Η Στέλλα του Σασμού φλέρταρε τον Αστέρη αλλά το Twitter αντέδρασε - Ποιος θέλει να τον σκοτώσει;

Κατερίνα Μπούσιου
Η Στέλλα του Σασμού φλέρταρε τον Αστέρη αλλά το Twitter αντέδρασε - Ποιος θέλει να τον σκοτώσει;

Έρχεται η επανασύνδεση Αστέρη με Αργυρώ - Η είσοδος του Στέλιου Μάινα ήδη πυροδότησε εξελίξεις και θα είναι το μεγάλο εμπόδιο στην σχέση τους. Ο Παύλος Βρουλάκης βάζει στόχο τον Αστέρη με απρόβλεπτες συνέπειες. 

Η πιο άτυχη ηρωίδα σειρά από την περσινή χρονιά, είναι σίγουρα η Στέλλα του Σασμού. Τυχερή ωστόσο η Ευγενία Σαμαρά που την υποδύεται γιατί κάνει έναν ρόλο που της πηγαίνει πολύ. Το διακριτικό της φλέρτ όμως στον πρώην σύντροφό της Αστέρη έφερε αντιδράσεις στο Twitter, την ίδια στιγμή που στο σημερινό επεισόδιο, έχουμε την επανασύνδεση του με την Αργυρώ, τη μία και μοναδική του αγάπη. Αυτή η αγάπη έχει ένα μεγάλο εμπόδιο που μόλις εμφανίστηκε. Και δεν είναι ο σύζυγος της Αργυρώς.

Ο Παύλος Βρουλάκης κάνει τα πάντα για να χωρίσει την Αργυρώ από τον Αστέρη

Ο Στέλιος Μάινας έκανε χθες την εμφάνισή του στον Σασμό ως Παύλος Βρουλάκης και σήμερα θα επιστρέψει στο σπίτι της θείας του για να φανερωθεί στην Μαρίνα, στην Αργυρώ και φυσικά στη γιαγιά. Ο νέος προστάτης της οικογένειας, έρχεται για να εκδικηθεί. Με την Καλλιόπη έχει ανοικτούς λογαριασμούς και ο Μαθιός και ο Αστέρης γίνονται οι στόχοι του. Ο τελευταίος θα έχει μία συνάντηση με την Αργυρώ, θα της εκφράσει την αγάπη του, αλλά η παρέμβαση του συζύγου της θα διακόψει την πρώτη επαφή τους.

https://www.instagram.com/p/CiyAI2juaMI

Ο θείος της όμως δεν θα αργήσει να αντιληφθεί ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους. Άλλωστε όλο αυτό το διάστημα που έλειπε, οι άνθρωποι του παρακολουθούσαν την κάθε κίνηση της οικογένειας, έτοιμος να επέμβει. Το ότι δολοφόνησε τον ανιψιό του Πέτρο ο Αστέρης, έστω και από αμέλεια, δεν θα του το συγχωρέσει. Θα γίνει η σκιά της Αργυρώς και θα αποφασίσει ακόμη και να τον σκοτώσει, παρόλο που πρώτος του στόχος παραμένει ο Μαθιός. Εκεί αρχίζει να παρεμβαίνει η Καλλιόπη, σωτήρια αυτή τη φορά. Θα μάθει άλλωστε πως έχει εγγονό και θέλει να τον προστατέψει. Έστω και αν έχει συγγένεια με τους Βρουλάκηδες.

Σασμός: Η σκηνή που όλοι περιμένουν με την Αργυρώ να ανακαλύπτει πως ο Αστέρης της έσωσε τη ζωή

https://www.instagram.com/p/CisfxKdNrZU

«Σταμάτα Στέλλα»

Ο Αστέρης παραμένει όμως ο κρυφός καημός της Στέλλας. Εκείνη μετά τον χωρισμό τους, ατύχησε διπλά στον έρωτα. Μία με τον Άγγελο και μία με τον Γεράσιμο. Η ατυχήσασα δικηγόρος δεν έχασε χθες τις ελπίδες της και τόλμησε να κάνει ξανά προσέγγιση στον Αστέρη. Διακριτικά. Και παρόλο που εκείνος είναι ακόμη ερωτευμένος με την Αργυρώ. Το Twitter όμως έβαλε στη θέση της την Στέλλα και άρχισε τις συμβουλές με άκρως χιουμοριστικά σχόλια. Δείτε και στη photo gallery που ακολουθεί.