρος θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει σχέση με την Στέλλα που είναι μόνη της.

Η δεύτερη σκηνή που ενθουσίασε, είναι εκείνη με την Μαρία Τζομπανάκη σε ένα μονόλογο - ομολογία πως τραυμάτισε τον Άγγελο πιστεύοντας ότι τον δολοφόνησε. Μας έδειξαν την επίμαχη σκηνή και σιγά - σιγά στα επόμενα επεισόδια θα την δούμε να πηγαίνει στην αστυνομία, να ομολογεί και να κλείνουν και εκείνη στη φυλακή. Οι γιοί της έχουν κάνει ήδη από ένα φόνο ο καθένας, τώρα και η μητέρα. Την επόμενη εβδομάδα θα δούμε και την αποκάλυψη του πραγματικού ενόχου του Κώστα. Θα έχουμε και την αποφυλάκιση του Μαθιού για να είναι ξανά με την Βασιλική του.

https://www.instagram.com/p/Ciw0hRaKNjl