Leni Klum- Άρης Ραξέφσκι: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στο Μιλάνο και η Heidi Klum τους καμαρώνει

Τσακιρίδου Χριστίνα

Το νεαρό μοντέλο και ο γιος του Σπύρου Πώρου βρίσκονται στην Ιταλία και ζουν τον απόλυτο έρωτα με τις ευλογίες της μαμάς της.

Μια απόλυτα κομψή εμφάνιση πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου η 18χρονη Leni Klum. Το νεαρό μοντέλο συνοδευόταν από τον σύντροφό της, Άρη Ραξέφσκι (γιος του γνωστού φωτογράφου Σπύρου Πώρου), με τον οποίο είναι ζευγάρι τα τελευταία 3 χρόνια. Η Leni παρέδωσε μαθήματα στυλ και «έβαλε φωτιά» στα φωτογραφικά φλας με το total leather look της.

Το total leather σύνολό της αποτελούνταν από ένα μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι το οποίο συνδύασε με στράπλες τοπ και πλατφόρμες. Τo look της ολοκλήρωσαν επιτυχώς τα sleek μαλλιά και το smokey eyes μακιγιάζ. Ο αγαπημένος της, Άρης Ραξέφσκι φόρεσε ένα μαύρο καπιτονέ γιλέκο, σκουρόχρωμο πουλόβερ και ένα χακί παντελόνι.

Χρυσάφι τα πόδια της Heidi Klum! Το αστρονομικό ποσό που τα έχει ασφαλίσει

H Leni Klum ακολουθεί τα χνάρια της διάσημης μαμάς της και διαγράφει ανοδική πορεία στο modeling. H 18χρονη έχει φωτογραφηθεί για μερικά από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας και όλα δείχνουν πως θα μας συνεχίσει να μας απασχολεί στο άμεσο μέλλον.

Πρόσφατα το μον τέλο έφυγε από το πατρικό της αφού σπουδάζει σε κολέγιο της Νέας Υόρκης. Η 19χρονη περπάτησε στην πασαρέλα του Milan Fashion Week στο show μεγάλου brand φορώντας ένα oversized μαύρο puffer τζάκετ. Η μαμά και ο σύντροφός της την καμάρωσαν από την πρώτη σειρά, ξεχειλίζοντας από υπερηφάνεια.

Η Leni Klum και ο Άρης Ραξέφσκι είναι ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια

Η 18χρονη Leni Klum και ο 19χρονος Άρης Ραξέφσκι, ο οποίος είναι παίκτης χόκεϊ, είναι ζευγάρι τα τελευταία 3 χρόνια, με τη σχέση τους να γίνεται ευρέως γνωστή όταν αντάλλαξαν ρομαντικά Instagram-stories ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

«Τρίτος Βαλεντίνος μαζί σου», έγραψε χαρακτηριστικά η Leni Klum κάτω από την τρυφερή selfie που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram. O Άρης Ραξέφσκι είναι γιος του γνωστού φωτογράφου Σπύρου Πώρου, καρπός του έρωτά του με τη Ρωσίδα διευθύντρια φωτογραφίας, Ρία Ραξέφσκι.

Οι #couplegoals φωτογραφίες τους

Πηγή κεντρικής: arisrachevsky

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης