Η Leni Klum έχει αδυναμία στον μπαμπά της κι αυτό βγαίνει προς τα έξω

Η Leni Klum έχει αδυναμία στον μπαμπά της κι αυτό βγαίνει προς τα έξω

H 18χρονη κόρη της Heidi Klum και του Seal φροντίζει να περνά ποιοτικό χρόνο με τους γονείς της.

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η 18χρονη Leni Klum, η οποία είναι πια φοιτήτρια κολεγίου στη Νέα Υόρκη. Η κόρη του top model και του τραγουδιστή είναι πολύ δεμένη με τους διάσημους γονείς της και σε κάθε ευκαιρία, προσπαθεί να κάνει μαζί τους διάφορες δραστηριότητες.

Πριν λίγα 24ωρα η νεαρή καλλονή έδωσε το παρών στον αγώνα U.S. Open της Serena Williams στο Flushing του Queens με τον συνοδό της καρδιάς της, που δεν είναι άλλος από τον μπαμπά της, Seal. Μπαμπάς και κόρη εντοπίστηκαν από τους παπαράτσι έξω από το Billie Jean King National Tennis Center και όπως θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες δεν σταμάτησαν να χαμογελούν και να αγκαλιάζονται, προτού κατευθυνθούν μαζί στο γήπεδο.

https://www.instagram.com/p/Ch9w24XKCUC

Χορεύουν και τραγουδούν μαζί Heidi Klum και Snoop Dogg για το GNTM στη Μύκονο!

Η 19χρονη έλαμπε από χαρά και έδειχνε απόλυτα κομψή με το casual outfit που επέλεξε για το γήπεδο. Η Leni φόρεσε τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα, sneakers και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα μαύρο τσαντάκι. Στο πλευρό της διαρκώς ο μπαμπάς της Seal ο οποίος φόρεσε γκρι μπλούζα, λευκό παντελόνι και λευκό bucket καπέλο.

Δύο μέρες πριν το US Open, η Heidi Klum εμφανίστηκε στο The Late Late Show με τον James Corden και αποκάλυψε ότι η Leni ξεκίνησε τα μαθήματα στο κολέγιο.

«Αυτό το Σαββατοκύριακο μόλις μετακόμισε και τηλεφώνησα, και κανονικά το παίρνει, και μετά τρεις, τέσσερις ώρες δεν ακούω τίποτα. Και είμαι ήδη σαν, το κεφάλι μου πάει, «Πού είναι, τι κάνει, γιατί δεν απαντά;» Ήδη αρχίζει η ανησυχία», ανέφερε ο πρώην άγγελος της Victoria's Secret.

https://www.instagram.com/p/Ch82bN6MySh

Η Leni Klum ζει τον απόλυτο έρωτα με τον γιο του Σπύρου Πόρου

Η 18χρονη Leni Klum και ο 19χρονος Άρης Ραξέφσκι, ο οποίος είναι παίκτης χόκεϊ, είναι ζευγάρι τα τελευταία 3 χρόνια, με τη σχέση τους να γίνεται ευρέως γνωστή όταν αντάλλαξαν ρομαντικά Instagram-stories ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

https://www.instagram.com/p/CZ-eGftPgYa

«Τρίτος Βαλεντίνος μαζί σου», έγραψε χαρακτηριστικά η Leni Klum κάτω από την τρυφερή selfie που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram. O Άρης Ραξέφσκι είναι γιος του γνωστού φωτογράφου Σπύρου Πώρου, καρπός του έρωτά του με τη Ρωσίδα διευθύντρια φωτογραφίας, Ρία Ραξέφσκι.

Οι #couplegoals φωτογραφίες του ζευγαριού

Πηγή κεντρικής: leniklum